YK nimesi ensimmäisen globaalin antisemitismin tarkkailijan

Aiemmin sosiaalisessa mediassa antifasisteille tukensa osoittanut YK kertoo nimenneensä tahon valvomaan maailmanlaajuisesti juutalaisiin kohdistuvia negatiivisia asenteita.

Sionismi

Guterres onnittelemassa Morantinosta uudesta virastaan. Morantinos kuvassa vasemmalla.

Yhdistyneiden kansakuntien (YK) pääsihteeri António Guterres on nimennyt ”YK:n Sivilisaatioiden Liittouman Korkean Edustajan” Miguel Morantinoksen kaikkien aikojen ensimmäiseksi järjestön antisemitismin tarkkailijaksi.

Espanjan entinen ulkoministeri Morantinos tulee olemaan uudessa virassaan vastuussa maailmanlaajuisesta antisemitisminvastaisen toiminnan vahvistamisesta.

Combat Anti-Semitism ‑liike kertoo ottaneensa tiedon antisemitismin tarkkailijasta ilolla vastaan.

”Taistelu antisemitismiä vastaan ei ole koskaan ollut yhtä kiireellistä. Ympäri maailmaa tapahtuvat hyökkäykset [juutalaisia] vastaan ovat saavuttaneet todella huolestuttavat mittasuhteet. Nimeämällä antisemitismin tarkkailijan, YK lähettää vahvan viestin maailmalle, että kamppailu juutalaisvastaista vihaa kohtaan on globaali prioriteetti,” kommentoi Combat Anti-Semitismin ohjaaja Sacha Roytman-Dratwa.

Lähde: JNS

António Guterres Combat Anti-Semitism Espanja Miguel Morantinos Politiikka Sionismi Ulkomaat Yhdistyneet kansakunnat Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Mäkinen

    Vastaa

    Totuuden lähettiläs, sensorien sensori.
    – Maailmanhallituksen ylimmäinen totuus ja tuomio.

    Jatkoa odotettavissa: koko maailman korkein oikeus. Sekin on vielä nimittämättä.
    – Ja tällä projektilla on kiire, koska pian voi tulla aika, että YK:n päätökset eivät enää ole dollareilla ostettavissa.
    – Ne pirulaiset alkavat vaatimaan ruplia ja yuaneita.

  • SS 1611

    Vastaa

    Antisemitismi/seemiläisvastaisuus on ehkä typerin ja harhaanjohtavin sana maailmassa. Juutalaiset ovat vain yksi seemiläisistä kansoista, kuitenkin sanalla viitataan yleensä ainoastaan heihin. Eikö olisi outoa jos ”eurooppalaisvastaisuudella” tarkoitettaisiin ainoastaan suomalaisvastaisuutta?

    Mitenköhän tuollainen kryptinen huumorisana on ikinä edes päässyt osaksi mitään virallista kieltä? ”Juutalaisvastaisuus” on paljon selkeämpi sana kuvaamaan itseään kuin ”antisemitismi”.

  • sotatila

    Vastaa

    YKn pääsihteerin kaksoisolento?

  • Jarkko-Olivia

    Vastaa

    Nyt vain jännitetään löytyykö muita juutalaisvastaisia tahoja kuin ”uusnatsit”. Tällaisia voisivat ainakin hypoteettisesti olla muslimit.

  • sotatila

    Vastaa

    https://gab.com/INCOGMAN

    Uusi yritys. Siinä hän on. Näyttää aivan YKn pääsihteeriltä tai sitten kyseessä on kaksoisolento.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi