Venäjä lähettänyt Koraanin polttamisesta syytetyn teinin tuomittavaksi Tšetšeniaan

Nuori mies on vaarassa tulla kidutetuksi ja tapetuksi muslimien käsissä.

Ulkomaat

19-vuotias Nikita Zhuravel joutui toukokuussa pidätetyksi epäiltynä Koraanin polttamisesta julkisesti Venäjän Volgogradissa. Rikossyyte häntä vastaan annettiin kuitenkin venäläisvirkamiesten toimesta islaminuskoisen Tšetšenian tasavallan viranomaisille ”lukuisten asukkaiden pyynnöistä johtuen.”

Lakimiehet ja aktivistit ovat varoittaneet Zhuravelin siirron ihmisoikeusrikkomuksista tunnettuun Tšetšeniaan asettavan nuoren miehen riskiin tulla kidutetuksi ja jopa tapetuksi. Hän on jo joutunutkin vankeudessaan Tšetšenian presidentin, Ramzan Kadyrovin Adam-pojan pahoinpitelemäksi.

Venäjän duuman jäsen ja Kadyrovin läheinen liittolainen, Adam Delimkhanov, oli ylistänyt nuoremman Kadyrovin tekoa sanoen: ”Ottaen huomioon tämän ali-ihmis Zhuravelin katalan rikoksen, Adam toimi erittäin humaanisti antaessaan hänen elää.”

”Perinteisiä arvoja puolustava Venäjä” lähettää oman maanmiehensä islamilaiseen siirtomaahan erittäin suureen vaaraan näille tärkeän kirjan polttamisen takia.

Lähde: The Moscow Times

Islam Muslimit Rikos Rotu Ulkomaat Venäjä

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Rikos ja rikesakko

  Vastaa

  Ihan oikein. Joku roti sentään järjestäytyneessä yhteiskunnassa. Vai onko joku sitä mieltä että tuo oli ”urhea teko” tai ”isänmaallinen teko”?

  Sama juttu täälä näille pakoloisille. Miksi suomessa pitää käsitellä niiden tekemiä rikoksia? Lähetetään ne kotimahansa niin samalla poistuu kansalaisuus ja rikoskin tulee rangaistuksi.

  Mitä tulee kaverin mahdolliseen tuomioon Venäjällä, niin eivät ne olot ole helppoja sieläkään. Olikohan se 10 000 vankia jotka joka vuosi anovat elinkautistaan muutettavaksi kuolemantuomioksi.

  Kerran kävin vankilavierailulla Venäjänpuolella. Sielä oli yksi koppi jossa oli parikammentä vankia, toisen seisoi toiset makas. Kun kaverit näytti melko likaisilta resupekoilta niin kyselin että mites toi suihku ja ulkoilu sekä montako vaatteenvaihtoa kuukaudessa. Vastasivat että se on juuri nyt vähän hankalaa. Oven avain on hukassa jonka vuoksi ovea ei voi avata. Ja kukaan ei tuntunut muistavan koska se avain oli hukkunut. No, eihän sitä nyt hyvää lukkoa sen vuoksi rikota. Kaverit oli sielä, ehkä kuuden hengen yksiössä, kaikki parikymmentä. Toiset seisoi vuorollaan ja toisen makas.

 • pöh

  Vastaa

  Venäjänhän kannattaisi hakea EU:n jäseneksi jos noin islamisteista pitävät.

  • ööö....

   Vastaa

   …ja mitenkähän islami ja EU kytkeytvät toisiinsa?

 • CV

  Vastaa

  Ei Neuvostoliitossa, eikä Venäjällä ole koskaan ihmishenki ollut minkään arvoinen. Ja sananvapaus on toteutunut vain Komsomol-Pravda valheissa joka ei edes paskapaperiksi kelpaa. Tosin, ei siellä aina edes tiedetä mikä on vessapaperi.

  • Schlageter

   Vastaa

   Sananvapauden osalta Viro on samassa pisteessä ja kohta Suomikin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ihmeellistä miten venäliset nöyristelee muslimien edessä. Ehkä pelkää, että Dubain lomat loppuu, ellei tuota poikaa lähetetä Tsetseniaan. Muuten kyllä alikehittynyt uskonto ja sen harrastajat, kun ei kestä mitään. Miesvauvoja koko sakki.

 • Eugen

  Vastaa

  Ryssä tapattaa omia kansalaisiaan mielistellessään musulmaaneja. On se venäjä noin heikko maa kun joutuu siirtomaa tsetsenialle nöyristelemään. No tässäkin tapauksessa venäjä ampuu itseään jalkaan vaikkei putinistit sitä myönnäkään.

 • Andreas

  Vastaa

  Ei tällä asialla ole sinänsä mitään merkitystä, koska kuollut ryssä on aina hyvä ryssä. Jos ollaan rehellisiä, niin ryssä tuomarit ovat tehneet päätöksen joka edustaa Ukrainaa. Venäläiset ovat muutenkin ”ala rotuisia” jopa zombi piireissä.

  • TietoAitta

   Vastaa

   No kyl naapurissa on monia valkoisia rotuja eik vaan yks venakkorotu.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Venäjällä on lait jotka kieltää lähes kaiken. Rasismistakin saa tuomion. Tai kuten tässä Koraanista. Ristiliput ja homotus kielletty. Epäilen kuitenkin Tshetsheniaan lähettämistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ryssissä ei mikään – ei sitten mikään – asia ole kohdillaan. Täyttä paskaa koko maa. Käsittämätön on tämäkin keissi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi