Maahanmuuttajat hyökkäsivät ”antirasistisen” juutalaismiljonäärin kotiin – hakkasivat myös vaimon!

Tapie yritti turhaan anoa armoa tummapintaisilta raakalaisilta huutaen: "Olen aina ollut antirasisti ja tukenut kaltaisianne ihmisiä!"

Sionismi

Tapien pariskunta sai mitä tilasi.

Ranskalaisen eliittitason korruption tärkeimpiin nimiin lukeutuva juutalainen Bernard Tapie sai maistaa monikulttuurista ”unelmaa”, jonka puolesta hän itse on lobannut sinnikkäästi urallaan. Tapie tunnetaan samppanjasosialistina, joka on toiminut niin rikoksia tehtailevana finanssimiehenä kuin vasemmistolaisena kansanedustajana.

Juutalainen Tapie on vaatinut, että Ranskan rajat pidetään auki afrikkalais- ja arabitunkeutujille. Lisäksi hän on kampanjoinut ankarasti kansallismielisiä puolueita vastaan. Aiemmin hän itse on säästynyt monikulttuurisuuden lieveilmiöiltä, mutta hänen onnensa kääntyi hiljattain.

Neljä afrikkalaista tunkeutujaa hyökkäsivät Pariisin hienostoalueella sijaitsevaan Tapien perheen kotiin keskellä yötä. Mustat väkivaltarikolliset hakkasivat juutalaismiljonäärin ja hänen vaimonsa verisille ruhjeille ryöstön yhteydessä.

Tapie yritti turhaan anoa armoa tummapintaisilta raakalaisilta huutaen: ”Miksi teette tämän minulle? Olen aina ollut antirasisti ja tukenut kaltaisianne ihmisiä!” Tunkeutujilta ei herunut kuitenkaan sympatiaa juutalaiselle ”hyväntekijälleen”.

Ranskan ulkopuolella Tapie tunnetaan muun muassa Euroopan keskuspankin nykyisen johtajan Christine Lagarden rikoskumppanina. Lagarde kavalsi satoja miljoonia euroja veronmaksajien rahaa Tapielle, jotta tämä puolestaan lahjoisi Ranskan juutalaisen ex-presidentin Nicholas Sarkozyn edistämään Lagarden uranousua.

Lähde: Radio Sud

Afrikkalaiset Bernard Tapie Christine Lagarde Euroopan keskuspankki Finanssikeinottelu Globalismi Juutalainen rikollisuus Korruptio Kulttuurimarxismi Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Nicholas Sarkozy Poliittiset viholliset Politiikka Ranska Ranskan juutalaisyhteisö Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Talousrikos Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Ironista. Toivottavasti silmät ehtivät aueta ennen kuin ne muurautuivat umpeen.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Hyvä alku, lisää samanlaista kiitos!

 • Totuuden soturi

  Vastaa

  ”Sitä saa, mitä tilaa”-sanonta sopii tähän tapaukseen kuin nyrkki silmään.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Aina kun omat koirat purevat, jotain mädättävää hurskastelijaa…se saa hymyn huulille. Nyt kun vesikauhuiset rakit raatelivat (((hyväntekijänsä))) pelasti se koko ankean huhtikuun 😀 Tämän voimalla jaksaa taas hetken 😀

 • Vino hymy

  Vastaa

  Omat lemmikit purivat. Eipä säälitä.

 • juha.

  Vastaa

  He saivat maistaa samaa kitkerän katkeraa myrkkyjuomaa, jonka juutalaiset samppanjasosialistit ja ”antirasistit” juottavat valkoisille etelä-afrikkalaisille tätä nykyä. Juutalaisten piirrustukset menivät sikäli myttyyn, etteivät he kyenneet ottamaan valkoisten luomaa vaurautta itselleen, koska kiittämättömät mustat kommunistit alkoivat mätkimään heitäkin. Valkoinen lakana on valkoinen siitä huolimatta, että siinä olisi punainen tai musta pilkku siellä täällä. Tätä eivät myöskään valkoiset ”antirasistit” ja vihervassarit millään pysty ymmärtämään.
  Ikävää sanoa, mutta kerrankin meni oikeaan osoitteeseen, sillä tiedostavien keskuudessa on perin tunnettua se ettei valkoisten kokemat viharikokset ja äärimmäinen väkivalta saa muuta aikaan kuin juutalaiset hieromaan tyytyväisen ylenkatseellisesti käsiään yhteen.
  Juutalaiset yhteisöt ovat fanittaneet innokkaasti täällä Suomessa ja muualla BLM:ää samalla (kumma kyllä) alleviivaten sitä, että HE ovat juutalaisia eivätkä valkoisia! Niin, kukapa nyt valkoisten kristittyjen pöksyissä haluaisi olla?

 • Jorpe

  Vastaa

  Hah hah, hienoa.

 • Missä auttamisen halu?

  Vastaa

  Eikö tämä ottanutkaan avosylin vastaan kultamunia joita niin haluaa ihmisten nurkkiin pesivän. Nyt olisi ollut mahdollisuus osoittaa humanitaarisuutta. Kun sitä kerran niin mainostaa.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Kerrankin 😉 myönteisiä uutisia 😉

 • Simolan kauhu

  Vastaa

  Jumalan valittu tappajapoppoo antaa heille heidän tekonsa anteeksi ja taivas heidän syntinsä unohtaa.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Suvakit eivät ymmärrä, että heidän rotunsa on heidän uniformunsa. Ei joku huippuosaaja voi tietää, että suvakki on huippuosaajien liittolainen ja valkoisen rodun vihollinen. Huippuosaaja näkee vain valkoisen ihonvärin. Ei näe kohteen ajatuksia. Siinä sitten käy niin, että omat suojatit purevat.

  Luultavasti omien suojattien puremat vain vahvistavat suvakkien uskoa ja lisäävät heidän vihamielisyyttään valkoisia kohtaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Harmi, etteivät tappaneet tuota paskakasaa.

 • Late

  Vastaa

  Meni sit niin oikeeseen osoitteeseen kun olla vaan voi. Kaikki raiskaukset, ryöstöt yms rullahuulien ja ählämien rikokset tulis kohdistua vaan ja ainoastaan suvakkeihin. Omalle kohdalle kun osuu niin rupee herään todellisuuteen

 • Ilmarinen

  Vastaa

  Kuvan jutku näyttää neandertaalilta

 • Armas Katalasaattori

  Vastaa

  Tulipa hyvä mieli tätä lukiessa.

 • HAHAHAHAHAHA

  Vastaa

  NVO

  Niin Vitun Oikein.

 • Sälli Enare

  Vastaa

  Vähän sama kuin koiransa jatkuvasti pyörätielle paskattava liukastuisi itse koiranpaskaan, ja sitten olisi naama auki. Se että Lagarde on edelleen tuollaisessa asemassa, kertoo paljon EU:n mädännäisyydestä.

 • Iikka Kivi

  Vastaa

  Tästä uutisesta tuli hyvä mieli. 😊

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi