Musta pedofiili murhasi valkoisia Yhdysvalloissa – Suomen valtamedia pimittää rotua

Murhaaja on itseään "terroristiksi" kutsunut musta aktivisti Darrell E. Brooks.

Rotu

Darrell E. Brooks.

Suomen valtavirtainen valemedia on uutisoinut kuinka Yhdysvaltojen Wisconsinissa murhaaja ajoi katumaasturilla jouluparaatiin osallistuneeseen väkijoukkoon surmaten viisi ja vahingoittaen ainakin 48 ihmistä. Osa uhreista on pieniä lapsia, jotka ovat kriittisessä tilassa.

Milwaukeen Waukeshassa suoritetun hirmuteon vuoksi on Helsingin Sanomien (HS) mukaan ”pidätetty 39-vuotias mies”. Muita tuntomerkkejä juutalaisomisteinen lehti ei lukijoilleen tarjoa syistä, jotka tulemme myöhemmin uutisessa kertomaan. Yliajajaa vastaan on nostettu viisi tapposyytettä, minkä lisäksi muitakin syytteitä on odotettavissa.

HS väittää, ettei poliisi ole onnistunut selvittämään rikoksen motiivia. Tosiasiassa PolPo (poliittinen poliisi) ja sionistinen valtamedia tietävät varsin hyvin rikollisen motiivit, sillä tämä on kirjoittanut väkivaltaisista näkemyksistään vuosien ajan Internetiin. Murhaajalla on kuitenkin suojaväri, minkä vuoksi valehteleva media ei tahdo paljastaa motiiveja.

Näky rikospaikalla.

Rasistinen musta pedofiili

Murhaaja on itseään ”terroristiksi” kutsunut musta aktivisti Darrell E. Brooks, joka esittää rap-musiikkia taiteilijanimellä Mathboi Fly. Brooks on taparikollinen ja pedofiili, jonka nimi löytyy Yhdysvaltojen seksirikollisten rekisteristä. Lisäksi hän on myöntänyt eräällä verkkoon lataamalla videollaan parittavansa lapsia. Murhaaja tukee Black Lives Matter ‑liikettä, jonka puolesta myös Suomen valtamedia ja PolPo kampanjoivat aktiivisesti.

Brooksia vastaan oli murhien aikana vireillä kaksi oikeustapausta, joissa rikosnimikkeitä ovat muun muassa yliajo, ampuma-aseen laiton hallussapito, ryöstö, häiriökäyttäytyminen, turvallisuuden vaarantaminen, virkavallan vastustaminen ja oikeudenkäyntiin saapumatta jättäminen. Rumasta rikoshistoriastaan huolimatta hän oli päässyt vapaaksi minimaalisia 1 000 dollarin takuita vastaan, minkä vuoksi hän kykeni suorittamaan Waukeshan jouluparaatin verilöylyn.

HS valehtelee, että ”tutkinnan alkuvaiheessa tapauksesta ei ole löydetty yhteyksiä kansainväliseen tai Yhdysvaltojen sisäiseen terrorismiin”. Tosiasiassa Brooks kuvailee itseään ”terroristiksi” muun muassa kappaleessaan ”Loudmouths”. Musiikissaan ja some-päivityksissään Brooks on kannustanut mustia murhaamaan, terrorisoimaan, pahoinpitelemään, nöyryyttämään ja orjuuttamaan valkoisia näiden rodun vuoksi. Eräällä musiikkivideollaan musta terroristi esittelee ampuma-aseita vierellään sama katumaasturi, jolla hän suoritti jouluparaatin joukkomurhan.

Mustan terrorismin valkoiset uhrit.

Kaikki kuolonuhrit valkoisia

Ei olekaan yllättävää, että kaikki terrori-iskun kuolonuhrit ovat valkoisia: Virginia “Ginny” Sorenson (79), LeAnna Owen (71), Tamara Durand (52), Jane Kulich (52) ja Wilhelm Hospel (81). Koska hyökkääjä on musta rasisti ja uhrit ovat valkoisia, pitävät PolPo ja valtamedia iskua vähintäänkin ymmärrettävänä ellei peräti oikeutettuna.

PolPo on pimittänyt iskun terrorismimotiivia todennäköisesti siksi, että Waukeshan poliisiylijohtaja Daniel Thompson on itsekin musta. Thompson on osallistunut Black Lives Matter ‑aktivismiin, joten häntä voidaan pitää massamurhaaja Brooksin järjestötoverina.

Eräällä Black Lives Matter ‑marssilla Thompson pakotti valkoiset kollegansa polvistumaan mustista ja äärivasemmistolaisista koostuneen vihaisen rikollisjoukon edessä. Paikalliset pelkäävätkin, ettei Waukeshan joukkomurhaa tulla tutkimaan puolueettomasti poliisijohdon korruption vuoksi.

Juutalainen Mary Lemanski.

Juutalaispoliitikko nauroi lapsiuhreille

Joukkomurhasta on tullut Yhdysvalloissa poliittisesti tulenarka aihe. Esimerkiksi juutalainen demokraattipoliitikko Mary Lemanski joutui luopumaan muutamista luottamustehtävistä halvennettuaan Brooksin valkoisia uhreja sosiaalisessa mediassa. Juutalaisen mukaan Brooksin uhrit saivat ansionsa mukaan rotunsa vuoksi.

Juutalaispoliitikko vaikutti iloitsevan jopa siitä, että Brooksin iskun vuoksi valkoisia lapsia on joutunut sairaalaan kriittisessä tilassa. Lemanskin mukaan valkoiset maksavat nyt kollektiivisesti siitä, että valkoinen Kyle Rittenhouse puolusti itseään muun muassa juutalaispedofiili Joseph Rosenbaumia vastaan Black Lives Matter ‑mellakoiden aikana. Rittenhouse vapautettiin hiljattain kaikista syytteistä, mikä on voinut olla motiivi myös Brooksin iskulle.

”Kyle Rittenhousen uhrien veri on kaikkien Wisconsinin kansalaisten käsissä, jopa lasten,” juutalainen Lemanski kirjoitti twiitissään, jossa hän puolusteli jouluparaatin joukkomurhaa.

Lähteet: Helsingin Sanomat, National Justice, The Post Millenial, New York Post (1, 2), Fox News

Amerikan mustat Black Lives Matter Darrell E. Brooks Helsingin Sanomat Juutalainen rasismi Korruptio Kyle Rittenhouse Musta rotu Mustat viharyhmät Oikeuden korruptio Poliisin korruptio Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Rikos Rotu Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Valtamedia Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

29 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Olli

  Vastaa

  Juutalaista naurattaa toisten kärsimys. Taisi Hitleriltä jäädä homma kesken.

  • Temple

   Vastaa

   Sairashan tuollainen nauraja on psyykeltään. Poliitikoksi on aina pyrkinyt sairaita. Ainoa paikka jossa sairautta voi toteuttaa lamauttaen samalla yhteiskuntaa. Nykyinen Suomen hallitus on sitä. Tekevät virheitä ja vääriä päätöksiä liukuhihnaltaan. Eivät osaa erota tehtävistään koska ovat naisia ja sairaita. inhokki hallinto nro 1. Historiassa.

 • pöh

  Vastaa

  USA:n valtamedia on jo alkanut vaikenemaan koko asian.
  Demokraatit ovat suuressa vastuussa, sekä valehtelu Rittenhouse jutussa, että varsinkin mustille rikollisille ”rakenteellisen rasismin torjumiseksi” myönnettävien naurettavan pienien takuiden takia.

  • SB

   Vastaa

   Suomen (((mediat))) eivät ole vielä maininneet mitään tekijästä. Mielenkiintoisesti pisti kuitenkin silmään että AP/Reuters tätä paskaa oksentaa Suomi-medioillekin, joten jutuissa monasti mainitaan että tapaus sattui ”vain” 90 km:n päässä paikasta jossa Kyle Rittenhouse ”murhasi” porukkaa 14 kuukautta sitten. Eli onko Kylen syytä sitten tämä?

 • Puolustaja

  Vastaa

  Tarvitaan tähtitieteilijä sanomaan mikä mies tämä on. Kovasti on yle nyt kyseenalaistamassa Yhdysvaltojen oikeusvaltio statusta, koska siellä joudutaan kohta määrittelemään BLM ja antifa terroristijärjestöiksi. Ja ne on ylessä niin ihquja.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Jutku on deletoinut twiittinsä ja ilmeisesti saanut monon kuvan perseeseensä…

  • Julius Streicher

   Vastaa

   Judentum ist organisiertes Verbrechertum.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Siellä on ainakin Hesarin ja Ylen toimituksessa pitänyt kiirettä heidän miettiessään, että miten tämän tapahtuman taustat pimitetään kansalta.
  Yliajaja oli näkyvästi tukenut BLM-liikettä ja osoittanut vihansa valkoisia kohtaan. Oletteko nyt tyytyväisiä siellä valtamediassa? Onko BLM vieläkin teidän mielestänne vain ”tasa-arvon” ja ”rauhan” asialla?
  Eikös tämä Brooks ollut sosiaalisessa mediassa eräässä kommentissa esittänyt tyytymättömyytensä siihen, kun Rittenhouse vapautettiin syytteistä?

  ” HS valehtelee, että ”tutkinnan alkuvaiheessa tapauksesta ei ole löydetty yhteyksiä kansainväliseen tai Yhdysvaltojen sisäiseen terrorismiin”. ”

  HS aina mainostaa, kuinka he tekevät ”tutkivaa journalismia”, tämä on heidän ”tutkivan journalismin taso”.
  Juutalaismedia pimittää viimeiseen asti teon todelliset motiivit, nyt varmasti mietitään, että miten mahdollisesti voitaisiin ilmoittaa tekijän kärsivän ”psyykkisistä ongelmista” ja tapaus kuitataan sillä.
  HS ja muu valtamedia, te olette saastaa!

  • Turo

   Vastaa

   Tämä oli ihan perus-BLM/Antifa/ABCDEFGHIV-ukko eli räppäsi valkoisten murhaamisesta, poliisien murhaamisesta, paikkojen rikkomisesta jne. Turvallista tilaa ei mustalle ole kuin auton sisällä. Muutoin tulee valkoinen poliisi ja murhaa. Tai Rittenhouse tulee ja ampuu. Tai Esko Valtaoja tulee ja puhuu sanoja. Eiköhän jengi kohta Helsingissäkin polvistu autoilijan nimeen: SAY HIS NAME! I CAN’T CONTROL MY CAR!

   Let’s make Brandon go again, tai jotaan. Ihan sama. Paska jatkuu.

   • Pertsa

    Vastaa

    Eihän Helsingissä kukaan polvistu autoilijan nimeen kun autoilu on niin kauheeta ja tuhoaa ilmastoa etc..Tietysti jos auton kuljettaja on musta rikollinen,niin sitten saattavatkin polvistua.

   • Reno

    Vastaa

    Helsingissähän on jo polvistuttu autoilijoiden takia ja jopa nukuttu autotiellä. Kummallisia ovat herrain metkut ja kaupunkilaisten tavat.

  • Antediluviaani

   Vastaa

   On mediaväelle täyttä rutiinia terroristien, mustien ja juutalaisten, taustojen pimittäminen nykypäivänä. Varmaan ne käy nämä asiat jo jollain alkeiskurssilla läpi 🙂 Tai imee punaistakin punaisemmasta äidinmaidostaan hiljaista tietoutta.

   Mutta täytyy kyllä ihmetellä miten paljon vaaditaan että normikansalainen todella herää ja avaa silmänsä sille minkälaista väkeä palvelevat.

 • SB

  Vastaa

  En minä ainakaan kanna mitään taakkaa Saatanan synagogan ostettua neekeriorjia afrikkalaisilta heimopäälliköiltä. Mielisairas ajatus.

  Poliisi ei tainnut suuremmin jahdata tuota tapahtuman sattuessa, joten tästä ei nyt saada median kannalta valitettavasti sankaritarinaa mustasta ”rap-artistista”, joka vain pakeni rasistisia murhaajapoliiseja.

  Toivottavasti tämä(kin) tapaus edes opettaa jotakin ihmisille jotka uskovat avoimiin rajoihin, kehitysapuun, ”anti-rasismiin” ja muuhun nenäkkäiden metkuihin. Kurjaa ettei ole ihminen edes joulujuhlassa turvassa.

 • TT

  Vastaa

  ”Siionin Viisaiden” keksimä rotusota on jo täysissä liekeissä osissa USA:ta. Sikäläinen valtamedia lietsoo tätä sumeilematta. Normaalissa maassa nämä kiihottajat tuomittaisiin vankilaan. Mutta kaikkiin länsimaihin on onnistuttu istuttamaan sekopäinen hallitus, joka ottaa komentonsa globalisti-kommunisteilta. Hallitukset, mediat, yliopistot ja isot yhtiöt toimivat nyt kansalaisia vastaan ja helvetti on irti joka puolella maailmaa. Ollaan jännän äärellä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Nyt tarkkana!

  Mary Levanskin kasvonpiirteet, kuten nenä, poskipäät, hymy ja katse ovat täysin samanlaisia, kuin vihreiden Iiris Suomelalla.

  Jopa hiusmalli on samanlainen!

  Iiris Suomela ei näytä suomalaiselta.

 • Ei mulla muuta

  Vastaa

  RAHOWA

 • pää määrää

  Vastaa

  Valtamedia noudattaa vain rikoslain 11. Luvun 10. Pykälää.
  Laki on woke-kulttuurin kivijalka. Vaalea eliitti solvaa ruskettuneita, kun kertoo tosiasioita näiden rikoksista.

 • N.N.

  Vastaa

  Ex-DuPage Democratic official Mary Lemanski apologizes for tweeting that karma linked Waukesha tragedy, Rittenhouse verdict. ‘Ashamed of my behavior.’

  Aivan uskomatonta ja epäinhimillistä, ei anteeksipyynnöllä ole merkitystä tämän jälkeen.

 • N.N.

  Vastaa

  Käyttäytymisestä muistuttaa eräs nyt julkisuutta saanutta naista.

 • White noise

  Vastaa

  Demokraatti Lemanskin isis-tyylinen tuenososoitus mustalle terrorismille on karmivaa luettavaa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Huoramedia toimii näin, ns. by definition. Huoramedia ei koskaan lähde siitä, että uutisoidaan, vaan siitä ”kuinka asia uutisoidaan ja kuinka se sopii ns. narratiiviin eli tarinaan.”. Ja juutalaiset ovat ns. narratiivi-ihmisiä ts. he valehtelevat häpeämättä, jos siitä on etua juutalaisille (”is it good for the Jews?).

  Kaikissa valkoisissa maissa huoramedia on aina sionistinen, sen olettamuksen voi aina tehdä. Korruptio on jo niin pitkällä, että esim. YLE ei koskaan ns. ”uutisoi” mitään tällaisista asioista ennen kuin USA:n huoramedia on kehittänyt narratiivin.

  Huoramedia tietää luonnollisesti oikein hyvin, että kyseessä on aidosti ns. ”domestic terrorist”, mutta koska tekijä on musta, niin tekijän identiteetti ei sovi narratiiviin ja siksi on pakko aloittaa valehtelu asiasta. Tässä tapauksessa tekijä on retostellut avoimesti suunitelmistaan ja valkoisiin kohdistuvasta vihastaan avoimesti sosiaalisessa mediassa ja myös omissa ns. teksteissään. Asia on päivänselvä. Mutta huoramedia ei välitä tosiasioista, sen narratiivi ei salli sitä, sen on valehdeltava, koska se on näin luotu, sen tehtävä on valehdella sionisti-isännän etujen takia. 

  Tämä on nykyään jo niin päivänselvää, että valistunut ”uutisten” seuraaja voi päätellä paljon siitä, kuinka ”uutinen” uutisoidaan: mitä kerrotaan, mitä ei. Siitä voi lähteä aina, että kirkkainkin totuus muutetaan silmää räpäyttämättä valheeksi ja mustin valhe puhutaan totuudeksi. Tätä kutsutaan herrakansan piireissä chutzpahiksi. Eli ns. ”hyvä ihminen” valehtelee, jos se auttaa ”hyvän ihmisen” asiaa.

  Kiitos Partisaanille pimeyden keskellä loistavasta valosta. Tässä pimeiden voimien maailmassa jokainen valo on tärkeä.

  • Reno

   Vastaa

   ”Chutzpah” — ei helvetti että tuo siansaksa eli jiddiš on kyllä sitten typerä epäkieli.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Lisäänpä vielä tämän.

  Tämäkin joukkomurha on osa herrakansan hybridivaikuttamista. Valkoiset ihmiset eivät ymmärrä, että valkoisiin kansoihin kohdistuu 247 kansanmurha nimenomaan ns. hybridihyökkäyksenä.

  Tämä menee näin. Ensinnäkin kaikkia valkoisia maita ajetaan johdonmukaisesti ja voimalla velkaorjuuteen. Tämä on helppoa, koska maailman rahaeliitti hallitsee EKP:tä ja FED:in tämä sama rahaeliitti omistaa. Heidän silmänkääntötempuunsa on häkellyttävän röyhkeä: He luovat valkoisten maiden velkaantumiseen rahaa tyhjästä ns. elvytyksen nimissä ja velka jää kansoille, kun rahaeliitti kuittaa rahat pörssikurssien kasvun muodossa. Tämä on äärimmäisen yksinkertainen ryöstö. Kansat velkaantuvat ja antavat velaksi ottamansa velanantajalle ilmaiseksi, mutta velka jää ja velanantaja pesi saamansa tuhannet miljardit. Katsokaa näitä zuckerbergejä: Tämäkin yksi face on rikastunut ainakin 750 miljardia (eli yli 10X Suomen valtion budjetin tässä ryöstössä). Ja näitä nimiä riittää, voi hellanlettas.

  Toisekseen hybridi jyrää, kun valkoisissa maissa ei saa enää olla rajoja, vaan mustalle ja muslimille Kela Gold Card on heti kädessä, kunhan saa molemmat jalat rajan yli. Kansanmurha on totta jokainen päivä ja se näkyy katukuvassa, joka on vuosi vuodelta surkeampi.

  Huumeet ovat elimellinen osa hybridimurhaa. Kaikki valkoiset maat ovat voimattomia ja ihmisiä kuolee kuin kärpäsiä, koska ne ”ihmisoikeudet”. Ts. huumekauppaan ei saa puuttua, koska silloin pitää puuttua sen ah niin ihanan maahanmuuttaja-aineksen bisneksiin – ja se on rasismia.

  Feminismi, pedofilia, loputon homojen, transujen ja lesbojen ihastelu tulee samasta pakista: Murhataan moraali, murhataan traditio, murhataan hyvä ihminen. Tilalle tarjotaan huoria, ilveilijöitä, pederasteja. Disney kuvaa jo filmeissään homotekniikoita. Kun sionistin käsi koskee, kauneinkin asia lakastuu ja riutuu. Seuratkaa televisiota, USA:n televisio on loputon virta sontaa. Syvältä.

  Meidän hallitushuoramme ovat näkyvä, elimellinen osa tätä hybrihyökkäystä. Surkein oman kansan vihaaja nostetaan ylimmäksi. Auttaa, jos ns. ”johtaja” on helposti korruptoitava ja mielellään narsisti. USA:ssa yksikin clinton sai paljon arvostusta ns. paremmissa piireissä, sillä hän oli avoimesti pederasti ja raiskasi nuoria tyttöjä Epstein Expressin avulla. Tällainen johtaja on ns. hyvä johtaja, häntä on helppo kiristää.

  Jatkan joskus toiste.

 • Reno

  Vastaa

  Ei se vain tahdo se media (AP/Reuters) täällä kertoa mitään tekijästä. Auto vain itsestään ajoi sinne ihmisten päälle. Mikseivät mainitse että kaveri tahtoi murhata poliiseja ja valkoisia? Miksei mainita mittavasta ja melko vakavastakin rikoshistoriasta mitään?

  Se tiedetäänkin jo että Jenkeissä 13 % neekeriosuus populasta teki 2018:

  • 53 % murhista
  • 29 % raiskauksista
  • 54 % ryöstöistä
  • 29 % murroista
  • 37 % väkivallasta
  • 32 % petoksista

  Rotujen väliset rikokset 2018:

  • mustat valkoisia kohtaan 547 948
  • latinot valkoisia kohtaan 365 299
  • mustat latinoja kohtaan 112 365
  • valkoiset mustia kohtaan 59 778

  2017 jokaista 10 000 mustaa, väkivaltarikoksesta pidätettyä kohti poliisi ampui kolme. Valkoisilla vastaava luku on neljä.

 • Julius Streicher

  Vastaa

  Ylen politrukkihuorat ovat niin typeriä, että kuvittelevat voivansa pimittää tämänkin anti-white-iskun todellisen luonteen. No ehkä voivat joiltain demarieläkeläisiltä, ei muilta.

 • Reiska

  Vastaa

  Kun väkijoukkoon ajo tapahtui, Suomen sanomalehdet julkaisivat siitä lyhyen uutisen. Aina kun valkoinen tekee Jenkkilässä joukkomurhan, meikäläiset lehdet pitävät päiväkausia sitä ykkösuutisenaan josta kerrotaan jatkuvasti. Tässä tapauksessa oli vain yksi pieni uutinen ja sen jälkeen viikkoon ei mitään. Kun jutusta aikanaan saadaan tuomio, se varmasti julkaistaan kuvattomana pikku-uutisena.

  • TV

   Vastaa

   Täydellisesti kirjoitettu. Nyt ei sopinut pirtaan tämä tapaus lain, joten on kuin sitä ei olisi tapahtunutkaan. Nyt äkkiä joku uusi skandaali päälle!

   Liioittele ja pakota äärimmäisesti kaikkea agendan myönteistä samalla vähätellen tai kokonaan vaieten kaikki agendan vastainen. Näinhän se ”puolueettomassa” mediassa menee. Bisnes on bisnestä.

 • Electric Love

  Vastaa

  Tämä olisi ollut silkkaa timanttia jos BLM-edustaja olisi murhannut valkoisia naisia ja lapsia SÄHKÖAUTOLLA.. saakelin rasisti-USA joka ei jakele mustille ilmaisia sähköautoja..vielä. Nooh, kyllä tämäkin malliesimerkki avoimesta ja systemaattisesta mustasta rasismista minulle kelpaa, jälleen kerran.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Kyllä onpas aika sairasta tekoa. Kuulin että DeSantis puhui siitä hyökkäyksestä ja sanoi että se oli Anti-valkoinen terroristi hyökkäys.
  https://t.me/police_frequency/58300

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi