Netanjahu kauhuissaan: Tuomioistuimen linjaus voi luoda afrikkalaistulvan Israeliin

Afrikassa asuu uskonnoltaan juutalaisia populaatioita, jotka on pidetty kuitenkin väkisin Israelin rajojen ulkopuolella siksi, että ne ovat rodultaan mustia.

Sionismi

Ei-juutalaisia vähemmistöjä väkivaltaisesti sortavan rikollisvaltio Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on kauhuissaan korkeimman oikeuden linjauksesta, joka koskee juutalaiseen uskoon kääntymistä. Tuomioistuimen mukaan Israelin valtion on tunnustettava sellaisten ihmisten juutalaisuus, jotka ovat kääntyneet juutalaisuuden ei-ortodoksiseen opinhaaraan Israelin rajojen sisällä.

Tuomioistuimen päätös koskee vain hyvin rajattua osaa juutalaisiksi kääntyviä ihmisiä, mutta etnonationalistijohtaja Netanjahu pelkää, että linjaus voi käynnistää dominoefektin. Pahimmassa skenaariossa kymmenet tuhannet mustat afrikkalaiset voivat pyrkiä kääntymään juutalaiseksi ja hakemaan näin Israelin kansalaisuutta, Netanjahu varoittaa.

Afrikassa asuu uskonnoltaan juutalaisia populaatioita, jotka on pidetty kuitenkin väkisin Israelin rajojen ulkopuolella siksi, että ne ovat rodultaan mustia. Vaikka Israel hyökkääkin säännöllisesti Euroopan ja Amerikan valkoisia nationalisteja vastaan, toteuttaa juutalaisvaltio itse erittäin rajua rotupolitiikkaa.

Hiljattain Israel jopa rakensi etelärajalleen muurin estämään rotumuukalaisten pääsyn. Kansainvälinen yhteisö ei tuominnut Israelin muuria, vaikka esimerkiksi Unkarin raja-aidat on tuomittu selväsanaisesti.

Afrikkalaisia verrattiin koiriin

Eräs Netanjahun poliittisista liittolaisista varoitti, että korkeimman oikeuden päätös voi johtaa lopulta siihen, että koiratkin käännytetään juutalaisiksi. Afrikkalaisten vertaamista koiriin ei tuomittu kansainvälisessä mediassa, koska vertauksen teki juutalainen.

Myös vanhoillisjuutalainen Shas-puolue kritisoi korkeinta oikeutta ja teki julkilausuman, jossa se kutsui afrikkalaisia turvapaikanhakijoita ”soluttautujiksi”, jotka pyrkivät vilpillisesti kääntymään juutalaiseen uskoon.

Israelissa on voimassa laki, joka tarjoaa automaattisen kansalaisuuden jokaiselle sitä tahtovalle juutalaiselle. Pääministerin mukaan on tärkeää varmistaa vastaisuudessa, että laki hyödyttää vain rodullisia juutalaisia.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Afrikan juutalaisyhteisö Benjamin Netanjahu Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen rasismi Maahanmuutto Politiikka Rotu Sionismi Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    Ehkäpä israel voisi eristää ei-toivotut piikkilangoilla, miinakentillä tai sähköaidoilla, saksanpaimenkoirilla? Ai on jo?

  • Tekijämies

    Vastaa

    Ei Israelin kansalaiset tule hyväksymään tätä päätöstä. Tiedossa on etnisiä puhdistuksia.

  • Seppo Lehto

    Vastaa

    Israel ja alueen valtaväestö

    Israel koostuu lähinnä kazaareista. Kazaarijuutalaiset ovat turkinsukuinen heimo joka vaihtoi kielensä jidditsiksi ja myöhemmin hebreaksi
    Seppo Lehto Historioitsija

    • Hylsy

      Vastaa
      • Antipop

        Vastaa

        Tämä on totta!
        John Hopkins genetic research teki dna-analyysin Palestiinalaisista ja israelilaisista, vain 6% israelilaisista kantaa muinaista perimää,.mutta yli 90% Palestiinalaisita.
        Israelilaiset ovat siis pahemman luokan rasistisia antisemitistejä ja heillä on vieläpä kasaarimafian vihalla kasvatetut johtajat puikoissa.
        He saavat vapaasti tappaa oikeita juutalaisia palestiinassa ja kun ei kukaan ole moittinut moista niin nyt he yrittävät tappaa meidätkin, kaikki meidät paitsi lapsia joita on kiva raiskailla talmudin lukemisen lomassa.
        Talmud ohjeistaa lapsenraiskaajia oivast: kuin kyyneleet kuivuvat lapsen poskilla, niin kasvaa myös immenkalvo takaisin kunhan raiskaat hänet riittäävän nuorena.
        Tänks Talmud, saatanan säkeistä

        • Hylsy

          Vastaa

          Kasaariteoria on kusetusta.

  • Los6666

    Vastaa

    ai jumalauta, niin oikein 🤘🤘🤘

  • Tuontitavaraa

    Vastaa

    Eiköhän tuo asuminen tuola Palestiinassa jää kuitenkin melko lyhyeksi. Juutalaisethan steriloivat kaikki jotka sinne muuttavat ja eivät ole heidän mielestään ”oikeista ihmisiä”. Niin että, parempi vieä sinne lapset mukana.

    • Metsäkulman Murre

      Vastaa

      ”Juutalaisethan steriloivat kaikki jotka sinne muuttavat ja eivät ole heidän mielestään ”oikeista ihmisiä”.

      Tuossa on järkeä, jos halutaan pitää maa tietynlaisen perimän omaavien asuinpaikkana. Ehkä ideaa voisi soveltaa myös maahanmuuton rasittamissa maissa.

      • Tikkakosken Manne

        Vastaa

        Joo, se vaan kun oman rodun puolustaminen on varattu nykyään yksinoikeudella juutalaisille, ei muille, karjanaan pitämille kansoille.

  • juha.

    Vastaa

    ”Law and Order” ei noudata Wanha Testamentillista oppia, koska Israelin valtioon ei kuulu ottaa kuin rodultaan puhtaita juutalaisia. Eikä tämä ole henkilökohtainen mielipiteeni vaan kyse on juutalaisuudesta, jonka lait ja aetukset ovat annetut varsin ”korkealta taholta”!
    Vielä sellainen ajatusleikki, että jos ”puhtaan juutalaisen” tilalle laitetaankin ”puhdas arjalainen”! Merkitsee se maan repeämistä!!! ”Se on pienestä kii” niin kuin entisen pojan laulussa. ‑Samuli Edelman?

  • Nelli Wiikeri

    Vastaa

    Israelissa on aina asunut myös tummaihoisia juutalaisia, muslimeja sekä kristittyjä eikä ihon tummuusaste tai sukupuoli ole ollut merkitsevä tekijä uralla etenemisessä.

  • Peppi

    Vastaa

    Hui mitä rasisteja istaelissa on

  • Metsäkulman Murre

    Vastaa

    Tuomioistuimen päätöksen mukaan kääntyminen ei-ortodoksiseen juutalaisuuteen Israelin rajojen sisällä luo oikeuden asumiseen Israelissa ja kansalaisuuteen.

    EU:n alueella on miljoonia muslimeja, joilla on jonkin EU-maan passi. Jos sillä pääsee Israeliin kääntymään juutalaiseksi, niin Israel lakkaa lopulta olemasta. Kun kääntyneet saavat kansalaisuuden, he voivat muuttaa Israelin sisäiset voimasuhteet. 

    Näin Israel voidaan muuttaa islamilaiseksi maaksi. Helpompaa ja halvempaa kuin sotilaallinen valloittaminen. Prosessi on kumminkin hyvin hidas.

    Hyvä esimerkki maan itsetuhosta on Ruotsi. Toimii käytännössä.

  • Huovinen

    Vastaa

    Juutalaisten kirja on Talmud, ei mitään tekemistä raamatun kanssa. Jeesuskaan ei ollut juutalainen, hänhän ojensi juutalaisia saatanan palvonnasta jo tuolloin ja tulikin siksi tapetuksi.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi