Israel ei vastaanota afgaanipakolaisia, mutta tarjoutuu lähettämään tunkeutujia muihin valtioihin

Pääministeri Bennettin mukaan kyse olisi "hyvän tahdon eleestä" juutalaisvaltion liittolaisille.

Sionismi

Kuten Partisaani on jo aiemmin uutisoinut, juutalaisvaltio Israel on suhtautunut vihamielisesti ajatukseen siitä, että maa ottaisi vastaan pakolaisia Afganistanista. Samaan aikaan Israelia tukevat juutalaisjärjestöt ovat vaatineet Yhdysvaltoja ja Eurooppaa avaamaan rajansa afgaanitunkeutujille.

Sionistien suhde imperialististen sotien aiheuttamiin pakolaistulviin on pysynyt vuosikymmenien ajan samana. Juutalaisvaltio on painostanut amerikkalaisia ja eurooppalaisia käymään Lähi-idässä sotia Israelin alueellista ylivaltaa uhkaavia hallituksia vastaan, minkä jälkeen sodan aiheuttamat tuhot ja pakolaistaakka on sälytetty Yhdysvaltojen ja EU-maiden harteille.

Juutalaiset ovat kuitanneet yhtälössä kaikki sotaoperaatioiden hyödyt, kun taas operaatioiden haitat ovat jääneet ei-juutalaisten kansojen riesaksi.

Miehittäjiä palvelleet afgaanit pakenevat

Afganistanin tapaus on loogista jatkumoa Israelin parasiittimaiselle ulkopolitiikalle. The Times of Israel uutisoi juutalaisvaltion tökeröstä suunnitelmasta Afganistanin ”pakolaisongelman” ratkaisemiseksi.

Lehden mukaan Joe Bidenin hallitus otti hiljattain yhteyttä Israelin pääministeri Naftali Bennettiin kysyäkseen, tahtoisiko juutalaisvaltio osallistua Afganistanin pakolaisoperaatioon. Suuri joukko afgaaneja on päättänyt paeta Talibania, koska järjestö aikoo rangaista maanpetoksesta niitä, jotka palvelivat Yhdysvaltojen rikollista miehityshallintoa 20 vuoden ajan.

Juutalaisvaltio teki Amerikalle välittömästi selväksi, ettei se tule ottamaan vastaan ei-juutalaisia pakolaisia, sillä nämä olisivat uhka Israelin ”rotupuhtaudelle”. Sen sijaan juutalaisilla oli takataskussaan toinen suunnitelma.

”Hyvän tahdon ele”

The Times of Israelin mukaan juutalaisvaltio on valmis auttamaan afgaanipakolaisia löytämään uuden asuinmaan, kunhan maa ei ole Israel. Israel on tarjoutunut lennättämään Yhdysvaltojen armeijan lentotukikohtiin paenneita siirtolaisia ”turvaan kolmansiin maihin”.

Pääministeri Bennettin mukaan kyse olisi ”hyvän tahdon eleestä” juutalaisvaltion liittolaisille.

Mikäli Israelin suunnitelma jalkautetaan, voivat juutalaiset alkaa lennättää afgaanitunkeutujia esimerkiksi Eurooppaan. Täällä juutalaisjärjestöt jatkavat avointen rajojen puolesta lobbaamista samalla, kun Israelin omat rajat pysyvät tiukasti suljettuina kaikille ei-juutalaisille.

Lähde: The Times of Israel

Afganistan Elintasopakolaisuus Israel Joe Biden Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset sotarikokset Juutalaisjärjestöt Laiton siirtolaisuus Maahanmuutto Naftali Bennett Pakolaiset Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sionismi Taliban Ulkomaat Väestönvaihto Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • lurts

  Vastaa

  ihanaa solidaarisuutta

 • TT

  Vastaa

  Lähes jokaisessa maailman maassa on kusipäinen ja globalistien persettä nuoleva hallitus, joka vihaa omaan kansaansa tai ylipäätänsä ihmisiä. Israel ei ole tästä poikkeus. Ainoastaan maahanmuuttoasiassa maa kuitenkin näennäisesti pitää omiensa puolia. Maahan ei haluta tungosta tai kaaosta, koska se pyrkii illuminaatin päämajaksi. Tämä pyrkimys tietää monille juutalaisillekin ahtaita aikoja, koska maailmanhallitusta kaavailevien ydinryhmä ei pidä myöskään näistä.

 • N. N.

  Vastaa

  Miksi halveksia hetä kun voimme ottaa oppia heistä edelleenohjamalla tänne tunkeutuvia vaikka Sveamamman lämpimään syliin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi