Yhdysvaltain tautikeskuksen juutalainen johtaja lupaa maskivapautta – mutta vain täysin rokotetuille

Sama juutalainen väitti hiljattain "rasismin" olevan julkinen terveysriski.

Sionismi

Rochelle Walensky.

Yhdysvaltojen tautikeskuksen juutalainen johtaja Rochelle Walensky ilmoitti hiljattain Valkoisen talon Covid-tiedotustilaisuudessa, että täysin koronavirusta vastaan rokotetut voivat lopettaa maskin käyttämisen sekä sosiaalisen etäisyyden pitämisen niin sisä- kuin ulkoilmatapahtumissa.

Juutalainen siis käytännössä sekä lahjoo että kiristää kansalaisia ottamaan koronarokotteen. Rokotettujakin silti kehotetaan edelleen käyttämään maskia esimerkiksi julkisissa kulkuvälineissä ja sairaaloissa.

Walensky kuitenkin lausunnossaan ”jättää oven auki” mahdollisuudelle ottaa maskivapaus sittenkin pois myös rokotetuilta. ”Tämä virus on arvaamaton, eli jos asiat pahenevat, niin on mahdollista, että meidän täytyy tehdä muutos näihin suosituksiin”, juutalainen varoittaa.

”Rasismi on julkinen terveysriski”

Walensky julkaisi hiljattain Yhdysvaltain tautikeskuksen sivuilla artikkelin, jossa hän julisti ”rasismin” olevan julkinen terveysriski.

Artikkelissaan juutalainen väittää ”rakenteellisen rasismin” eli käytännössä valkoisten ihmisten olevan syyllisiä siihen, että Amerikan mustien ja latinojen keskuudessa muun muassa ylipaino, astma ja sydänsairaudet ovat yleisempiä kuin valkoisilla.

Tämä on tyypillistä kulttuurimarxistista argumentointia, jonka mukaan ”vähemmistöryhmät” eivät koskaan ole itse syyllisiä epäonnistumisiinsa, vaan ne ovat aina valkoisten syytä. Walensky ei luonnollisesti syytä hyväosaisia juutalaisia värillisten ongelmista.

Lähteet: Fox News, CDC

Juutalainen rasismi Juutalaiset viharyhmät Koronavirus Poliisivaltio Politiikka Rochelle Walensky Rokotteet Rotu Sionismi Ulkomaat Valkoinen talo Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Ja kissin kakat rakenteellinen rasismi. Sukupuolesta ja orvaskeden pigmentistä riippumatta käytännössä elintasotaudit ovat sellaisia että kukin itse voi vilkaista peiliin ja puntariin. Seuraava kysymys onkin onko niin paljon itseluottamusta että ottaa itseään niskasta kiinni ja tekee asialle jotain. Kun johtava viranomainen alkaa puhua noinkin levottomia herää kysymys pystyykö hän hoitamaan pestiään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi