Koulusurmaaja halusi ”tappaa pieniä valkoisia poikia” – manifesti vuotanut julkisuuteen

Nashvillen kristillisessä koulussa useita lapsia ampunut transvestiitti Audrey Hale näyttää sytyttäneen yhteiskunnallisen vihan valkoisia kohtaan. Tämä käy ilmi hänen julkisuuteen vuotaneesta manifestistaan.

Ulkomaat

Audrey ”Aiden” Hale, nainen, joka väitti olevansa mies, murhasi maaliskuussa kolme yhdeksänvuotiasta lasta ja kolme aikuista kristillisessä koulussa Nashvillessä, Tennesseessä. Poliisi ampui hänet itse kuoliaaksi hyökkäyksen aikana.

On ollut jo melko pitkään tiedossa, että transvestiitti jätti jälkeensä manifestin. Viranomaiset ovat kuitenkin kieltäytyneet paljastamasta manifestin sisältöä, mikä on herättänyt epäilyksiä.

Nyt The Post Millennial kertoo, että valokuvia manifestiksi väitetystä asiakirjasta on vuotanut julkisuuteen. Kuvat käsinkirjoitetuista sivuista julkaisi ensimmäisenä suosittu konservatiivinen YouTube-kanava ”Louder with Crowder”.

Muistiinpanoissa todetaan muun muassa, että ”kuoleman päivä” on koittanut:

”Päivä on vihdoin saapunut! Voin tuskin uskoa, että se on täällä. En tiedä, miten olen päässyt näin pitkälle, mutta tässä olen. Olen hieman hermostunut, mutta myös innoissani. Olen ollut innoissani viimeiset kaksi viikkoa.”

Yhdellä sivulla, jonka otsikkona on ”Tappakaa nuo lapset!!!”, Audrey Hale kutsuu oppilaita ”crackers” (eli kalpeanaamoiksi, halventava termi valkoisille ihmisille) ja ilmaisee vihaavansa heidän ”valkoisten etuoikeuksiaan”. Se, että kaikki valkoiset ihmiset ovat ”rasisteja”, joilla on ”etuoikeus” ja jotka sortavat muita kuin valkoisia, on trendikäs vasemmistolainen ajatus, josta on viime vuosina tullut Yhdysvalloissa lähes valtiollinen ideologia.

Manifesti on päivätty 2. maaliskuuta 2023. Ampumisen jälkeen kerrottiin, että Audrey Halella oli käsinkirjoitettuja muistiinpanoja mukanaan, kun hänet tapettiin.

Lähteet: Kansalainen, Fria Tider

Rappiokulttuuri Rikos Rotu Transut Ulkomaat Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvallat

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Luonnonvastaisuuden viljely tuottaa kurjaa satoa. Kertoo aika paljon liittovaltion viranomaisista, että ovat pyrkineet salaamaan tuon sairaan manifestin.

  • Zero Zero

   Vastaa

   Ymmärsin, ettei USA:ssa TV-uutisissa mielellään kerrota Israelin vastaisista mielenosoituksista myöskään.

  • gg

   Vastaa

   Väittäisin että se tuottaa hyvää satoa heidän näkökulmastaan. Juuri tuonlaista toimintaa mm. usan hallitus haluaa tapahtuvan usassa aina enemmissä määrin. Ja myös maailmanlaajuisesti. Mitä enemmän transut, nekrut yms. murhaa ja murha raiskaa valkoisia lapsia, naisia, miehiä ja vanhuksia sen parempi heille ja heidän tavoitteilleen.

 • Originaali

  Vastaa

  Voisin lyödä vaikka vetoa että se oli ympärileikattu.

 • Anteeksi

  Vastaa

  Mikäli kyseinen Audrey ”Aiden” Hale olisi jäänyt henkiin hänelle istutetun poliittisen agendan toteuttamisesta niin hän saattaisi hyvinkin myöntää tehneensä ”virheen”. Toisaalta kuten olemme huomanneet ”virheiden” myöntäminen on vaikeaa jos ”virheen” ytimessä on kyseisen agendan idea. Kuka sitä tohtii tahallaan murhaamilleen ihmisille ”virheistään” kertoa? 

  Veikkaan että ei kukaan! Kuolkoot pois niin ehkä vihdoin tajuavat että ”virhe” on tehty. Jossakin.

 • Zero Zero

  Vastaa

  Niin… Tuo sekopäähän myös kirjoitti, että hinttarit (faggots) tulee ampua. Piti itseään heteromiehenä eli luonnollisestikaan ei diggaa välttämättä homoista. Tuo ”cracker” on hassu, sillä miksi valkoisuus olisi paha asia? Neekerit ja suvakit jostakin syystä pitävät sanaa ”neekeri” eli ”musta” pahana asiana; ei-toivottuna ominaisuutena. Keksitty koko juttu selvästikin vastavedoksi sille, että ”neekerillä” on negatiivisia konnotaatioita eli sivumerkityksiä tai yleisesti koettavia mielleyhtymiä. Valkoisen vika, kun neekeri käyttäytyy neekerin tavoin? Neekereitä on USA:ssa 13 % väestöstä, mutta tekevät 59 % murhista, 29 % raiskauksista, 54 % ryöstöistä, 29 % murtovarkauksista, 37 % väkivaltarikoksista ja 32 % petoksista. USA:n ongelma? Sehän on selvästikin se, että poliisi järjestelmällisesti vainoaa ja ampuu mustia. Pysäyttelee heitä turhaan, tutkii heidän taskujaan ilman syytä. Kiusaa ja tekee niiden elämästä vaikeaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi