Goldman Sachs: Talous rakettimaiseen nousuun, kunhan valtiot jatkavat velkaantumista

Koska poliitikot ovat nykyjärjestelmässä riippuvaisia pankkien luomasta velkarahasta, on korkein poliittinen päätäntävalta kansainvälisten pankkien johtajilla.

Sionismi

Goldmanin johtaja on juutalainen talousrikollinen David Solomon.

Juutalainen rikollispankki Goldman Sachs kannustaa länsimaiden poliitikkoja lisäämään kierroksia valtioiden velkaantumiseen. Goldman ja muut eliittipankit hyötyisivät kehityksestä, sillä rahanlainaajina pankkiirit kykenevät kiristämään velallisiaan eli valtioita.

Koska poliitikot ovat nykyjärjestelmässä riippuvaisia pankkien luomasta velkarahasta, on korkein poliittinen päätäntävalta kansainvälisten pankkien johtajilla. Ruokaketjun huipulla on juutalaisten 1800-luvulla perustama ja nykyään juutalaisen David Solomonin johtama Goldman Sachs, jonka pankkiirit muodostavat merkittävän osan Yhdysvaltojen ja EU:n korkeimmista virkamiehistä.

Goldman väittää, että länsimaat kykenevät välttämään valtavan talousromahduksen, mikäli ne ottavat pankeilta entistä enemmän velkaa. Koronan kärjistämältä talouskriisiltä ollaan toistaiseksi suojauduttu siten, että yritysten massakonkursseja on siirretty tulevaisuuteen väliaikaisilla konkurssilakimuutoksilla sekä ennennäkemättömällä velkaelvytyksellä.

Jyrkkä nousu ensi vuonna?

Goldmanin tuoreessa propagandajulkaisussa todetaan, että 2020 ongelmat ovat vain kaukainen muisto ensi vuonna, kunhan velan pumppaaminen jatkuu. Goldmanin mukaan maailmantalous tulee noudattamaan V‑mallista käyrää, jossa jyrkkää pudotusta seuraa yhtä jyrkkä elpyminen.

Juutalaispankki toteaa, että Euroopan talous kasvaa ensi vuonna yli 5 prosenttia. Kunhan veronmaksajien selkänahoista revitään entistä suurempia korkomaksuja Goldmanille ja muille megapankeille, odottaa Eurooppaa ruusuinen tulevaisuus ja yltäkylläisyyden vuodet.

Lähde: Kauppalehti

David Solomon Euroalue Goldman Sachs Juutalaisomisteiset pankit Korko-orjuus Koronavirus Koronkiskonta Pankit Sionismi Taloudellinen riisto Talous Talousrikos Talousromahdus Valtionvelka Velka Velkaelvytys Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Kyllä. Ainahan kannattaa noudattaa neuvoa. ”Ammu kuula kalloosi!!!”

 • petri

  Vastaa

  Juutalaisten rahanlainaus bisnestä pitäisi rajoittaa lakimuutoksin samaan tapaan kuin muinoin Venetsiassa juutalaiset saivat harjoittaa lainaustoimintaa ainoastaan omassa kaupunginosassaan (Ghetto) muualla se oli kiellettyä ja johti ankaraan rangaistukseen (mm. karkoitus)

 • Rahaa tyhjästä

  Vastaa

  Ajatelkaapa vähän sitäkin, mistä Goldman Sachs lainarahansa ottaa. Aivan omituista, että pankki lainaa valtioille rahaa, jota ei ole olemassa. Valtioiden maksama korko sitävastoin on oikeaa rahaa, koska sen joutuvat maksamaan valtioitten kanslaiset työllään.
  Pankeilla pitää jo nyt olla suuri valta, koska valtioiden johtajat tämän hyväksyvät.

 • Petteri T

  Vastaa

  @ Rahaa tyhjästä

  > Juutalaisten rahanlainaus
  > bisnestä pitäisi rajoittaa

  Itse ole täysin päin­vastaista mieltä: rahan­lainaus, lainoilla kiristäminen ja koron­kiskonta pitää sallia kaikille.

  Juutalaisten yli­valta pankki­toiminnassa on syntynyt jo keski­ajalla ja juuri siksi, että pankki­toiminta oli kiellettyä; se oli syntiä. Sen seurauksena juutalaiset saivat monopolin rahan lainaa­miseen ja pitävät „tilannetta hallussaan“ edelleen.

  Vieläkin suurempi vaara piilee siirtymisessä informaation aika­kauteen, joka muuten on jo lähes tapahtunut. Informaation ostaminen ja myyminen pitää sallia kaikille, vapauttaa.
  – Se tarkoittaa, että tiedolla kiristäminen (ilman väki­vallan käyttöä) pitää sallia.

  Jos emme vapauta informaatio­kauppaa ja heti, syntyy juutalainen informaatio­monopoli, joka hallitsee koko maailmaa. – Aivan saman kaavan mukaan kuin nykyinen pankki­monopolikin syntyi; ja kaikki on aivan meidän omaa syytämme.

  Nykyään kansain­välinen tiedolla kiristäminen on käytännössä kokonaan juutalaisten hallinnassa. Valtion­pää­miehet, ministerit ja korkeat edustajat ovat „informaatio­koukussa“ ja siiman toisessa päässä on juutalainen kiristäjä. Eihän heidän uskontonsa tai moraalinsa pidä sitä pahana.
  – Korkeisiin (esimerkiksi EU- tai NATO) virkoihin ei ole mitään pääsyä, jos ei ensin osallistu salaseuran rituaaleihin. Sellaisiin tekoihin, joilla tekijää voidaan myöhemmin kiristää.
  – Merkittävät kansain­väliset organi­saatiot YK:ta myöten ovat kiristäjien hallinnassa.
  – Seuraapa vain kuka poikkeilee Ukrainassa ”hieromassa Rauhaa”. Siinä maassa on valtavan isot pedo­keskukset „kansain­välisille vieraille“.

  Kaksi ko­ti­mais­ta esimerkkiä joutumisesta kiristäjän sätky­nukeksi ovat Jutta Urpilainen ja nykyinen pää­ministerimme. Urpilainen sukka­housuissa ja toinen avo­kauluksisessa vaatetuksessa naisten­lehden etusivulla.
  – Viestiä ei tarvitse lausua äänen. Se menee suoraan ali­tajuntaan. On ikään kuin julkinen salaisuus.
  – Käytöksellään he signaloivat sitä, että ovat „myyneet neitsyytensä“, että ovat jääneet kiristäjän koukkuun, ikään kuin tulleet poliittiseksi huoraksi ja ovat maineensa säilyttämiseksi valmiita mihin vain.
  – Se on välttämätön hinta menestyksestä „kansain­välisissä piireissä“.
  – Sitä paitsi siitä myös maksetaan hyvin, tosin oman kansan rahoilla, jotka vai kierrätetään asetahtaan tai kehitysmaan kautta omalle tilille.
  – Eläkevirka Afrikassa odottaa.
  – Kaikki tapahtuu laillisia muotoja noudattaen.

  P.S.
  Senkö takia Putinista ei tykätä, että hän „tietää liian paljon“.
  – On ollut merkittävän kansain­välisen tiedustelu­organisaation johto­paikoilla. KGB:n mies.

 • Ensa no Kuka

  Vastaa

  Siis pitää velkaantua mahdollisimman paljon.

  Yksilötasolla tämä merkitsisi, että nyt vaan pikalainoja niin paljon kuin ikinä saa. Ja lainarahoista tietysti voi lahjoittaa osan ystäville. Samoin tietysti voisi taata muiden lainoja. Nimi alle vaan papereihin ja niin lähtee oma talous nousuun.

  Goldman Sachsin neuvoja voisi pitää ryöhkeinä. Mutta ehkä antavat tuollaisia suosituksia juuri siksi, että ne tehoavat. Jos kertoisivat, että pitää olla järkevä ja säästää, niin asiakkaat kaikkoaisivat muualle.

  Mistä pankit saavat rahansa. Ennen vanhaan annettiin asiakkaalle tilikirja, jossa oli numeroita. Tiskiltä sai sitten värikkäitä paperilappuja, joita vastaan sai kaupoista tuotteita ja vaihtorahana metallipyörylöitä. Nyt ei ole kirjaa, vaan numerot ovat tietokoneen muistissa.

 • Sami

  Vastaa

  Olosikohan paljon pyydetty, että pankkien omistajat osaisivat matematiikkaa, vai onko sekin rasismia

  • Kukavaan

   Vastaa

   Informed American verkkojulkaisun mukaan Amerikan matematiikkayhdistys ”The Mathematical Association of America” eli MAA on julistanut matematiikan olevan rasistista, koska matematiikan kehittäjät ovat rasisteja.

   ////
   Mathematical Association of America Declares Math Racist.
   According to the Mathematical Society of America (MAA), people developed the concept of math, and people are racist, therefore math is racist.
   ////
   https://www.informedamerican.com/mathematical-association-of-america-declares-math-racist/

   MAA:n sivujen kuvituksen perusteella yhdistyksen kohderyhmä koostuu lähinnä muista kuin eurooppalaista perimää omaavista. https://www.maa.org/

 • Lasketaan veroja

  Vastaa

  Trump sai ameina yhdysvalloissa talouden melkoiseen kasvuun yhdellä pienellä kikalla: alentamalla verotusta. Sen jälkeen ihmisten otovoima kasvoi ja kulutus elpyi. Liittovaltioiden verokertymät kasvoivat. Eikä tarvittu enää lainaa. Päinvastoin, lainoja pystyttiin jo lyhentämään.

  Suomi pyllistää jo niin pitkälle Amerikan yhdysvalloille että on ripustautumassa maanpulustuksellisestikkin siihen monopoliin. Miksei Suomessa sitten tehdä tätä verojen laskua? Juuri alhaisemman veroprosentin vuoksi Saksa on euroopan talousveturi.

 • EV

  Vastaa

  Mitäs sitten kun veronmaksajat loppuvat? Huppista keikkaa.

 • tutkiva lukija

  Vastaa

  Kyllä me muistamme mitä tapahtui Jekyll Islannilla yli sata vuotta sitten.
  https://www.youtube.com/watch?v=Xoz4jbEZzlc . Muistutan kuitenkin eo. linkin avulla.
  Petos, ja kuinka se myytiin amerikkalaisille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi