George Soros: EU-maiden otettava ikuista velkaa “selvitäkseen koronasta”

Juutalaisen suursijoittajan mukaan Eurooppa ei tule selviämään ilman ikuista lainaa.

Sionismi

päivitetty

George Soros on maailmantunnettu juutalainen suursijoittaja.

Juutalainen suursijoittaja, kulttuurimarxismin rahoittaja sekä eurooppalaisen nationalismin verivihollinen George Soros ehdottaa useissa medioissa tällä viikolla julkaistussa julistuksessaan, että Euroopan unionin on otettava ikuista velkaa koronaviruksen vuoksi. Sorosin mukaan ikuinen velkavankeus on ainut tapa varmistaa unionin selviytyminen hajoamispaineen koventuessa.

Sorosin mukaan keskustelu koronabondeista eli EU:n yhteisistä velkakirjoista ei ole ollut tarpeeksi kunnianhimoista. Koronabondijärjestelmässä muun muassa suomalaiset ottavat velkaa lahjoittaakseen rahat Italialle, Espanjalle ja muille EU:n kriisivaltioille. Hanketta on vastustettu rajusti jopa valtiojohtotasolla, sillä kaikille on selvää, että esimerkiksi Italialle lahjoitetut rahat katoaisivat käytännössä mustaan aukkoon, minkä jälkeen suomalaiset joutuisivat silti jatkamaan koronabondien korkojen maksamista mukisematta.

Vain ikuinen EU-tason laina on kelpo ratkaisu Sorosin mielestä

Juutalaissijoittaja linjaa, että koronabondit ovat aivan liian arkinen ratkaisu eivätkä bondit kykene vastaamaan nykyisten talousongelmien historiallisiin mittakaavoihin. Sorosin mukaan “yhteisvastuullista lainaa”, toisin sanoen velkaa, jonka Pohjois-Euroopan maat ottavat lahjoittaakseen käteisen Etelä-Eurooppaan, kyllä tarvitaan, mutta tavalliset velkakirjat eivät riitä.

Soros vaatii “tavallisten” koronabondien sijaan ikuista EU-tason lainaa, jonka korot jatkavat juoksemista hamaaseen tulevaisuuteen. Juutalainen väittää, että historian saatossa korkojen suhteellinen hinta laskee. Tällä hän viittaa siihen, että perinteisesti inflaatio on suosinut velan ottajaa. Inflaatio pienentää maksettavan velan määrää suhteessa velallisen tuloihin. Kehittyneet länsimaat ovat kuitenkin jo pitkään olleet käytännössä nollainflaatiotalouksia, joten Soros bluffaa artikkelissaan edistääkseen globaalien koronkiskojien tavoitteita.

Todellinen tarkoitus vajottaa veronmaksajat korko-orjuuteen

Sorosin mukaan ikuisen velan sopiva vuosittainen korkosumma voisi olla esimerkiksi viisi miljardia euroa. EU:n yhtenäisyyden nimissä veronmaksajilta riistettäisiin jatkossa siis säännöllisin väliajoin miljardikaupalla rahaa tästä hetkestä ikuisuuteen, jotta Euroopan unioniksi kutsuttu poliittinen korttitalo voitaisiin pitää keinotekoisesti pystyssä esimerkiksi Italiaa hätärahoittamalla. Sorosin mukaan ikuinen velka on otettava jo kesään mennessä, sillä ilman pikaista suurta lahjoitusta Italia voi ajautua konkurssiin hyvinkin pian ja tuhota samalla EU:n.

“Mikäli EU ei kykene harkitsemaan [ikuista velkaa] nykyisissä poikkeuksellisissa olosuhteissa, se ei ehkä selviä kohtaamistaan haasteista. Tämä ei ole teoreettinen mahdollisuus – se on traaginen tosiasia. Koronavirus ja ilmastonmuutos eivät uhkaa vain ihmishenkiä vaan sivilisaatiomme selviytymistä”, juutalaissijoittaja kirjoittaa.

Sorosin mukaan ikuinen velka voisi auttaa Euroopan unionia “täyttämään kansalaisten odotukset ja toiveet”. Todellisuudessa ikuisilla lainoilla on vain kaksi tavoitetta: EU:n hajoamisen (ja näin nationalismin nousun) estäminen sekä EU-veronmaksajien sitominen täydelliseen korko-orjuuteen.

Lähde: Kauppalehti

Lue lisää:

Suomen “koronamaksut” EU:n ongelmavaltioille räjähtämässä

George Soros Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Sionismi Talous Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Seija Hämäläinen

  Vastaa

  1)
  Miksi ikuisesta velasta pitää ylipäätään maksaa korkoa? Eikö riitä, että joka vuosi ottaa tuon 5 miljardia enemmän kuin edellisenä vuonna. – Tai sanotaan nyt saman tien 100 miljardia. Kyllähän rahalle aina käyttöä löytyy. Lähetetään sitten vaikka Afrikkaan, jos ei parempaa keksitä.

  2)
  Tarkoittiko, että velka on otettava jossain muussa valuutassa? – Kun euro pian velan ottamisen jälkeen romahtaa jonnekin neljäsosaan tuolla toisella valuutalla mitaten, onkin takaisin maksettava velka sitten nelinkertainen.

  Valuuttakurssien heilahtelu oli muuten Kreikan velkakriisin alkusyy: Kohta euroon liittymisen jälkeen dollarilainojen velkapääoma noin kaksinkertaistui.

 • Rohmar

  Vastaa

  EKP:ellä on rahanluontioikeus, joten velalla ei voi olla muuta käyttötarkoitusta, kuin valtioiden vangitseminen, ja verotusoikeuden siirto valtioilta finanssipiireille korkojen kautta. 

  Miten muutin kävi 1990 ‑luvulla Suomen eurolamassa? Suomen Pankin varat käytännössä lahjoitettiin markkaa vastaan pelanneelle George Sorokselle. Eurolama tämä oli sen vuoksi, että maan tuhonneelle ”vahvan markan” politiikan harjoittamiselle ei voinut ollut muuta syytä, kuin kenraaliharjoitus markkaa vahvemmassa valuutassa elämiseen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi