Juutalaisomisteinen lehti Ranskalle: Terrorismin vastustaminen ruokkii terrorismia!

Muslimien tunteiden loukkaaminen voi eristää heidät ja radikalisoida heitä lisää, The New York Times varoittaa.

Sionismi

Juutalainen A. G. Sulzberger on The New York Timesin julkaisija.

Juutalaisen Sulzberger-klaanin hallitsema sanomalehti The New York Times on huolissaan Ranskan monikulttuuristen terrori-iskujen synnyttämästä vastareaktiosta. Lehden mukaan terrorisminvastaiset toimet voivat ”ruokkia lisää terrorismia”. Kannanotto on tulkittavissa kannustukseksi passiivisuuteen sekä toisen posken kääntämiseen.

Lehti toteaa, että keskustelu muslimeista ja maahanmuutosta on kiihtynyt Ranskassa viime viikkojen monikulttuurisen väkivalta-aallon myötä. Kaikki alkoi, kun muslimiyhteisö otti silmätikukseen Samuel Paty ‑nimisen pariisilaisopettajan, joka oli näyttänyt koulussa islamaiheisia pilapiirroksia.

Lopulta Patyyn kohdistunut vihanlietsonta johti hänen mestaamiseensa julkisella paikalla. Tämän jälkeen ruskeat tunkeutujat ovat teloittaneet useita valkoisia siviilejä myös Pariisin ulkopuolella, ja uskonsota on saanut nopeasti pikemminkin rotusodan piirteitä.

Malttia, itsesensuuria, suvaitsevaisuutta

The New York Timesin mukaan valkoisten täytyy kuitenkin osoittaa malttia. Lehden mukaan on myös ongelmallista, jos Ranska pitää kiinni laajasta sananvapauskäsityksestään. Muslimien tunteiden loukkaaminen voi eristää heidät ja radikalisoida heitä lisää, lehti varoittaa.

Sulzbergereiden viesti ranskalaisille onkin yksinkertainen: Hallituksen tulee luopua ”muslimeita suututtavasta retoriikasta”, sillä ikävä puhe voi ”vakuuttaa muslimit siitä, etteivät he itse kuulukaan Ranskan kansakuntaan”. 

Sulzbergerit muistuttavat lukijoita, että jatkuva sananvapauden puolesta puhuminen on ominaista pikemminkin ”äärioikeistolle” kuin kunnon kansalaisille.

Lähde: The New York Times

Ääri-islamismi Islam Muslimit Poliittiset viholliset Politiikka Ranska Ranskan muslimiyhteisö Rappiokulttuuri Rikos Rotu Samuel Paty Sionismi Sulzbergerit Terrorismi The New York Times Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Jo varsin on oikea ohje, että saadaan länsimaat nurin!

 • Minä

  Vastaa

  Islamin tavoite on alistaa kaikki islamille. Siinä ei poskien käätely ja kiltteys auta mitään. Vain alistuminen islamille lopettaa islamin hyökkäykset.

  Jos ei halua alistua, on sen hyökkäysvimma pysäytettävä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Aikoinaan se olisi ollut helpompaa siten, että ei olisi laskenut ongelmaa maahan.

  Nyt sille alistuminen edes piirun vertaa yllyttää heitä hyökkäilemään lisää, koska kokevat sitten itsensä vahvoiksi. Siksipä ne tulee laittaa ahtaalle tavalla, joka pitää vähintään kurissa, ellei pysäytä.

  Olisi parasta saada niiden määrä Euroopassa niin alas, että ne eivät koe itseään vahvaksi ja ala esittää vaatimuksia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että melkein kaikki pitää saada pois Euroopasta.

  Sen jälkeen voisi pohtia, miten islam-ideologian saisi hävitetyksi maailmasta. Siitä kun on uskovaisilleen ja muillekin pääsääntöisesti haittaa.

 • Rahaa tyhjästä

  Vastaa

  Historiassa harhaisia oppeja pitää pilkata, jotta niistä päästään eroon. Kristinusko oli aluksi islamin tapainen ja aiheutti väkivaltaa ja ennakkoluuloja. Riittävä pilkka on tehnyt hyvää kristinuskolle, sen pelottelu/palkitsemis-valta on kadonnut. Samaa voi toivoa islamin uskolle.

  Pilkka ja kritiikki estää myös poliittista kiihkoilua. Fasismi, natsismi ja kommunismi eivät enää pidä ihmisiä vallassa, Uutuutena internatsismi on nyt valtaa hamuamassa pukeutuneena vihervasemmistolaisuuteen ilmastonmuutos lavasteineen. (Ilmaston lämpötilat ovat vähän kohonneet, muutokset eivät kuitenkaan johdu fosiilisen energian käytöstä.)

 • jupi

  Vastaa

  Historia tuntee kaksikin kertaa, jolloin islam on kansallisvaltioiden toimesta työnnetty takaisin välimeren yli. Historia toistaa itsensä, ja kyllä tälläkin kertaa heille annetaan ensin mahdollisuus lähteä omin jaloin, jos ei paikka joukkohaudassa kelpaa.

 • Hannele L

  Vastaa

  Samaa ohjetta voi soveltaa sodankäyntiin:
  – Ehdottomalla antautumisella hyökkääjän edessä vältetään kaikki sodasta johtuvat ihmisuhrit.

  Ehdottomalla antautumisella vihollisen edessä hallitus säästää omien kansalaistensa henkiä.
  – Mitä sitten sen jälkeen tapahtuu. Se onkin sitten sen toisen hallituksen käsissä.
  – Sen toisen hallituksen sitten kansa valitsee toisenlaisessa tilanteessa, toisenlaisten ihmisoikeusnormien vallitessa ja toisenlaisessa demokratiassa.

 • juha.

  Vastaa

  No, miksi sitten hänen oikea kotimaansa mätkii palestiinalaisia ja painavat polvellaan heidän kaulaansa maata vasten niin, että hengitys on vaarassa salpautua täydellisesti?

  Valkoisten eurooppalaisten pitäisi siis ”luovuttaa” päänsä kiltisti, koska, jos ”rotestoi” olet Natsi!

  Taas yksi likainen juutalainen! Eli Etelä-Afrikkaa pukkaa ja rahat ja omaisuudet juutalaisille kaunasieluille!
  Hehän odottavat sitä ”oikeaa” Messiasta, joka alistaa koko maailman muut kansakunnat juutalaisten orjiksi, jotka määrittyvät katerologiaan: ”Eläimet”!

  ”Sulzbergerit muistuttavat lukijoita, että jatkuva sananvapauden puolesta puhuminen on ominaista pikemminkin ”äärioikeistolle” kuin kunnon kansalaisille.” !?!?!??????

  Edellinen merkitsee aivan sitä samaa kuin raidat seeprassa! Mutta kun on kyesymys valkoisen miehen tekemistä (eli heidän itsensä) rikoksista. Ei siinä meinaa pysyä edes kipa päässä kun on niin paljon ”ASIAA”!!!!
  SHALOM!

 • Ensa

  Vastaa

  Antaakohan tuo saman neuvon Israelille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi