Moni afgaani haluaisi turvapaikan Israelista – juutalaisvaltio ei välitä

Israelin vallanpitäjät eivät pidä Afganistanin pataaneja rodullisesti aitoina juutalaisina, minkä vuoksi Siionin portit pysyvät näille suljettuina.

Sionismi

Kuten Partisaani on jo aiemmin uutisoinut, juutalaisjärjestöt ovat alkaneet Euroopassa painostaa valtioita avaamaan rajansa afgaaniturvapaikanhakijoille. Suuri joukko afgaaneja on päättänyt paeta Talibania, koska järjestö on päättänyt rangaista maanpetoksesta niitä, jotka palvelivat Yhdysvaltojen rikollista miehityshallintoa 20 vuoden ajan.

Kummallista kyllä, samat järjestöt eivät ole painostaneet juutalaisten omaa valtiota, Israelia, kantamaan vastuuta afgaanitulvan vastaanottamisesta. 

Jostain syystä juutalaisryhmät tahtovat pitää Israelin rotupuhtaana linnakkeena samalla, kun juutalaislobbaajat tahtovat sekoittaa eurooppalaiset kansat afrikkalais- ja arabimassoihin.

Pataanit haluavat päästä juutalaiseen kotimaahan

Afganistanissa elää muun muassa pataaneiksi ja pashtuneiksi kutsuttu etninen vähemmistö, jonka jäsenistä useat pitävät itseään juutalaisten läheisinä sukulaisina. Osa heistä harjoittaa jopa juutalaista uskontoa. Eräiden teorioiden mukaan pataanit ovat Israelin kadonneiden heimojen jälkeläisiä.

I24 News haastatteli pataaneja, jotka tahtoisivat paeta Afganistanista Israeliin. Ikävä kyllä Israelin vallanpitäjät eivät pidä pataaneja rodullisesti aitoina juutalaisina, minkä vuoksi Siionin portit pysyvät näille suljettuina.

I24 News summaakin, että on ”hyvin epätodennäköistä”, että Israel ottaa vastaan afgaaniturvapaikanhakijoita, koska juutalaisvaltion maahanmuuttolait ovat äärimmäisen tiukat.

Samalla kun EU:n jäsenmaat kilpailevat siitä, kuka ottaa vastaan eniten afgaaneja, Israelin hallituksessa aihe on vaiettu lähes kuoliaaksi. Kun vasemmistolainen israelilainen kansanedustaja Gaby Lasky nosti aiheen julkiseen keskusteluun, sai hän vastaukseksi vain rajuja tappouhkauksia.

Lähteet: I24 News, The Jerusalem Post

Afganistan Afrikkalaiset Arabit Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Kielteinen turvapaikkapäätös Maahanmuutto Rotu Sionismi Taliban Turvapaikka Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mika N

  Vastaa

  Monet haluavat turvapaikan Israelista, koska työskentelivät juuri israelilaisten kanssa salaisissa projekteissa Afganistanissa.
  – Missä sota, siellä Israel.

 • Malka omassa silmässä

  Vastaa

  Mikäs se juutalaisilta kerralla onnistuisi… Tässäkin tapauksessa ne nälkee tikun kaverin silmässä mutta eivät malkaa omassaan. Menee ihan raamtun mukaan.

 • Nationalisti

  Vastaa

  2015 oli sama homma, Israel painosti erittäin aggressiivisesti Eurooppaa avaamaan porttinsa.
  Minä kannatan sitä, että jokainen afgaani laitetaan tällä kertaa Euroopan sijasta Israeliin oleskelemaan, Israel saa maistaa lobbaamaansa ”herkkua”.

 • Totuus Paljastuu

  Vastaa

  Israel on askenatsivaltio, joka ilmeisesti rokoteohjelman avulla pyrkii eroon omalla alueellaan elävistä vääränvärisistä juutalaisista tai arabeista aiheuttamalla näille hedelmättömyyttä. Maa on rasismin ja ihmisvihan pesä, mutta verkostoineen erittäin taitava manipulaattori, koska on onnistunut taivuttamaan länsimaiset kristityt kannattamaan itseään. Tämän vuoksi kaikki nauravat kristittyjen tyhmyydelle.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Israel on lähes kokonaan rokottanut kansalaisensa eli juutalaisvaltio haluaa tarkoituksella tuhota oman väestönsä koronarokotteilla? Ei oikein käy järkeen.

 • Nimetön

  Vastaa

  Etnonationalismia meille, mutta ei teille, goy.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Mutakuono on mutakuono Israelissakin.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Ottaen huomioon, etten suurin surminkaan haluaisi auttaa näitä Afghaaneja, olen jäävi kritisoimaan israelilaisten oivallista arvostelukykyä tässä asiassa.

  • Antisionisti

   Vastaa

   Israel on kuitenkin vastuussa aika merkittävästä määrästä sotia, joten heillä on moraalinen vastuu auttaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Israel voisi ottaa 100 000 afgaania alkajaisiksi, solidaarisuuden ja monikulttuurisuuden nimissä.

 • N.N.

  Vastaa

  Miksi ihmeessä ottasivat afgaaneja sinne, emme mekään haluaa kaikenlaista sopeutumatonta väkeä tänne, eikä kannattaa kuunnella toisten ehdotuksia asiassa. Meillä on oma maa, mutta viranomaisilta puuttuu järki ja tahto.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi