Soros Helsingin Sanomissa: Suomen otettava ”ikuista koronavelkaa”!

Soros on vaatinut ikuisen velan käyttöönottoa jo siitä lähtien, kun koronaan liittyvät liikkumisrajoitukset ajoivat maailmantalouden viime vuonna kriisiin.

Sionismi

George Soros.

Juutalainen finanssielitisti George Soros vaatii Helsingin Sanomissa, että Suomi ottaa ikuista velkaa ”koronan vuoksi”. Ikuisella velalla Suomi voisi pumpata ilmaa osakemarkkinoille, jotta Soros ja hänen sijoittajasisäpiiriläisensä voisivat rikastua entisestään veronmaksajien kustannuksella.

Helsingin Sanomia hallitsee Erkko-säätiö, jonka avainhenkilö Aatos Erkko oli Sorosin tavoin juutalainen. Soros on vaatinut ikuisen velan käyttöönottoa jo siitä lähtien, kun koronaan liittyvät liikkumisrajoitukset ajoivat maailmantalouden viime vuonna kriisiin.

”Suomen oltava aloitteellinen”

”Suomi voisi yhdessä muiden tiukan talouskurin EU-maiden kanssa osoittaa, että pandemia vaatii nyt poikkeuksellisia toimia”, finanssijuutalainen kirjoittaa ja jatkaa:

”Koronavirus on kurittanut valtioiden taloutta, kun pandemiaa ei ole saatu hallintaan. Virus on aiheuttanut taloudelle jopa vakavamman šokin kuin vuoden 2008 finanssi­kriisi. Nyt taloudessa tarvitaan rohkeita toimia. – – Pandemian kurittamaa taloutta piristämään tarvittaisiin nyt perpetuaaleja eli ikuisia lainoja, joita ei tarvitse koskaan maksaa pois – niistä veloitetaan vain vuotuinen korko.”

Sorosin mukaan ikuista lainaa tulisi ottaa koko ajan enemmän sitä mukaa, kun ”markkinat tottuvat” uuteen ilmiöön. Sorosin mukaan Suomen on oltava asiassa aloitteellinen, sillä nykyinen lainsäädäntö ei mahdollista sitä, että Euroopan unioni ottaisi kollektiivista ikuista lainaa.

Mistä on kyse?

Sorosin ehdottamien velkainstrumenttien korot jatkavat juoksemista hamaaseen tulevaisuuteen. Teoriassa velkaa ottaneista valtioista tulisi siis pankkiirien lypsylehmiä globaalin kapitalismin täydelliseen romahdukseen asti.

Soros on perustellut malliaan sillä, että historian saatossa korkojen suhteellinen hinta laskee. Tällä hän viittaa siihen, että perinteisesti inflaatio on suosinut velan ottajaa. Inflaatio pienentää maksettavan velan määrää suhteessa velallisen tuloihin.

Kehittyneet länsimaat ovat kuitenkin jo pitkään olleet käytännössä nollainflaatiotalouksia, joten Soros bluffaa artikkelissaan edistääkseen globaalien koronkiskojien tavoitteita. Koronan varjolla EU-maista ollaan tekemässä nyt kirjaimellisesti rahanlainaajien ikuisia korko-orjia.

Lue myös: George Soros: EU-maiden otettava ikuista velkaa “selvitäkseen koronasta”

Lähde: Helsingin Sanomat

Aatos Erkko Finanssikeinottelu George Soros Helsingin Sanomat Juutalaisomisteiset pankit Korko-orjuus Koronavirus Koronkiskonta Korruptio Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Sionismi Talous Valtionvelka Velka Velkaelvytys Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Eli kannattaa tehdä juuri päin vastoin kuin mitä tuo sionisti sanoo.
  ”Ikuisia lainoja, joita ei tarvitse koskaan maksaa pois – niistä veloitetaan vain vuotuinen korko”.
  Siihenhän nuo pyrkivät, kun valtioilla on suuria summia velkaa, korkoa on sitten helppo nostaa ja sitä kautta voivat kiristää loputkin kansallisomaisuudestamme itselleen.
  Sen jälkeen tätä maata hallitsee juutalaiset globalistit, eikä minkäänlaista itsemääräämisoikeutta ole enää jäljellä.
  Eipä yllätä, että juutalainen Erkko-media antaa palstatilaa tuollaisille puheille.

 • 421 god bless

  Vastaa

  Mitä tuo vanha ukko välittää? Haluaa nähdä vain maailman kaatuvan ennen omaa kuolemaansa ja helvettiin siirtymistä

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Sillä on, oliko nyt peräti neljä poikaa jatkamassa pahuuden töitään.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Siis hän ehdottaa ikuisella velallaan ikuista orjuutta. Siis se on hänelle asian ydin. Ei se, että valtiot olisivat velattomia ja jopa niin varakkaita, että voisivat lainata rahaa pankeille.

  Parempi olisi ottaa tavoitteeksi velaton julkinen talous. Norjassa se lienee jo saavutettu ja hyvin menee.

 • George

  Vastaa

  Pоliittinеn vаltа оn sillä, jоllа оn rаhаt.
  – Tästä syystä vаltiоn еi pitäisi оttаа vеlkаа. Niin kаuаn kuin vаltiоn аinоа tulоnlähdе оn sеn оmа kаnsа, sе оn myös täysin riippuvаinеn tästä kаnsаstа.

  Kun vаltiоn rаhоitus siirrеtään pаnkеillе, myös pоliittinеn vаltа siirtyy niillе. Jо nyt EKP:llä оn pоliittisiа еhtоjа lаinоjеn myöntämisеllе.
  – Myös rеааlitаlоudеn rаkеnnе muuttuu, kun vеrоtuksеstа siirrytään pаnkkiеn jа finаnssiеliitin hаllitsеmаn rаhаn käyttöön: myös rеааlitаlоudеn tаvаrаvirrаt siirtyvät pаnkkiеliitin hаllintааn. Nе еnеnеvässä määrin tеkеvät päätöksеt siitä mitkä firmаt sааvаt hаrjоittаа tоimintаа, mitkä rаvintоlаt оllа аuki jа millоin, …
  – Näin оlеmmе siirtynееt kоmmunismiin. Eliitin hаllitsеmааn täydеllisееn tаlоudеn kоntrоlliin. Näinhän Nеuvоstоliitоssаkin tеhtiin.
  – 

  Yksi tаlоudеllisеn dеmоkrаtiаn kulmаkivi оn, еttä еi sаа оllа vеrоtustа ilmаn еdustustа.
  – Kun оlеmmе siirtynееt pаnkkiеn rаhоittаmааn, siis оstаmааn, pоlitiikkааn, vеrоtuskin оn siirtynyt pаnkkiеn hаltuun. Jа pаnkinjоhtаjiа еi kаnsа äänеstä vаltааn.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Ensimmäinen yritys oli saada reaalimarxismi valtaan valtioiden kautta, ei onnistunut. Nyt toinen yritys tulee tapahtumaan valtiot ohittaen keskittämällä todellinen valta suuryrityksille ja viime kädessä eräiden hallitsemalle keskuspankille, eliminoimalla pienyrittäjyys (koronakonkurssit). Jo nyt on nähtävissä eräiden suuryritysten johtajien ja johtokunnan lausumia joissa ennustellaan kapitalismin loppua, eli solutettu on jo koko järjestelmä. Valtioiden viimeiseksi tehtäväksi jää koronanarratiivin avulla säätää hätätilalait joilla rajoitetaan sananvapautta, liikkumisen vapautta ja muita perusoikeuksia. Tavalliset yle-imeväiset hyväksyvät nämä mukisematta ja enempiä ajattelematta. Myöhemmin näitä lakeja tullaan käyttämään YK:n julistaman ”maailmanlaajuisen ilmastohätätilan” nojalla tehtäviin pakkotoimiin joilla alistetaan koko väestö jatkuvan tarkkailun ja seurannan alle niin että kukaan ei pysty laittamaan hanttiin järjestelmälle.

 • 1918 tulee takisin

  Vastaa

  Saatanan sekasikiö koko paskakasa, onneksi delaa kohta. Vois lähettää ton paskan ja muut kyrvän seuraajat mustaan aukkon ajatuksineen ja jättää ihmiset rauhaan.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Joskus oli velkaa. Alkuun korot ja jutut söivät suorituksista lähes kaiken. Harmittaisi, jos tuo tilanne olisi jatkunut ikuisesti. Pankille se ja sama, orjat raatakoot, he painavat enteriä.

 • Jones

  Vastaa

  No otetaan, eikä makseta takaisin.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Mallia voisi näyttää, perustaa oman valuutan ja oman pankin. Soros ei ehkä tykkää, mutta poikkeuksellinen pandemia ja poikkeukselliset toimet!

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Joku 1933 valtaan noussut yritti irtaantua keskuspankeista ja pörrsikapitalismista mutta tuli valtakuntineen tuhotuksi ja demonisoiduksi ikuisiksi ajoiksi. Tuhoajat olivat pörssikapitalistinen järjestelmä ja marxilainen järjestelmä hämmästyttävällä yksituumaisuudella ja yhteistyöllä. Vinkki: Mistä kansanryhmästä molempien aatesuuntien ideoijat ja toteuttajat ovat kotoisin?

 • K.Lehto

  Vastaa

  Ettei vain olisi tämä osa Great Reset- mallia, jolla on tarkoitus tuhota länsimainen elämäntapa, ajetaan alas edellytykset yksityisomistukseen ja oman elintilan hallintaan perustuvaan itsenäiseen elämään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi