Juutalainen lesbo pyrkii yhdistämään Italian vasemmistoliikkeet valtaansa

Yleisradion mukaan Schleinin meriittilista on pitkä: Hän on radikaali feministi, homolobbaaja ja avoimien rajojen kannattaja.

Sionismi

Elly Schlein.

Italiassa asuva 35-vuotias juutalainen lesbo pyrkii yhdistämään maan vasemmistolaiset ja kulttuurimarxistiset liikkeet käskyvaltaansa. Tukea juutalainen poliitikko Elly Schlein saa hankkeelleen globaalilta valtamedialta, joka on alkanut ylistää häntä Suomessa asti.

Suomalaisten veronmaksajien ylläpitämä Yleisradio tuotti hiljattain Schleinista ylistävän henkilöprofiilin, jossa juutalaislesboa verrataan Suomen pääministeri Sanna Mariniin. Ylen mukaan Marinin tavoin myös Schlein on ”kohauttanut” kummallisilla asuvalinnoillaan.

Yleisradion mukaan Schleinin meriittilista on pitkä: Hän on radikaali feministi, homolobbaaja, avoimien rajojen kannattaja, ”sosiaalisen oikeudenmukaisuuden” edistäjä, ilmastoaktivisti, ”sukupuolisensitiivisen kasvatuksen” (lue: lapsiin kohdistetun transulobbauksen) kannattaja sekä perinteisten arvojen vihollinen. Schleinillä on juuria Yhdysvalloissa ja hän on osallistunut vapaaehtoisesti kahdesti mustan Barack Obaman presidenttikampanjaan sekä työskennellyt edistääkseen ei-valkoista maahanmuuttoa Amerikkaan.

Tietää olevansa inhottu

”Politiikalle, joka edistää sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja ilmastoasioita, on Italiassa valtava kysyntä. Sen näkee jo siitä, kuinka maan aukiot täyttyvät usein ilmasto- ja feministimielenosoittajista. Mutta nämä ihmiset, eritoten nuoret, eivät löydä edustajaa”, Schlein toteaa Yleisradiolle painottaen, että hänen tehtävänsä on täyttää vasemmiston nykyinen valtatyhjiö. Schlein kertoo myös pitävänsä Suomen hallituksesta, koska valtaosa johtavista ministereistä on naisia.

Schlein myöntää, että monet italialaiset inhoavat häntä. Syynkin hän tietää: ”Olen nainen, joka puolustaa sosiaalista oikeudenmukaisuutta. Seurustelen naisen kanssa, ja sukunimestäni selviää, että perheelläni on juutalaiset juuret.”

Lähde: Yle

Äärivasemmisto Barack Obama Elly Schlein Feminismi Homolobby Italia Italian juutalaisyhteisö Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Sanna Marin Sionismi Transut Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Valtamedia Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Taas yksi kommunistinen lesbo konkkanenä, joka tekee sitä, mikä jäi Weimarin Tasavallassa kesken!

  Tämä hajotustyö mitä juutalaiset vasemmistolaiset valkoisen rodun ja kristinuskon vihaajat ovat kautta aikain tehneet kaikissa niissä maissa, joihin tämä ”syöpä” on maailmanhistorian aikana levinnyt! Juontaa juurensa 2000-vuoden taa aina siihen päivään kun juutalaiset kansainjoukot (muita paljon älykkäämmät) huusivat vapaaksi Pontius Pilatuksen sitä kysyessä taparikollisen ja murhamiehen Barabbaan ja vetäen viattoman miehen Jeesuksen veren päällensä. Luovuttaen vihan ja koston vallassa Jeesuksen Ristiinnaulittavaksi vain siksi etteivät ymmärtäneet mitään ihmisyydestä eikä ehdottomasta hyvästä. Näin toimiessaan tämä pyhä kansa käänsi selkänsä Jeesukselle ja valoi tuona hetkenä vihan kaikkia kristittyjä kohtaan, koska HE omassa erinomaisuudessaan ja oikeaoppisuudessaan, joka jo noina aikoina oli vain mätä hedelmä unohtivat sen nöyryyden ja vanhurskauden, jota Vanha Liitto edellytti Suhteessa Jumalaan Kaikkivaltiaaseen.
  Jeesus ennusti kuulusteleville harhaoppisille kirjanoppineille Jerusalemin Temppelin olvan rauniokasa 70-vuoden kuluttua, joka tismalleen tuli toteen näytetyksi. Kuulusteljat tuo nenäkäs ennustus sai raivon nousemaan siihen pisteeseen, että se ei voinut merkityb mitään muuta kuin ehdotonta kuolemaa!

 • R

  Vastaa

  Onpa nainen paiskattu rumalla pärställä, kannattaisi varmaan lopettaa perheen sisällä lisääntyminen…tosin lisääntymistähän ei tässä tapauksessa tapahdu.
  Mainittakoon että Israelilasten keskimääräinen ÄO on 90, eli mistään ruudinkeksijöistä ei tässä puhut, heillä on vain maailman rahat, mutta kun Kiina ja Venäjä luovat oman yhteisvaluutan niin alkoi hirveä lokakampanja venäjää ja kiinaa vastaan.
  Ikävää on että Rockefellereistä lôytyy Jenkkien armeijan ylipäällikkö, joten juutalaisten järjestämät rasistiset kansanmurhat jatkuvat kuin mitään ei olisi tapahtunut

 • noi taakka

  Vastaa

  Kun katsotte silhuettia niin ymmärrätte mistä on tulltu lastensatujen noita-akan piirteet. Jo kauan aikaa sitten lapsille opetettiin ne piirteet joita tuli karttaa ja pelätä.

  • ensa no kuka

   Vastaa

   ”lastensatujen noita-akan piirteet.”

   Hyvä huomio! Seuraava askel onkin kieltää kuvia sisältävistä teoksista hahmot, joissa paha henkilö on jotain muuta kuin vaaleasilmäinen blondi. Tässä sitä riittää ”tutkijoille” loputtomasti työtä.

 • Totuuden soturi

  Vastaa

  Eipä yllätä. Kaikkien perinteisten moraaliarvojen murskaaminen on tämän vihamielisen klaanin tehtävä länsimaissa.Ulkopuolinen, mutta omaksi tekeytyvä vihollinen kansan sisällä,on pahin uhka, koska suurin osa ei tunnista vihollista eikä näinollen osaa sitä varoa tai karkottaa. (Kylläkin uskomatonta, etteivät ihmiset näitä tunnista,kun jo klyyvari paljastaa alkuperän kilometrin päähän…).

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi