EU vaatii jäsenmaita aloittamaan ”taistelun juutalaisvastaisuutta vastaan”

Euroopan juutalaiskongressin johtaja Moshe Kantor painotti, että EU:n jokaisen jäsenvaltion velvollisuus on taistella juutalaisten puolesta.

Sionismi

Moshe Kantor.

Euroopan unionin johto vaatii jäsenvaltioita liittymään taisteluun juutalaisia sekä Israelin valtioon kohdistuvaa kritiikkiä vastaan. Käytännössä taistelut ”vääriä mielipiteitä” vastaan merkitsevät aina sanan- ja yhdistymisvapauden kaventamista sekä Internet-sensuurin lisäämistä.

Erityisen tärkeänä EU-johtajat pitävät sitä, että jatkuviin sota- ja ihmisoikeusrikoksiin syyllistyvää juutalaisvaltio Israelia varjellaan negatiiviselta palautteelta. Linjaus on raivostuttanut monet ihmisoikeusjärjestöt.

EU vaatii jäsenmaita ottamaan käyttöön International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA) ‑nimisen militantin juutalaisen lobbausjärjestön määritelmän ”antisemitismistä”. Ihmisoikeusjärjestöt vastustavat IHRA:n määritelmää, sillä sen mukaan Israeliin kohdistuva kritiikki on usein lähtökohtaisesti ”juutalaisvihaa”.

”Sotarikokset ovat sionistien ihmisoikeus!”

Israel perustettiin 1948 verisen terrorismin ja etnisen puhdistuksen kampanjan päätteeksi. Väkivaltaiset juutalaiset murhasivat alueella asuneita brittejä ja palestiinalaisia valloittaakseen vain ”juutalaiselle herrarodulle” tarkoitettuja alueita. Tämän jälkeen Israel on säännöllisesti aloittanut uusia sotia sekä rajatumpia hyökkäyksiä laajentaakseen juutalaisten elintilaa ja perustaakseen rotupuhtaita siirtokuntia.

EU:n ja IHRA:n mukaan Israelin väkivaltainen rotupolitiikka on kuitenkin täysin oikeutettua, minkä vuoksi Israel-kriitikot tulisi tuomita viharikoksista. Merkillepantavaa on, etteivät EU ja IHRA suo samaa oikeutta militanttiin nationalismiin esimerkiksi Euroopan valkoisille kansoille.

EU vaatii myös rajumpia otteita holokaustin kyseenalaistajia eli revisionisteja vastaan. Revisionistien esittämät kiusalliset löydökset esimerkiksi kaasukammioiden ja polttouunien kapasiteettiin liittyen nimittäin syövät uskottavuutta Israelin narratiivilta, jonka mukaan toinen maailmansota oikeuttaa palestiinalaisiin kohdistuvan rotusorron. EU peräänkuuluttaa ”holokaustiopetuksen” (lue: aivopesun) lisäämistä kouluissa.

”Juutalaisuus on osa eurooppalaisuutta”

EU:n mukaan juutalaisiin ja Israeliin kohdistuva kritiikki on ”hyökkäys eurooppalaisia arvoja vastaan”. Väite on absurdi, sillä antisemitismi on ollut yleistä jo antiikin Euroopassa, kun taas sionismi syntyi vasta 1800-luvulla. Lisäksi EU väittää valheellisesti, että ”juutalaisuus on osa Euroopan identiteettiä”.

Euroopan juutalaiskongressin johtaja Moshe Kantor kertoi julkilausumassaan olevansa tyytyväinen EU:n linjanvetoon. Kantor painotti, että jokaisen jäsenvaltion velvollisuus on taistella juutalaisten puolesta.

”EU ilmaisi vahvasti, että antisemitismi on sen arvojen vastaista, ja unioni tulee rakentamaan kokonaisvaltaisen ohjelman tuhotakseen juutalaisvastaisuuden koko mantereen alueelta”, juutalaisjohtaja mahtaili.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency, Euroopan juutalaiskongressi

Antisemitismi Etninen puhdistus Euroopan juutalaiskongressi Euroopan unioni Holokausti IHRA Israel Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Juutalaisten maailmankongressi Lobbaus Moshe Kantor Palestiina Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Revisionismi Rotu Sensuuri Siirtokunnat Sionismi Sotarikos Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • theoprastus

  Vastaa

  Niin että minunko nyt on ruvettava tämmösen ihrapösön eessä poloviani notkistelemaan? Minun sukuni ihan tutkitusti on asunu tässä maassa ainakin kuus sattaa vuotta eikä minun ymmärtääkseni niillä kartanoilla oo pyöriny yhtään komonokkaa joita ois voitu sortaa ja syrjiä. Että haistakaa pitkät vitut te ja teidän jutkunne.

 • Afacrow Herrings

  Vastaa

  Sinäkin, kyllä juuri sinä olet antisementti. Et vain tiedä sitä ennenkuin me, toverisi olemme keksineet sille syyn.
  Arpapeli gulageille on kuitenkin käynnissä.

  • Minna

   Vastaa

   Fucking rats lying rats!

 • juutalainen banää maalitaa ja vihapuhuu

  Vastaa

  juutalaiset potkii kaikkia oikeistokonservatiiveja päähän
  facebookin omistajan takia ymm suurimpien valtamedioiden juutalaisten omistajien takia

 • Luullun ymmärtäminen

  Vastaa

  Huh, luin ensin otsikon väärin. Luin että ”EU vaatii jäsenmaita aloittamaan ”taistelun juutalaisuutta vastaan”” ja säpsähdin että ”mitä?”. Mietin että oltiinko sielä vihdoinkin herätty ja heti perään että ”mistäs nyt tuulee”, kuka on kääntänyt takkinsa tai kuka on hylätty ja halutaan ”uhrata susille”.

  Mutta sitten luin otsikon uudestaan ja totesin että ”taas näitä” iänikuisia juutalaisten ”luullun ymärtämiseen” perustuvia toimia kansallisvaltioita ja niiden kansoja vastaan.

 • Ensa no Kuka

  Vastaa

  ”Kantor painotti, että jokaisen jäsenvaltion velvollisuus on taistella juutalaisten puolesta.”

  Onko hän kertonut, miksi pitäisi taistella juuri heidän puolestaan. Onko kyseessä puolustustaistelu vai pitääkö EU:n hyökätä jonnekin.

 • Keisarin uudet vaatteet

  Vastaa

  Kun mietitään että EU:n piti olla taloudellinen kauppaliitto jonka sisällä ei ole suojatulleja (toki voimassa oleva ETA-sopimuskin kaattaa samat asiat) ja jossa on tavaroiden ja ihmisten vapaa liikkuvuus niin kauas on menty noista puheista.

  Nykyään EU vaatii sitä ja EU vaatii tätä… Ja viimeisin mitä EU vaatiin on santioita niitä valtioita ja valtion edustajia kohtaan, jotka levittävät ”disinformaatiota”.

  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/507929/EU-Kommission-erwaegt-Sanktionen-gegen-staatliche-Akteure-wegen-Verbreitung-von-Desinformation

  Eli Puola ja muut entisen itäblockin maat jotka kieltäytyvät ottamasta uus-kansalaisia ja jotka kieltäytyvät noudattamasta korona-lakeja/-höpötyksiä.

  EU:lla näyttää olevan virallinen kanta lähes kaikkeen ja sen ajama poliittinen agenda ei jää huomiotta/piiloon. Siksi kansan onkin avoimesti noustava vastustamaan tätä hulluutta. Niinkuin Seppo Koskinen sen sanoi:”Tämä on pelkää poliittista teatteria”. Ei mitään muuta.

 • JoopaJoo

  Vastaa

  Nykypäivänä on hankalaa olla juutalaisvastainen, koska maailmassa ei ole kuin juutalaisiksi tekeytyviä kasaareja.

 • Hillolan Heikki

  Vastaa

  Tarkoittaako tämä että Euroooan on tehtävä samoin kuin Israel ja toimittava terroristien iskuissa ilmavoimina.

 • juha.

  Vastaa

  Voiko todella olla niin, että syömättä sikaa voi olla noinkin tuhdissa kunnossa?

 • Ensa no Kuka

  Vastaa

  Juutalaisten tulisi miettiä, mistä juutalaisvastaisuus johtuu. Miksi ei ole yleismaailmallista tanskalaisvastaisuutta. 

  Antisemitismi on harhaanjohtava sana. Tarkalleen ottaen se tarkoittaa seemiläisten kieliä puhuvien kansojen vastaisuutta. Arabia on yksi monista seemiläisistä kielistä.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Seemil%C3%A4iset_kielet

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi