Rikkaat juutalaiset huijasivat suomalaista vasemmistotaiteilijaa – ”Maailmanhistorian suurin taidevarkaus”

Israel-kriittinen kommunisti Riiko Sakkinen teki elämänsä virheen luovuttamalla merkittävän osan varallisuudestaan juutalaisille pankkiireille luottaen näiden hyväntahtoisuuteen.

Sionismi

Huijattu Riiko Sakkinen esittelee "taideteostaan", jossa valkoista rotua kutsutaan "roskasakiksi".

Suomalaisen taidemaailman tiukimman linjan marxisteihin lukeutuva Riiko Sakkinen sai kokea kivuliaita taloudellisia tappioita jouduttuaan Karl Marxin heimoveljien huijaamaksi. Sakkinen on taistolaisperheeseen syntynyt kommunistipuolueen jäsen, jonka taide on kauttaaltaan poliittista.

Sakkinen antoi haastattelun Helsingin Sanomille (HS), joka tutkii Artist Pension Trust (APT) ‑nimiseen taiteilijoiden eläkesäätiöön liittyviä petoksia. APT:n epäillään varastaneen merkittäviä summia rahaa ja taideteoksia taiteilijoilta, jotka luulivat voivansa turvata eläkepäiviensä toimeentulon tallettamalla varallisuuttaan säätiöön.

APT:n taustalla on joukko rikkaita juutalaisia, joista HS nimeää Israelissa toimivan liikemiehen Moti Shnibergin, Amerikassa toimivan museonjohtaja David Rossin sekä jerusalemilaisen investointipankkiiri Dan Galain.

Voittajan on helppo hymyillä. David Ross, yksi petokseen syyllistyneistä juutalaisista.

Sakkinen ei elänyt kuten opettaa

Riiko Sakkinen tunnetaan paitsi kapitalismi- myös Israel-kriittisistä taideteoksistaan. Kansallismieliset kritisoivat vasemmistoa usein puolivillaisesta asenteesta juutalaiskysymystä kohtaan. Vaikka vasemmistolaiset voivatkin kritisoida Israelin räikeimpiä ihmisoikeusrikoksia, he perustavat ideologiansa juutalaisten teoreetikoiden teoksiin, nimittävät juutalaisia järjestöjensä johtoon ja ottavat vastaan lahjoituksia juutalaisilta suursijoittajilta.

Israel-kriittinen kommunisti Riiko Sakkinen tekikin elämänsä virheen luovuttamalla merkittävän osan varallisuudestaan juutalaisille pankkiireille luottaen näiden hyväntahtoisuuteen. Jokainen kansallismielinen lukija arvanneekin jo, mitä seuraavaksi tapahtui.

Sakkinen kertoo joutuneensa pyramidihuijauksen kohteeksi. Shniberg, Ross ja Galai opastivat vasemmistolaisia taiteilijoita tallettamaan taideteoksiaan APT:n varastoihin. Taiteilijoille kerrottiin, että ajan myötä joidenkin taideteosten jälleenmyyntiarvo nousisi moninkertaiseksi. 

Taiteilijoiden eläkepäivät olisi turvattu myyntivoittoihin perustuneilla osingoilla. Säätiön väitettiin toimivan ”solidaarisuusperiaatteella”, mikä merkitsi sitä, että vähemmän suositut taiteilijat olisivat hyötyneet suositumpien kollegoidensa teosten arvonnoususta.

David Ross vasemmalla, Moti Shniberg oikealla.

Linkkejä Mossadiin

Ikävä kyllä, säätiö ei ehtinyt maksaa käytännössä lainkaan osinkoja jäsenilleen ennen kuin se yhtäkkiä lakkasi toimimasta. Taideteokset ovat edelleen juutalaisten pankkiirien omistamissa varastoissa, eikä taiteilijoiden puheluihin tai sähköposteihin vastata. Naiiveja kulttuurimarxisteja viilattiin pahemman kerran linssiin, sillä he eivät saa teoksiaan takaisin.

HS kirjoittaa, että Sakkisen ohella säätiön uhreiksi ovat joutuneet myös useat muut suomalaistaiteilijat. APT ehti laajentua useille eri mantereille ja se hyödynsi toiminnassaan salaisia veroparatiiseja.

HS:n mukaan APT:llä on yhteyksiä jopa Israelin tiedustelupalveluihin. Esimerkiksi Mossadin tiedetään tekevän kansainvälisesti tiivistä yhteistyötä juutalaisten mafiaryhmien ja yksittäisten juutalaisrikollisten kanssa. Hyväuskoisuutensa vuoksi Riiko Sakkisen Israel-kriittisillä taideteoksilla saatetaankin rahoittaa tulevaisuudessa Mossadin rikoksia esimerkiksi palestiinalaisia ja libanonilaisia siviilejä vastaan.

Lähteet: Helsingin Sanomat, City, Voima

Dan Galai David Ross Israel Juutalainen mafia Juutalainen rikollisuus Juutalaiset sotarikokset Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Kommunismi Kotimaa Kulttuuri Kulttuurimarxismi Marxismi Mossad Moti Shniberg Palestiina Petos Poliittiset viholliset Pyramidihuijaus Rappiokulttuuri Riiko Sakkinen Rotu Sionismi Taloudellinen riisto Talous Talousrikos Tiedustelupalvelut Vakoilu Vasemmisto Veroparatiisit Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Late

  Vastaa

  Hahaa 😂 ihan oikein tolle valkoisia vihaavalle kommari saastalle

 • N.N.

  Vastaa

  ”Tyhmyyttä vastaan jopa ​​jumalat taistelevat turhaan”

 • Greed

  Vastaa

  Aina, AINA jos josku asia tuntuu liian hyvältä ollakseen totta niin se on sitä. Maailmassa on 30% ihmisiä jotka haluavat oman elintasonsa muiden työstä. Ja näitä huijareita riittää.

 • Taisto Laine

  Vastaa

  Sakkisen isä on kotimaista duunaria halveksiva arkkitehti, jonka kanssa tämä ei ole tekemisissä. Ilmeisesti oppiriitoja, kuten näillä on tapana. Isältään kuitenkin oppinut kotimaisen työväestön halveksunnan. Se oikea proletariaattihan löytyy kolmansista maista ja näiden sorto tietysti suomiduunarin vika. Näiden katutaiteella ja sloganeillahan Riiko on omaisuutensa tehnyt. Joku oppimaton voisi pitää tätä riistona.

 • Tomppa

  Vastaa

  Ahneus koitui tämänkin kommunistin kohtaloksi, mikä sinänsä on huvittavaa ironiaa. Kommunisti ei jostain syystä luottanutkaan siihen, että sosialistinen yhteiskunta pitää huolen kansalaisistaan hautaan asti, vaan alkoi kasata omaisuutta tulevan varalle, mutta joutui juutalaisten huijaamaksi. ”Taiteilija” ei tunnu olevan muutenkaan se kanootin terävin intiaani, kun pikkulapsesta saakka jatkunut aivopesu on saanut ”taiteilijan” puhumaan omasta etnisestä rodustaan roskasakkina. Tämänkin ”taiteilijan” kannattaisi katsoa hetken ihan rauhassa omaa peilikuvaansa ja todeta, minkä värinen naama sieltä tuijottaa takaisin. Voihan tietenkin olla, että ”taiteilijan” harhaisuus on jo sillä tasolla, että näkee peilikuvassaan arabin tai neekerin.

 • Rohmar

  Vastaa

  Tässä yhteydessä tekee mieli korjata eräs suomenkielessä esiintyvä väärinkäsitys: Taide sana ei pidä sisällään jonkun itsensä ”taiteilijaksi” kanonisoineen tomppelin töherryksiä. Taide tarkoittaa taitavasti, eli taiten tehtyä, ja taiteilija henkilöä, joka osaa taitavasti tehdä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Kysyn edelleen: Mikä vitun ”palestiina”? Se tuhottiin kun jutikat tulivat ”Luvattuun maahansa” kaikkine kansoineen.
  Roomalaiset antoivat ko nimen juutalaisten orjuuteen myynnin jälkeen ko alueelle uudestaan. Ko kansat olivat muita kuin mitä nämä arabijohdannaiset muka ”palestiinalaiset” ovat?
  Voitaisiin puhua painokkaammin liki samanmäärän suomalaisista jälkeläisineen eli Suomen paluusta paljon isommille moskovan miehittämille alueillemme?

  Seppo Lehto historioitsija
  https://aluepalautus-hallitusohjelmiin.blogspot.com ajetaan oman kansan ei ählyjen asiaa ;)?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Partisaani vain paranee ja paranee. Sivusto on ihan maailman terävintä kärkeä tässä sionismin vastaisessa taistelussa.

  Onhan niitä muitakin: The Occidental Observer, Renegade Tribune, Counter Currents ja tietenkin esim. Nordfront.

  Mutta suomen kielellä on vain yksi ja ainoa: Partisaani.

  Mehän elämme nimenomaan sionismissa. Kaikki on nykyään sionismia: Valkoisten maiden organisoitu velkaantuminen ja köyhtyminen, valkoisiin maihin kohdistuva organisoitu kolmannen maailman hyökkäys ns. ”pakolaisuuden” kautta ja lopulta loputon, sairas, ja aina vain paheneva homo/lesbo/transuhyökkäys. Tämä kaikki ja mielipidediktatuuri: Sionismia par excellence.

  Maitamme tuhotaan taloudellisesti, fyysisesti ja moraalisesti. Ja joka ainoasta sipulista kuoriutuu, aina, perinteinen isonenäinen ja hörökorvainen sionisti. No, tiedättehän, aito globalisti, nimi usein sisältää sanan ”fein, stein, gold, man jne. ” 

  Mitä paremmin sionisti voi, sitä varmemmin valkoinen kansa kärsii. Tässä on aivan selvä syy- ja seuraus suhde. Sionistinen valta näkyy esim. USA:ssa, joka on jo tyhjiin kaluttu luu, jonka sionistieliitti hylkää kohta ja jättää USA:n valkoiset ns. vähemmistöjen armoille. Etelä-Afrikka on kohta USA:ssa.

  USA on nykyään enää vain yksi suuri huora, joka palvelee yhtä isäntää polvillaan. Velkainen, tyhjiin lypsetty huora. Siinä kaikki. Taleban viimeksi nöyryytti tätä huoraa. Ja syystäkin, sillä Talebanilla on sentään moraali ja itsekunnioitus. Minkälainen on kansa, joka polvistuu narkkarin ja väkivaltarikollisen edessä? Vastaus: USA.

 • Nimetön

  Vastaa

  Apinaa koijattiin ja kunnolla.

  muuta voi kuin NAURAA 😂😂😂😂😂😂😂

 • Käsi aina muiden taskuissa….

  Vastaa

  No jos vasemmistolaiselta varasti niin eihän siinä tapahtunut muuta vahinkoa vasemmistolaiselle kun että ”ne män omakustannushintaan”.

 • With jews you lose

  Vastaa

  Siis kommunisti teki yhteistyötä kapitalistin kanssa ja nyt uhriutuu, kun vedätettiin? Hauskaa ja hulvatonta.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Maailma olisi vähän parempi paikka jos nuo ”teokset” jäisivät ikiajoiksi homehtumaan varastoon. Kai ne kuitenkin hajoavat ympäristöystävällisesti. Tuomas Enbuskella oli fiksu siivooja, meinasi laittaa Sakkisen tuotokset roskiin.

 • Eikka

  Vastaa

  Tämä oli hyvä uutinen.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nauraa

 • TT

  Vastaa

  Juutalaiset tekivät tietämättään maailmalle palveluksen, kun hukkasivat pois suuret kokoelmat roska- ja rappiotaidetta. Sokea kanakin löytää joskun jyvän.

 • Simo Koini

  Vastaa

  Israelhan on kaikenlaisten sijoitus- ja junkbondhuijausten alalla iso tekijä, Intia call center – huijauksissa. Uhrit useimmiten Euroopan ja P‑Amerikan vanhuksia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Miksi tekee yhteistyötä juutalaisten kanssa! Voiko olla muuta lopputulosta!? Onko nuo pellet ikinä tehnyt mitään positiivista? EI OLE!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi