Yhdysvallat: Kansallismieliset korvausvastuuseen mielenosoituslevottomuuksista – Black Lives Matter ei!

Linjaus koskee Charlottesvillen Unite the Right -tapahtumaa, joka järjestettiin vuonna 2017.

Sionismi

Yhdysvaltojen sionistinen oikeusjärjestelmä on linjannut, että valkoisten kansallismielisten marssien levottomuuksien vahingonkorvaukset on määrättävä järjestäjien maksettavaksi. Samalla lukuisiin kuolemiin, ryöstöihin, tuhotöihin ja pahoinpitelyihin syyllistyneiden Black Lives Matter ‑mellakoiden järjestäjät kuitenkin vapautetaan korvausvastuusta.

Linjaus koskee Charlottesvillen Unite the Right ‑tapahtumaa, joka järjestettiin vuonna 2017. Marssin aikana lauma aseistautuneita kommunisteja ja rotumuukalaisia hyökkäsi paikalta poistuvan valkoisen kansallismielisen auton kimppuun. Paetessaan kansallismielinen törmäsi autollaan äärivasemmistolaisiin, jotka yrittivät estää häntä poistumasta.

Yksi auton alle jääneistä äärivasemmistolaisista oli Bill Burke, jolle kansallismielisten täytyy ”oikeuden” mukaan maksaa yhteensä lähes 2,5 miljoonan dollarin vahingonkorvaukset.

Taustalla juutalainen

Burkea edusti oikeudessa juutalainen asianajaja Michael Fradin, jonka mukaan oli tärkeää, että kansallismieliset järjestöt pakotetaan taloudelliseen vastuuseen törmäyksestä. Juutalaisjuristi ilmoitti julkisesti pyrkivänsä ”tuhoamaan valkoista ylivaltaa edustavat järjestöt”.

Juutalainen Fradin otti kohteikseen lukuisia kuuluisia kansallismielisiä toimijoita, joilla ei ollut mitään tekemistä törmäyksen kanssa. Nimekkäimpiin vahingonkorvausvastuuseen joutuneisiin lukeutuu antisionistinen aktivisti David Duke, joka joutui maksamaan 5 000 dollaria Burkelle. Duken ”rikos” oli se, että hän piti puheen marssilla.

Suurin lasku osoitettiin kuitenkin kansallismielisen Richard Spencerin ajatushautomo National Policy Institutelle, jonka jäsenillä ei myöskään ollut mitään tekemistä törmäyksen kanssa. National Policy Instituten ”rikos” oli se, että järjestö oli osallistunut mielenosoituksen mainostamiseen Internetissä. Järjestö joutuu maksamaan Burkelle 2,4 miljoonaa dollaria.

Tuomarin mielestä Spencerin järjestö on muun muassa vastuussa siitä, että Burke erosi vaimostaan onnettomuuden jälkeen. Miljoonan dollarin osuus kokonaissummasta kattaakin tuomarin mukaan Burken ”henkisen kärsimyksen”.

Sionistien suosima taktiikka

Juutalaiset ovat aiemminkin pyrkineet estämään valkoisten kansallismielisten kokoontumisvapauden Yhdysvalloissa perättömien oikeusjuttujen synnyttämien suurten vahingonkorvaustaakkojen avulla. Tunnetuin tapaus on edesmenneen Tom Metzgerin White Aryan Resistance (WAR) ‑järjestön konkurssi 1990-luvun alussa.

Juutalaisjärjestöt Anti-Defamation League ja Southern Povery Law Center haastoivat WAR:n oikeuteen 1990 syyttäen järjestöä mustan Mulugeta Serawin kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä. Tosiasiassa pahoinpitelyn suorittivat WAR:n sijaan East Side White Pride ‑nimisen skinhead-järjestön jäsenet.

Tuomari kuitenkin linjasi, että WAR oli vastuussa toisen järjestön jäsenten teoista, minkä vuoksi WAR ja Metzger pakotettiin maksamaan 12,5 miljoonan dollarin sanktiot tapauksesta. Tämä johti juutalaisten inhoaman kansallismielisen järjestön konkurssiin ja lakkauttamiseen, vaikka WAR jatkoi toimintaa Internet-julkaisuna.

Lähteet: Yahoo News, Southern Poverty Law Center

Äärivasemmisto Anti-Defamation League Black Lives Matter David Duke Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Kansallismieliset Kansallismielisyys Michael Fradin Mustat viharyhmät Oikeuden korruptio Poliisivaltio Poliittinen vaino Richard Spencer Rotu Sionismi Southern Poverty Law Center Tom Metzger Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi White Aryan Resistance Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tyhmyydestä sakotetaan

  Vastaa

  Ja se on ihan oikein. Mitäs menivät sinne riehumaan. Olisivat olleet kodeissaan ja kieltäneet koko tapahtuman.

  Jos kukaan on katsonut tv-sarjaa Lucifer, niin siinäkin käyselkeästi eslle Lucifer Morningstar ei ehdottele ihmisille mitään. Hän vain rankaisee vääritekijöitä. Sama todellisuudessa. Ihminen tekee ihan omat päätöksensä ja itse kaivaa itsensä syvälle vaikeuksiin. Päätöksen tekevät ihmiset itse. Ja poikkeuksetta on parempia vaihtoehtoja.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mikä meni mielestäsi oikein?
   Ymmärrätkö lukemaasi ollenkaan?
   Onko se oikein, että terrorijärjestö BLM jätetään rangaistuksetta kaikista suorittamistaan teoista?
   Onko mielestäsi valkoisilta evättävä oikeus järjestää mielenosoituksia ja muita tapahtumia?

 • Terde

  Vastaa

  Usa on viruksessa joka tuhoaa heifät. Demut aiheuttavat tuhoa kaikkialla.

 • Valkoinen Halla

  Vastaa

  Counter Currents-sivustolla on mainio kommentaattori nimeltä Jim Goad. Hän kuvaa nerokkaasti mustia (georgefloydeja) ja sionistien masinoimaa totaalisen järjetöntä kulttia, jossa maailma polvistuu murhaajien ja narkomaanien edessä ikään kuin murhaajissa ja narkomaaneissa olisi jotakin ihailtavaa.

  Yhdessä viimeisimmistä artikkeleistaan hän sanoo mainiosti, että BLM-aktiivit eivät välitä paskaakaan mustista, sillä samaan aikaan, kun hysteerisesti vainotaan muutamia valkoisia ihmisiä, mustat tappavat toinen toisiaan julmasti kuin kärpäsiä ja kukaan ei välitä, kukaan ei puhu asiasta.

  Miksi ei?

  Minäpä kerron. Koska sionisti ei voisi vähempää välittää mustista. He sylkevät mustien päälle, jos ne yrittävät tunkeutua heidän kotipesäänsä Israeliin. Ehei, sionistimedia rakastaa mustia vain silloin, kun heitä voidaan käyttää käsikassarana todellista vihollista eli meitä, Valkoisia Ihmisiä, vastaan. Jos sionistit jossain vaiheessa kokevat esimerkiksi kiinalaiset uhkakseen niin silloin kiinalaiset demonisoidaan jne. 

  Sata vuotta sitten sionisti rakastaa proletariaattia, oi kuinka se sitä rakasti. Mutta vain siksi, että sen varjolla se pääsi teurastamaan kymmniä miljoonia venäläisia, Valkoisia Ihmisiä. Ja, tietenkin, siinä sivussa prole itsekin vaipui kurjuuteen. Sionismia par excellence.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Oikeuslaitos on täysin demokraattien hallitsema ja tuomarit. Mutta Korkein oikeus on republikaaneilla. Eli se voisi mitätöidä nämä jos haluaa.

 • juha.

  Vastaa

  Eipä tarvitse miettiä tätäkään oikein kauaa. Jopa Itse Jeesus tapettiin juutalaisten toimesta kun meni opettamaan heitä solvaten kolmekymppisestä eteenpäin. Eikäpä siinä sitten enää ikää paljoa ehtinyt kertymään kun puuseppä naulattiin Ristinpuulle kuin kohtalon ivana. Kuvaavaa on, että juutalaiset ylipapit yrittivät ajaa koko keissin Roomalaisten kontolle viemällä Hänet Maaherra Pontius Pilatuksen ihmeteltäväksi, Ellen aivan väärin muista niin jopa Pilatuksen vaimo tunsi yhtä suurta vastenmielisyyttä Jeesuksen kuolemantuomioon. Siksi Pontius Pilatus ”pesi kätensä” koko asiasta, koska se oli hänen mielestään koko ihmiskunnan historian suurin vääryys. Tai ei hän sitä tuossa vaiheessa tiennyt.
  Jeesus sanoikin juutalaisille: ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.”
  Globalisti-juutalaiset eivät ole muuta kuin ”Saatanan synagoogan” palvelijoita ja harhaoppisia, jotka ovat hylänneet ylpeydessään ja itserakkaudessaan todellisen Mooseksen uskon.
  Tässä sitä vain saarnataan, vaikka kirkosta on erottu, mutta en käy liioin pridessäkään!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi