Saksa: Yli 200-vuotiaita puita sisältävä metsä vihreiden johdolla matalaksi tuulivoiman tieltä

Luonnosta vieraantuneet vihreät ovat uhka ympäristölle.

Ulkomaat

Globalistista ilmastöhörhöilyä eteenpäin ajava Vihreä puolue on antanut kuolemantuomion isolle osalle Reinhardwaldsin metsää voidakseen rumentaa alueella sijaitsevan Sababurgin linnan ympäristön tuulivoimaloilla.

Yli 200-vuotiaita puita sisältävä metsä laitetaan matalaksi rakennusteillä, jotta alueelle voidaan rakentaa suunnitellut 18 tuulivoimaturbiinia.

Yhdeksän lähikuntien yhdestätoista pormestarista kampanjoi suunnitelmaa vastaan.

”Vihreät liittovaltion hallituksessa haluavat tuulivoimaturbiinit metsään järjen vastaisesti. Olemme huolissamme palontorjunnasta, juomaveden saastumisesta ja meluhaitoista,” Wesertalin pormestari oli sanonut.

Tuulivoimaprojektia johtaa Hessen osavaltion vihreään puolueeseen kuuluva ympäristöministeri, Priska Hinz, joka on puolustellut suunnitelmaa väittäen: ”Tuulivoima tekee ratkaisevan vaikutuksen energiasiirtymässä ja luonnon säilyttämisessä. Se on ainoa keino säilyttää metsät ja tärkeät ekosysteemit.”

Suunnittelukuva alueesta tuulivoimaloiden rakentamisen myötä.

Lähde: Remix

Saksa Tiede & luonto Tuulivoima Ulkomaat

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tuulivoima on pahimpia ympäristöhaittoja, Suomestakin lanataan metsää tuon hirvittävän ja tuottamattoman tuurivoiman tieltä yhä enenevissä määrin, vaikka monessa kylässä paikalliset vastustavat näitä hankkeita.

 • Hiilivoima

  Vastaa

  Miksi eivät siirry suoraan enkelienergiaan, se on yhtä tehokasta eikä ainakaan pilaa luontoa.

 • Observer

  Vastaa

  Idunsyönti tuottaa suolikaasua, joka on pääsääntöisesti metaania. Vihreiden kannattaisi aloittaa sen hyödyntäminen ja jättää metsät rauhaan.

 • JT

  Vastaa

  Asiantuntijat tuomitsevat tuulivoiman taatusti tappiolliseksi liiketoiminnaksi 

  Mielipidekirjoituksessa useat raskaansarjan liiketoimintaprofiilit, mukaan lukien muun muassa Leif Östling – Scanian entinen toimitusjohtaja ja verohyödyistä vastaavan komission puheenjohtaja, ovat yhdistäneet voimansa varoittaakseen tuulivoimainvestoinneista.
  Kvartetti vastustaa kahdeksan professorin väittämää, jotka aiemmassa artikkelissaan puolustavat, että tuulivoima on halvempaa kuin ydinvoima.
  Testatakseen väitteen todenperäisyyttä he vertasivat ydinvoiman investointikustannuksia merituulivoiman kustannuksiin, tuulivoiman kustannuksiin, jotka perustuvat toteutettuihin hankkeisiin, joiden teho on vertailukelpoinen.
  Laskelmista kävi ilmi, että ydinvoima on sähkönmyynnistä saaduilla tuloillaan maksanut investoinnin takaisin alle kymmenessä vuodessa, mikä tuulivoiman kohdalla kestäisi vähintään 120 vuotta – ja huomautetaan, että tuulivoimaloiden käyttöikä on vain 15–20 vuotta.
  Lopputulos on, että kun tuulee, kaikki tuulivoimalat voivat tuottaa sähköä ja hinta laskee huimasti, alimmalle tasolle. Kun ei tuule, sähkön hinta nousee, mutta tällöin tuulivoima ei pysty toimittamaan sähköä. Toisin sanoen tuulivoima on taattua tappiollista liiketoimintaa, joka on sitä taatumpaa, mitä enemmän tuulivoimaa rakennamme.
  Yhdessä Leif Östlingin kanssa Per-Olof Eriksson, Sandvikin entinen toimitusjohtaja ja entinen puheenjohtaja Sandvikin ja Svenska Kraftnätin entisen puheenjohtajan, insinööri Peter Mellbergin ja Karl-David Peter Mellberg ja Karl-David Sundberg, SKF Steelin entinen toimitusjohtaja, allekirjoittivat artikkelin.
  https://samnytt.se/tunga-experter-domer-ut-vindkraft-som-garanterad-forlustaffar

 • Suuri tuntematon

  Vastaa

  Suomessakin on mietitty tuulipuistojen paikoiksi soita, jotka ovat sanomattakin muuttolinnuille äärimmäisen tärkeitä paikkoja. Raha painaa tuulivoimabisneksessäkin, joten mastot on hyvä pystyttää valmiiksi lanatulle alueella; suo pitää vain ojittaa. Ei vaadi räjäytyksiä ja samalla nostetaan turpeet.

 • Musta ase

  Vastaa

  Sodaltakin säästynyt metsä on liikaa vihreille. On se puolue muuttanut kantaansa perustamisensa jälkeen. Ei näy vihreitä ketjutettuina avaimet syötyinä puissa kiinni hakkuualueilla tai muuallakaan missä voi korkokengät kastua tai muotikamppeet tahrautua hirven spermaan.

 • Tres

  Vastaa

  Hyvästi myös linnuille ja lepakoille ja koko ekosysteemi muuttuu. Monet eläimet myös pakenevat bassotaajuusmelua.

  Äänestä vihreitä – koska olet kahjo.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi