Koronavaltias Fauci: ”Koittaa aika, jolloin teidän on luovuttava itsemääräämisoikeudestanne.”

Fauci kohdisti lausuntonsa rokotteita ja niihin liittyviä passeja vastustaville kanadalaisille luennoidessaan McGillin yliopistolla.

Sionismi

Faucilla on yhteytensä globalistieliittiin.

Yksi maailman suurimmista korona-auktoriteeteista, Yhdysvaltojen presidentti Joe Bidenin hallinnon johtavana lääkinnällisenä neuvonantajana toimiva Anthony Fauci antoi hiljattain kanadalaisille erittäin kylmäävän lausunnon:

Olette yhteiskunnan jäseniä, ja sen jäseninä, hyötyen siitä siihen kuuluvina jäseninä, teillä on velvollisuuksia yhteiskunnalle. Olenkin sitä mieltä, että erityisesti miljoonia ihmisiä tappavan pandemian aikana, täytyy tarkastella asiaa ja sanoa, että koittaa aika, jolloin teidän täytyy luopua siitä mitä pidätte yksilöllisenä oikeutenanne päättää asioista itse.

Fauci kohdisti lausuntonsa rokotteita ja niihin liittyviä passeja vastustaville kanadalaisille luennoidessaan McGillin yliopistolla.

”Levitä rokotteiden sanomaa.”

Samassa luennossa hän kertoi, mikä on paras keino levittää rokottautumisen sanomaan siihen kyseenalaistaen suhtautuville. ”Käytä luotettavaa sanansaattajaa. Älä välttämättä minua tai itseäsi, vaan jotakuta, johon he ajattelevat voivansa luottaa. Olkoon se sitten kirkonmies, perheenjäsen, urheilija, tai joku, joka voi tuoda sen heille sovinnaisella tavalla.

Israel on aiemmin myöntänyt Faucille miljoonan dollarin Dan David ‑palkinnon kiitoksena hänen toimistaan koronapandemian aikana.

Lähde: Rebel News

Hyvinvointi Joe Biden Kanada Koronarajoitukset Koronavirus Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rokotepassi Rokotteet Rotu Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jörgen Heinz

  Vastaa

  Päätän viimeiseen asti omasta kehostani ja mieleni on myös omani. Sinä saatanan vanha kusipää vuo Fauci, sinulle tiedoksi. En ota rokotetta tietoisena sen haitoista joita on lähipiirissäni. Toinen asia, en ole pyytänyt saada syntyä tähän yhteiskuntaan. Minut on tänne minulta kysymättä nussittu vanhempieni toimesta, en ole sitä itsr toivonut. Pidätän oikeuden omaan kehooni silti. Jokainen joka yrittää pakottaa minua, saa vastata seurauksista. Taistelen viimeiseen hengenvetoon. Minulla ei tässä maailmassa ole presidenttiä, pääministeriä eikä muitakaan auktoriteetteja. Olen yksin oman itseni päällikkö.

  • p.grandell

   Vastaa

   saatana, hyvin kirjoitit jörgen.…..

   • Nimetön

    Vastaa

    Terästä täynnä oleva kommentti.

 • joku miehenpätkä

  Vastaa

  Hitto että toi Fauzi, anteeksi Fauci, on sekaisin.

  Se ei ymmärrä että se tarvitsee yhteiskuntaa ja sen jäseniä enemmän kuin yhteiskunta ja sen jäsenet sitä. Ilman yhteiskuntaa ja sen jäseniä ruoka ei tule sen pöytään. Se joutuu itse kasvattamaan sen ja kuokkimaan pellolla. Ja riipumatta miten paljon rahaa sillä on, se ei ratkaise mitään. Raha ei tee työtä eikä siten tuo sitä ruokaa sen pöytään.

  Samalla tavalla sen autolle ei ole polttoainetta, sen taloon ei ole sähköä eikä sen niveliä ja muita varaosia rakenna kukaan. Se ei ymmärrä että juuri se on riippuvainen yhteiskunnasta enemmän kuin me siitä tai sen henkilökohtaisista mielipiteistä.

  Ja sionistiseen tyyliinsä se siirtää vastuun itseltään agitoimilleen tahdottomille hölmöille todetessaan että pitää käyttää ”luotettavia sanansaattajia”. ”Älä välttämättä minua…” pudottaa pohjan koko mielipide-luennolta. Mutta tässä koitetaan saada samanalainen hölmöläisarmeija liikkeelle kuin ”ilmaston lämpenemisessäkin”. Vai oliko se Ilmaston Ääri-ilmiöt? Vai oliko se nyt sitten Ilmaston Muutos? Eihän tässä pysy perässä mutta tulivuorten purkaukset ainakin johtuvat ilmaston lämenemisestä.

  Toinen asia on se että vaikka on olisi itse korottanut itsensä yhdeksi ”maailman suurimmaksi korona-auktoriteeteista” niin se ei välttämättä ole paljoa. Joku amerikan mantereella timpparoiva miehenpuolikas ei vaikuta Suomeen tai suomalaisiin. Uudella mantereella riittää tilaa äänelle ja mielipahan julkituomiselle. Ja mitä tuollainen ”korona auktoriteetti” loppujen lopuksi on? Ei yhtään mitään. Se ei tee tuottavaa työtä yhteiskuntansa eteen. Jonka seurauksena sen sanomisilla ei ole mitään painoarvoa.

  Olen usein sanonut että eivät hullut ole vaarallisia. Vasta se hännystelijäjoukko tekee niistä vaarallisia.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämähän on viime aikoina näkynyt oikein selvästi, kansalaisilta yritetään viedä itsemääräämis- ja perusoikeuksia pois kiihtyvällä tahdilla.
  Koronasavuverhon avulla pystyvät toimimaan erittäin vapaasti, sillä kansalaiset on peloteltu jatkuvalla propagandalla ja valeuutisilla.
  Normaalisti tällainen ei menisi ihmisille läpi.
  Eräät henkilöt THL:n ja Husin näkyvimmästä päästä olevat henkilöt ainakin näyttävät innokkaasti yrittävän riistää perusoikeuksia.

 • Pah

  Vastaa

  Saas nähdä koittaako vielä aika millon nuo viruksia tehtailevat rikolliset löytävät itsensä seipäistä. 

  Näyttäisi siltä että uuden ajan Vlad III – Vlad Țepeș tyyppisille seivästäjille olisi sosiaalinen tilaus ja koittaisi eräänlainen uusrenessanssi.

 • Minä

  Vastaa

  Velvollisuuksilla yhteiskunnalle hän tarkoittaa sitä, että olet yhteiskunnan omaisuutta ja sinun tulee alistua siihen. Ei kukaan ole yhteiskunnan omaisuutta, olkoon aatemaailma mikä vaan. Sitä paitsi Fausi haluaa määärätä rokotukseen, joka on testitasolla.

  Kiertelevät suorasta pakottamisesta ja painostamisesta koettamalla valjastaa ihmiset tekemään sen puolestaan, koska se on laitonta. Pelotellut ihmiset ovatkin helposti hysteerisinä painostamassa toisia rokotuksiin, koska uskovat henkensä olevan vaarassa, jos eivät painosta. Heikko on rokote ja ukso rokotteeseen, jos rokotetun tulee pelätä tartuntaa niin paljon, että kohta rokottamattomat suljetaan leireille ja kansa hyväksyy sen.

 • TT

  Vastaa

  Totalitaristista paskanjauhantaa taas. Joku raja pitää olla kommunismillekin. Tai fasismille, joka on nykyisin korporaatiofasismia, jossa ei pienen ihmisen tarpeiden perään kysellä lainkaan. Hyviä yhteisöjä voidaan rakentaa muutenkin kuin totalitarismin periaatteille, jossa ihminen muutetaan vailla omaa tahtoa olevaksi pelinappulaksi ja häntä rangaistaan, jos uskaltaa olla omaa mieltä asioista. Keskustelu kielletään ja sallitut mielipiteet annetaan jostakin ajatushautomosta Sveitsissä. Fauci on sotarikollinen, joka ansaitsee tulla vangituksi loppuiäkseen tai peräti hirtetyksi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Vai vielä vastuuta yhteiskuntaa kohtaan.Veroni olen maksanut ja minun vastuuni päättyy siihen.Jos nekin rahat olisivat menneet suomalaisten vähäosaisten auttamiseen,mutta ei.Ahmedille pitää saada pihviä pöytään vaikka me veronmaksajat kuulemma joudammekin tyytymään kasviksiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi