Juutalainen avustusjärjestö painostaa Britanniaa ottamaan afgaanipakolaisia

Järjestö ei painosta Israelia pakolaisten suhteen.

Väestönvaihto

Juutalainen avustusjärjestö World Jewish Relief (WJR) painostaa Britanniaa ottamaan afgaanipakolaisia maahansa. WJR ei painosta Israelin valtiota ottamaan pakolaisia alueelleen.

Järjestön julkaisemassa tiedotteessa se ilmaisee olevansa huolissaan maasta nyt pakenevista ihmisistä.

”Olemme tietoisia humanitaarisesta kriisistä niin maan sisällä kuin naapurimaissa, mihin pakolaiset ovat paenneet.”

”Emme työskentele Afganistanissa emmekä sitä ympäröivissä valtioissa turvallisuuden vuoksi. Tutkailemme kuitenkin tilannetta ja kannustamme pakolaisia asettumaan maihin, joissa työskentelemme.”

”Britanniassa olemme ylpeitä roolistamme pakolaisten työnvälittäjinä. Olemme valmiita auttamaan pakenevia afgaaneja työllistymään maassa”

Toisin sanoen järjestö on valmis ottamaan pakolaisia Englantiin ja hyötymään niistä taloudellisesti. Vaikka Israel olisi paljon lähempänä, ei se jostain syystä painosta pakolaisvirtoja siihen suuntaan.

Lähde: Jewish News

Afgaanit Britannia Israel Maahanmuutto Pakolaiset Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto World Jewish Relief

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ironiaa

  Vastaa

  No sehän sopii. Is-Britania on ollut maailmalla kautta aikojen se joka on sortanut alusmaitaan ja aiheuttanut sotia toimillaan. Niin että niiden taakanjako on enemmän kuin kohdallaan.

  Huvittavinta tässä lienee se että juutalaiset toivat amerikan ja iso-britanian toiseen maailmansotaan kun saivat britanian maa-alueen Palestiinasta. No, nyt kun sielä alkaa kuumottaan jenkkienkin lähdettyä, niin ne vaatii Iso-Britaniaa ottamaan arabeja maahansa. Jotta sielä alkaisi sisällissota. Ja kun kantaväestö on tuhottu, niin sitten juutalaiset muuttaa sankoin joukoin sinne. Liittoveltioon josta ne on karkoitettu usemmankin kerran. Ja jossa niitä on poikeuksetta halveksittu.

 • Nimetön

  Vastaa

  Thanks jews

 • Nimetön

  Vastaa

  Käynnissä on valkoisen rodun tuhoaminen kaikkialla maailmassa. Suomen hallitus on mukana juonessa. He eivät ole tainneet katsoa peiliin

 • marko

  Vastaa

  Jokainen maa vois ottaa maksimissaan sen verran mitä israel ottaa.. ”oy vey ollaan pieni valtio ja kuollaan jos me nuin tehdään”

 • Late

  Vastaa

  Kuka ny hybridi kiinalaisia riesoikseen haluis. On noi jutkut kyllä eri veijareita kun muille niitä väenvängällä riesaks työntää. Ja töihin 😂 ei oo afghaaneista sen enempää töihin kuin perhettään ja kotimaataan puolustaan. Sama koskee kaikkia geelitukkia ja rullahuulia

 • TT

  Vastaa

  Miksi Israelin ja miehitysalueidensa katastrofaalinen ihmisoikeustilanne ei kiinnosta näitä pellejä? ”Juutalainen” rotu on etevä rotu, jota vaivaa täydellinen itsekritiikin ja häpeäntunteen puute. Siksi ajan mittaan paine näitä kohtaan kasvaa sietämättömäksi. Maapallolla ei ole tarpeeksi syrjäistä kolkkaa, missä ne eivät aiheuttaisi riitoja ja epäsopua. Tai ehkä on, mutta se ei sijaitse ainakaan Lähi-Idässä.

 • yohanna

  Vastaa

  Israelin kansalaisten alykkyysosamaara on keskiarvoltaan 90, joten ei ole ihme etta juutalaispankit kaatuilevat muutaman vuoden valein.
  He eivat halua maahansa kamelin ja ihmisen risteytyksia koska jopa kameli hoitaisi pankkiasiat paremmin

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi