Helsingin Sanomat: Aseet pois ”viharikoksiin” syyllistyneiltä

HS:n pääkirjoitus kommentoi Suomen Kansallisen kivääriyhdistyksen NRA:n entisen puheenjohtajan Runo Kurkon saamaa syytettä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Sionismi

päivitetty

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Helsingin Sanomat (HS) vaatii aselupien perumista ”viharikollisilta”. Koska Suomessa viharikostuomion voi saada tuomalla julki tieteellisesti vahvistettuja tosiasioita eri kansanryhmien välisistä eroista, tahtoo HS käytännössä riisua aseista kaikki ei-kulttuurimarxistiset kansalaiset.

HS:n pääkirjoitus kommentoi Suomen Kansallisen kivääriyhdistyksen NRA:n entisen puheenjohtajan Runo Kurkon saamaa syytettä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Julkisuudessa ei toistaiseksi ole kerrottu, mihin Kurkon kommenttiin syyte liittyy, mutta HS on päättänyt antaa tuomionsa joka tapauksessa välittömästi.

Syy HS:n syvälle inholle Kurkoa kohtaan lienee se, että aseaktivisti on ottanut kärkevästi kantaa juutalaisvaltio Israelin sotarikoksia sekä Amerikan juutalaislobbyn korruptiota vastaan. Juutalaisomisteinen lehti pyrkii hiljentämään kaikki, jotka uskaltavat tuoda juutalaiskeskustelun julkisuuteen.

Ei aseita toisinajattelijoille

”Suomessa evätään noin 3 000 aselupaa vuodessa muun muassa haltijan terveydentilan tai käyttäytymisen takia. Poliisit tekevät päätökset tapauskohtaisesti, eikä niin kutsutuilla viharikoksilla ole harkinnassa erityistä painoa. Voi kysyä, pitäisikö olla”, juutalaislehti johdattelee lukijaansa.

HS:n tuomio on yksioikoinen: ”Yhteiskunta on viestittänyt suhtautuvansa viharikoksiin vakavasti. Aseluvan peruuttaminen viharikoksiin syyllistyneiltä olisi siitä osoitus.”

Ulostulollaan lehti pyrkii painostamaan tuomaria paitsi tuomitsemaan Kurkon kiihottamisesta kansanryhmää vastaan (vaikka syytteen varsinainen sisältö ei ole vielä lehdenkään tiedossa) myös perumaan hänen aselupansa. Ilmeisesti vain sionisteilla tulee olla oikeus kantaa asetta.

Helsingin Sanomat omistavan Erkko-säätiön avainhahmon Aatos Erkon juutalaisuuden ovat vahvistaneet Ilta-Sanomien entinen päätoimittaja Martti Huhtamäki Magneettimedia-julkaisun hovioikeudenkäynnissä 2014 sekä toimittaja Pertti Nyberg MTV-artikkelissaan 2008.

Lähde: Helsingin Sanomat

Aatos Erkko Ampuma-aseet Aseet Aseluvat Helsingin Sanomat Israel Kansallinen kivääriyhdistys Kiihottaminen kansanryhmää vastaan Kotimaa Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Runo Kurko Sananvapaus Sensuuri Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Valtamedia Vihapuhe Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  Laittomat aseet vain lisääntyy oikeilla rikollisilla hesarin tukeman maahanmuuton myötä.
  Naapuri Ruotsissa lähiöt on täynnä laittomia sarjatuliaseita, kranaatteja ym..
  Ja sieltä se leviää tännekin viiveellä, niin kuin kaikki muukin pska.
  Terroristin sanominen terroristiksi on nykyään rikollisempaa kuin se terroristinen teko noiden toimittelijoiden mielestä.

 • Schlageter

  Vastaa

  On naurettavaa, että kansalaiset tarvitsevat aseen hankkimiseen ja omistamiseen valtion luvan. Valtiota johtavat poliitikot, ja valtaan pääsee aina vain epälyttävämpää elementtiä – se on luonnollista, sillä äänioikeus on kaikilla niilläkin, joiden merkitys yhteiskunnalle on miinusmerkkistä, ts. jotka ovat yhteiskunnalle taakkana.
  Kun Snellman kirjoitti, että ”aseeton kansa on kelvoton”, hän ei tarkoittanut, että maalla pitää olla asevoimat (nekin pitää tietysti olla), vaan sitä, että aseita tulee olla KANSALLA, eli kansalaisilla, yksityishenkilöillä. Olemme jo nähneet, että valtio ei pysty (ei halua?) taata kansalaisten turvallisuutta, siitä tulee kansalaisten huolehtia itse, tarvittaessa asein. Itsepuolustus ja siinä tarvittavat välineet eivät ole asia, johon tarvitaan lupa. Valtio huolehtikoon omista asioistaan, jos pystyy.

  • Siccmade

   Vastaa

   Juurikin näin..itse en lupia ole kysellyt enkä aio sitä jatkossakaan tehdä..viran omaisiin en luota enkä CZtastani luovu niin kauan kuin henki pihisee..

 • Siis mitä?

  Vastaa

  Ennen vanhaan käräjille tulevia asioita ei vahingossakaan kerrottu etukäteen koska julkisuuden paine sai tuomion kääntymään usein juuri halutun vastaiseksi.

  Nykyään, SuoMarxiassa sitä käytetään tuomareiden ja politikkojen painostamiseen. Ja sillä on toivottu/haettu vaikutus. 

  70’s Shown Red:in sanoin:”What the hell has happened to this country?”.

 • juha.

  Vastaa

  Yhdysvalloissa juutalaisjärjestö vaati kaikilta muilta etnisiltä ryhmiltä paisi itseltään takavarikoitavaksi ampuma-aseet pois säädetyllä lailla!
  Se, että esityksen tekijät jätetään pois listasta. Johtuu – arvatkaapa mistä? – aivan oikein! Antiseminismistä!!!
  Asiasta kolmanteen. Ruotsissa metsästäjiä kismittää kovasti se, että metsästyslupa maksut tilitetään lyhentämättöminä feministijärjestöille. Jurnutus on kova, mutta niin ovat feministitkin sodassaan valkoista miestä vastaan.

 • Plääh

  Vastaa

  Nybergin artikkeli tuossa linkissä toteaa kylä Erkon olleen juutalainen äitinsä puolelta. Hannu Rautkallion kirjassa Stalin vai Mannerheim saksalaiset raporteissaan oivaltavat Elias Erkon olleen naimisissa juutalaisen kanssa. Onko tarkennus tullut jälkeenpäin? Oliko Eliaskin?

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Kiitos artikkelista. Siinä lienee Erkkoa koskeva virhe. Sattuuhan sitä.

  https://archive.ph/bpYUy#selection-477.96–477.218
  ”vain juutalaisesta äidistä syntynyt on ”oikea” juutalainen – tämän logiikan mukaan esimerkiksi Aatos Erkko on juutalainen”

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Pitkään sai Kurko ”kukkoilla” eliittiä vastaan, ennen kuin hänelle(kin) keksittiin jokin rikos. Luultavasti jokin julki lausuttu totuus on kirvoittanut jonkun juutalaisen toimimaan saastainen säätiöjulkaisu apunaan.

 • sotatila

  Vastaa

  Kaikille jotka haluavat elää vapaudessa:

  Alkakaa viimeistään nyt tehdä valmisteluita tulevaa varten.

  Nyt tarvitaan todellista vastarintaliikettä. Tarvitaan organisaatio joka muodostuu useista eri osastoista/yksiköistä. Jokaisella yksiköllä on päällikkö joka vastaa yksikkönsä toiminnasta.

  Esimerkiksi viestintä/propaganda/infosota yksikkö on oma yksikkönsä. Se vastaa kaikesta tarrojen, julisteiden, seinäkirjoitusten, lentolehtisten valmistamisesta ja esille laittamisesta. Se vaikuttaa aktiivisesti siihen miten hyvin vastarintaliike saa viestinsä esille kaupungeissa.

  Se on vain yksi osasto monista.
  Vastarinta totalitarismia vastaan vaatii yleensä myös järeämpiä keinoja. Tätä tarkoitusta varten on muita yksiköitä.

  Tarvitaan fillari, moottoripyörä, potkulauta lähettejä.

  Tarvitaan ihmisiä joilla on tietoa ja taitoa ja ovat valmiita osallistumaan toimintaan.

  Osallistuminen ei kuitenkaan riitä. Täytyy olla sitoutuminen toimintaan.

  Lähitavoite: koronatyrannian murentaminen. 

  Pidemmän aikavälin tavoite: yhteistyössä muiden eurooppalaisten, kansallisten liikkeiden ja vastarintaliikkeiden kanssa vapautua EUn tyranniasta. Sekä jatkuva sotatila keskitettyä, maailmanlaajuista raha ja mediavaltaa vastaan.

 • sotatila

  Vastaa

  Ideoita iskulauseiksi lauantain mielenosoitukseen:

  Pala helvetissä Bill Gates! Burn in hell Bill Gates!

  WHO World Hybris Organisation

  Loppu Korona tyrannialle!

  Pidetään Pandat Suomessa, lähetetään Marin ja Niinistö Kiinaan eläintarhalle.

  Korona on historian suurin vedätys!

  Great Reset – Kallista ripulipaskaa

 • Santeri

  Vastaa

  Tästä asiasta on leikki pois. Täällä naapurissa kuuluu joku äbläwäblä perseenkeikutus jytä ja kamelikuskiinsinöörit ravaa varastetut glockit vyötäisillään hakemassa pitsaa ja raiskaamassa lähiön naisia, mutta Helsingin Juutalais Sanomat haluaa ottaa haulikon pois peräkylän pietarilta sillä perusteella että pietu on sanonut jossain jotakin. Tämä turvansoittaminen on saatava loppumahan; jollei muuton niin väkisin. Auto kyyti vois tehota.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Muistaakseni Erkko oli nimenomaan juutalainen äitinsä puolelta, mikä on aina luotettavampaa kuin isälinja jos jtkn määritellään.
  Erkkohan kävin Englannissa mistä morsian tuli Suomeen.
  Nyt olen vahvan muutaman vuosikymmenen takaisen muistikuvan varassa. No googlasin jotten levitä harhaa. ”Aatos Erkon isä oli sanomalehtimies ja poliitikko Eljas Erkko ja äiti englantilaissyntyinen Violet Eugenie Sutcliffe.”
  Eli äidinpuolelta se juutalaisuus tulee kuten muistinkin.

  Seppo Lehto historioitsija kuntavaaliehdokas Valkoinen Tampere
  httsp://Valkoinen-Tampere-Vapaussota-1918.blogspot.com

 • Plääh

  Vastaa

  On tietenkin muistettava, että juutalaiset tosiasiassa kunnioittavat isälinjaakin ja se on kai joskus ollut määräävä jopa. Tietenkin arvostetaan eniten sekä isän että äidin puolen juutalaisia ja vielä enemmän ikiaikaisia rabbiinisukuja.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tapaus Kurko: Banaanitasavalta vai oikeusvaltio?

  https://mvlehti.net/2021/03/23/tapaus-kurko-banaanitasavalta-vai-oikeusvaltio/

  ”Valehdellakseen ei sinänsä tarvitse suoranaisesti valehdella, vaan riittää kun jättää kertomatta asiassa totuuden”, kirjoittaa Olavi Jokinen käsitellessään kohua herättänyttä ”Tapaus Kurkoa” eli kansallisen kivääriyhdistyksen entistä puheenjohtajaa vastaan nostettua juttua.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi