Juutalaisen katupartion johtaja pidätettiin pedofilian vuoksi

New Yorkin juutalaisyhteisö on ollut viime vuosina jatkuvien pedofiili- ja raiskaustutkintojen keskiössä, vaikka valtamedia on vaiennut asiasta.

Sionismi

Shomrim-propagandakuva, Daskal keskellä.

Newyorkilaisen shomrimin perustaja Jacob Daskal, 62, on pidätetty syytettynä useista pedofiilirikoksista, joista vakavin on raiskaus. Shomrim on juutalainen katupartio, ja erilaisia shomrim-ryhmiä toimii useissa eri maissa juutalaisvaltaisilla alueilla.

Shomrim-ryhmät väittävät muun muassa torjuvansa ”äärioikeiston viharikoksia”, minkä vuoksi ne ovat saaneet poliittiselta eliitiltä runsaasti veronmaksajien rahaa. Juutalaisjulkaisu Jewish Telegraphic Agency kuitenkin myöntää, että shomrim-instituutiota on usein syytetty korruptiosta.

Shomrimin voimankäyttöä ja toiminnan yleistä laillisuutta ei tutkita yhtä tarkasti kuin poliisin toimintaa, vaikka shomrim-ryhmät usein saavatkin julkista rahoitusta. Lisäksi shomrimin tiedetään Yhdysvalloissa painostaneen aitoja poliiseja esimerkiksi päästämään juutalaisia rikollisia pakenemaan ilman, että näiden tietoja on lainkaan merkitty poliisin tietojärjestelmään.

Kaikesta huolimatta shomrim-ryhmät ovat saaneet runsaasti positiivista palstatilaa mediassa samalla, kun valkoisten kansallismielisten katupartioita on mustamaalattu järjestelmällisesti. Tämä on vain yksi esimerkki juutalaisen etuoikeuden toteutumisesta länsimaissa.

Toimi shomrim-johtajana rikosten aikaan

Eräs tunnetuimmista juutalaisista katupartioaktiiveista on Jacob Daskal, joka perusti Borough Park Shomrim ‑järjestön. Nyt häntä syytetään 15-vuotiaan tytön raiskaamisesta, lapsen pakottamisesta laittomaan yhdyntään sekä lapsen kuljettamisesta tarkoituksena raiskata tämä.

Daskal on myös lähettänyt tytölle Skype- ja tekstiviestejä, joissa hän on vaatinut tätä luovuttamaan hänelle alastonkuvia itsestään.

Juutalaisjohtajan epäillään saalistaneen paitsi New Yorkissa myös Chicagossa. Häntä vastaan nostettiin syytteitä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksesta jo 2018, mutta tuoreet rikostutkinnat ovat rakentaneet häntä vastaan uutta ja entistä vahvempaa näyttöä. Daskal toimi shomrim-johtajana, kun pedofiilirikokset tapahtuivat.

New Yorkin juutalaisyhteisö on ollut viime vuosina jatkuvien pedofiili- ja raiskaustutkintojen keskiössä, vaikka valtamedia on vaiennut asiasta. Jopa Suomessa syyttäjä on ahdistellut muutamia vuosia sitten Magneettimedia-lehteä siksi, että julkaisu nosti New Yorkin juutalaisyhteisön pedofiilitapauksia julkisuuteen. Virallinen konsensus on, ettei juutalaisten rikoksista tule uutisoida.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency 

Jacob Daskal Juutalainen etuoikeus Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt LGBT Magneettimedia Pedofilia Poliittiset viholliset Raiskaus Rikos Shomrim Sionismi Ulkomaat Valtamedia Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Eiköhän tuokin lutikka pääse karkuun Israeliin k8unhan pääministeri Benjamin Netanyahun aikansa ”rotestoi”. Eikäpä edes tarvitse sitä tehdä kun ”kunnon katolilainen” presidentti Joe Biden jakaa saman ”harrastuksen” jyrkkää antisemismiä kokevan juutalaisen kanssa. Unohtamatta tietenkään kokonaista armeijaa Bidenin kabinetissa amerik – ei kun juutalaisia – ministereitä ym. ”neuvonantajia”. Noh, on tästä ainakinn se hyöty, että rahaministerin rahojen laskeminen katkeaa edes hetkeksi. Toinen on ydinsota, mutta siitä en uskalla mennä varmuuteen.
  Juutalaisille ei ole mikään synti käyttää seksuaalisesti hyväksi goyim lapsia, koska muslimien tapaan nämä eläinten sekasikiöt eivät omaa kummoisiakaan oikeuksia tässä maailmankaikkeudessa. Niin, ja tämähän on minun vikani kun kerron sen mikä on todellisuutta. Sanottakoot kuitenkin, että ne juutalaiset, jotka omaa ylimielisyyttään kuvittelevat omistavansa koko maailman kuuluvat ”saatanan synagoogaan” ja ovat oikeasta ”Wanhan Liiton juutalaisuudesta yhtä pihalla kuin nekin, jotka n. 2000-vuotta sitten ristiinnaulitsivat Jeesuksen, joka tuli tallista neuvomaan kuinka kunnon Mooseksen uskoisen tuli elää!

 • Riku Laine

  Vastaa

  Mitähän vittua maailmassa nykyään tapahtuu kun pedofiilejäkin puolustetaan?

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Ei ollut sitten tämäkään jutku, sellainen mystinen ”hyveellisiä” pedofiili.…

 • Irmgard

  Vastaa

  Nothing new under the sun. ”Valittu kansa” jatkaa valitsemallaan tiellä heille ominaiseen tapaan. Suorittavat järkyttäviä rikoksia joista ei saisi kirjoittaa eikä puhua.

 • Jones

  Vastaa

  Juutalaisten uskontoon kuuluu pojan liittäminen isäänsä ympärileikkauksella, joten ei ole minkäänlainen ihme, että heillä esiintyy pedofiiliaa.

 • vitstad

  Vastaa
 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi