Juutalaisjärjestö rahoittaa hanketta, jolla afgaaneja tuodaan Eurooppaan

HIAS rahoittaa juutalaisryhmiä, jotka pyrkivät edistämään Eurooppaan kohdistuvaa maahanmuuttoa ja pakolaisuutta.

Sionismi

The Times of Israel uutisoi, että useat juutalaisjärjestöt pyrkivät kiihdyttämään afgaanisiirtolaisten kuljettamista Eurooppaan. Hanketta johtaa Yhdysvalloissa jo hieman yli 100 vuotta sitten perustettu Hebrew Immigrant Aid Society (HIAS).

HIAS:n toiminnan kohderyhmä olivat alun perin juutalaiset pakolaiset, mutta nykyään järjestön päätehtävä on kuljettaa arabeja ja afrikkalaisia valkoisiin länsimaihin. HIAS ja Euroopan juutalaisyhteisöjen keskusjärjestö ECJC ilmoittivatkin hiljattain käynnistäneensä ”hätäkampanjan”, jonka tavoite on Euroopan rajojen avaaminen afgaanimaahanmuuttajille.

Samassa yhteydessä sionistit kutsuivat Brysselin sefardijuutalaiseen synagogaan juutalaisryhmien edustajia eri puolilta Eurooppaa juhlistamaan sitä, että kaupunkiin perustettiin ”viimein” ensimmäinen HIAS:n virallinen EU-konttori.

Yhteistyötä maahanmuuttomyönteisten järjestöjen kanssa

HIAS yhdisti välittömästi voimansa useiden EU-lobbausjärjestöjen kanssa ja allekirjoitti vetoomuksen, jossa vaadittiin EU-maita ottamaan vastaan suuria afgaanimassoja.

HIAS:n johtaja Ilan Cohnin mukaan on tärkeää, että maahanmuuttomyönteisessä liikkeessä kuuluu ”juutalainen ääni”. ”Juutalainen historiamme auttaa meitä ymmärtämään siirtolaisten tuskaa,” Cohn julisti.

HIAS:n iskulause on ”Toivota muukalainen tervetulleeksi, suojele pakolaisia”. Se tekee yhteistyötä useiden eurooppalaisten juutalaisyhteisöjen kanssa suojellakseen tänne tunkeutuneita afgaaneja ja muita laittomia siirtolaisia käännytykseltä. HIAS myös rahoittaa juutalaisryhmiä, jotka pyrkivät edistämään Eurooppaan kohdistuvaa maahanmuuttoa ja pakolaisuutta.

Afgaanit Eurooppaan, ei Israeliin

Vain hiukan ennen HIAS:n kampanjan julkistamista Joe Bidenin hallitus oli ottanut yhteyttä Israelin pääministeri Naftali Bennettiin kysyäkseen, tahtoisiko juutalaisvaltio osallistua Afganistanin pakolaisoperaatioon. Vaikka juutalaiset toivottavat afgaanit tervetulleiksi Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin, Israelin vastaus oli jyrkkä ”Ei!”.

The Times of Israelin mukaan juutalaisvaltio on kuitenkin valmis auttamaan afgaanipakolaisia löytämään uuden asuinmaan, kunhan maa ei ole Israel. Israel on tarjoutunut lennättämään Yhdysvaltojen armeijan lentotukikohtiin paenneita siirtolaisia ”turvaan kolmansiin maihin”.

Pääministeri Bennettin mukaan kyse olisi ”hyvän tahdon eleestä” juutalaisvaltion liittolaisille. Nyt vaikuttaakin siltä, että HIAS ja Israel tulevat tekemään yhteistyötä varmistaakseen, ettei Israelin juutalaista ”rotupuhtautta” uhkaavat afgaanipakolaiset päädy juutalaisvaltioon vaan valkoisiin länsimaihin.

Lähde: The Times of Israel

Afganistan ECJC Elintasopakolaisuus Euroopan juutalaisyhteisöjen keskusjärjestö Euroopan unioni Hebrew Immigration Aid Society Ilan Cohn Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sionismi Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  ”J‑pilleröinti” eli tietoisuuden levittäminen ”valitun kansan” puuhista on ainoa keino, jos halutaan nähdä valkoisia kansoja tulevaisuudessa hengissä ja vapaana.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Pakolaisina esiintyvien ohjaaminen länsimaihin on verrattavissa sotatoimeen. Pommitusten ja ohjusten sijaan ohjataan kohdemaihin niille haitallisia ihmisiä. Pääasia on kohteen tuhoaminen. Se tapahtuu vähitellen ja kohdemaan asukkaista osa jopa kannattaa omaa tuhoaan luulleen tekevänsä hyvää.

  Miksi juuri länsimaihin. Siksi että kyse on väestövaihtoon perustuvasta uudenlaista tavasta lopettaan kohteen olemassaolo. Jos tavoitteena olisi jokin muu, niin kohdekin olisi joku muu. Ihmisvirrat ohjattaisiin seuduille, jotka he joutuisivat itse rakentamaan ja niillä itsensä elättämään.

 • Nekin kuolee joskus

  Vastaa

  No mutta… Tässähän meillä on taho joka sitten vastaa niiden majotuksesta ja kuluista. Niin meidän muiden ei tarvitse.

  …on ne vaan rumia…

 • KokenutMies

  Vastaa

  Tiedän sen hetken, kun tavikselle valkenee juutalaisten toimintamalli. Aluksi hänellä herää raivo siitä, että tämä on antisemitismisiä ja ei voi pitää paikkansa. Sitten hänen on katsottava faktoja silmästä silmään ja hän joutuu valinnan eteen: Joko olen hiljaa ja tai sitten otan riskin, että minua syytetään natsiksi. Monet valitsevat ensimmäisen ja kuvittelevat ettei mitään voida tehdä. Mitä enemmän tavalliset, työssä käyvät ja kunnolliset kansalaiset avaavat suutansa ja kertovat faktoja, yhä vaikeampi näiden yrittää saada potkuja ja haitata arkielämää. Ja jos riittävän suuri määrä joutuu kärsimään vain siitä, että he kertovat sen mitä ympärillä tapahtuu, niin myrsky lähtee liikkeelle.

 • Kolme pahaa

  Vastaa

  Pirun juutalaiset, kirotut vasemmistolaiset ja s.tanan suvakit.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kun Israelilla on jatkuvasti näppinsä pelissä näissä pakolaisasioissa, kannatan massiivista rotumuukalaisten invaasiota Israeliin, nauttikoot lobbaamansa politiikan seurauksista.

  Euroopan väestö täytyy saada ymmärtämään juutalaiskysymys niin pakolais‑, media‑, kuin talousasioissakin, muuten ei muutosta tule tähän touhuun.

 • Jones

  Vastaa

  Tuostahan juutalaiset kirjoittivat jopa itse lehdessään hakehilassa.
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Kiitos linkistä.

   Juttu julkaistiin sopivasti ennen vuoden 2015 invaasion alkua. Pistää miettimään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi