Juutalaiset palkitsevat maailmanlaajuisten massarokotusten ajajan miljoonalla dollarilla

Presidentti Joe Bidenin hallinnossa johtavana lääkinnällisenä neuvonantajana Anthony Fauci on Yhdysvaltojen suurin auktoriteetti maan koronatoimenpiteiden suhteen.

Sionismi

Anthony Fauci.

Israel on myöntämässä Yhdysvaltain johtavalle tartuntatautien lääkärille Anthony Faucille miljoonan dollarin Dan David ‑palkinnon toimistaan koronapandemian aikana hänen ”puolustettuaan tiedettä julkisesta kritiikistä huolimatta”.

”Fauci on osoittanut rohkeaa johtajuutta pandemian aikana ja tarmokkaasti puolustanut tiedettä tietämättömien kritiikin edessä”, hänen valintaansa perusteltiin. Myös hänen tutkimuksensa mRNA-rokotteiden kehittämiseksi covid-virusta vastaan oli yksi syistä hänen valinnalleen.

Fauci on saanut osakseen kritiikkiä vaihtelevista neuvoistaan, kuten maskin käytöstä, ja häneltä onkin alun perin tullut neuvo tuplamaskien ja sittemmin triplamaskien käyttämiseen.

Faucilla on yhteytensä globalistieliittiin.

”Koko maailma rokotettava”

Fauci on ajan kuluessa maskien määrän suosituksen ohella myös kasvattanut sitä prosenttimäärää, miten suuri osa väestöstä hänen mukaansa tulee rokottaa laumaimmuniteetin saavuttamiseksi.

Helmikuun alussa hän kertoi, että ”koronan mutatoitumisen” takia ei tule riittämään, että koko Amerikka rokotetaan, vaan koko maailma pitää rokottaa erilaisia komplikaatioita aiheuttaneella covid-rokotteella.

”Meidän on saatava koko maailma rokotetuksi, ei vain meidän maamme”, hän summasi.

Lähteet: RT, AMA

Anthony Fauci Hyvinvointi Israel Juutalaisjärjestöt Koronavirus Lääketeollisuus Poliisivaltio Rokotteet Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Ahaa, rokote pelastaa ihmiskunnan! Tosin tässä on jo vuoden päivät mennyt pandemiassa ja edelleen suomalaisen terveys on pysynyt ennallaan ilman rokotetta. Eli suomalaiset eivät edes tarvitse rokotetta.

  Vinkki koronafriikeille! Maskin voi laittaa myös päälaelle, eli maskia voi käyttää modernina kipana/kufina.
  Olen itse liikkunut tällainen ”kipa” päässä julkisella alueella/kaupoissa. Tämä on herättänyt hymyä kansalaisten kasvoilla!
  Koronamaski=moderni kipa/kufi

 • juha.

  Vastaa

  ”Meidän on saatava koko maailma rokotetuksi, ei vain meidän maamme”, hän summasi.”

  Jos tuolla ei juutalaisilta rahapalkintoa irtoa, niin EI sitten millään!!! Juutalais-kitupiikit eivät anna rahaa edes palkinnoksi ellei siitä ole koituva hyöty eli investointi mitattavissa tähtitieteellisin ”argumentein”! Fauci on vain yksi korona pyöveleistä, jonka puheet ovat täyttä paskaa!!!

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Ikäänkuin pääasia ei olisi väestön terveys vaan rokotusten määrän ja maskien käytön maksimointi.

 • Kasperi S.

  Vastaa

  Nerot kommentoi. Mahtavaa. Varokaa kuitenkin, ettei ajatukset pullista päätä, menee muuten koivistolais-karvalakki vaihtoon.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi