Tilasto: Amerikkalaisista tulossa vähemmän hyväksyviä homosuhteita kohtaan

LGBT-väen kasvaneella röyhkeydellä lienee jotain tekemistä asian kanssa.

Ulkomaat

Uuden gallupin mukaan homosuhteille tukensa antavien amerikkalaisten määrä on laskenut 71 prosentista 64 prosenttiin vain vuodessa, yhä useamman asenteen olevan, että homosuhteet eivät ole moraalisesti hyväksyttäviä.

Samalla huomattiin asennoitumisen muihin seksuaalisuuteen liittyvien asioihin muuttuneen, kuten raskauden ehkäisyyn, jota 88 prosenttia piti moraalisesti hyväksyttävänä, kun viime vuonna 92 prosenttia oli tätä mieltä. Avioeron hyväksyminen laski myös vuoden aikana 81 prosentista 78 prosenttiin.

Niin kuin voi olettaa, homosuhteille tukensa antavien määrässä on eroja republikaanien ja demokraattien kannattajien välillä. Republikaaneista 41 prosenttia antoi homosuhteille tukensa, kun taas 2022 määrä oli 56 prosenttia. Demokraateillakin asiassa on tapahtunut laskua 85 prosentin aiemmin tukiessa homosuhteita, kun nyt luku oli 79 prosenttia.

Lähde: News Week

Homot Kulttuurimarxismi Rappiokulttuuri Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Jutun aihe!

    Vastaa

    Itä-Savo: Savonlinnan kaupungilta rikosilmoitus Pride-liputuksesta

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/121a1468-e7d3-4c45-a080-ca0f3394c252

  • TT

    Vastaa

    LGBT-pelleily ja liikkeen röyhkeys toimii asiallisia homoja vastaan.

  • Riku Laine

    Vastaa

    Kyllä ne ns. normaalit homot voi hyväksyäkin jotka ei kuuluta sitä lipuilla tai tatuoi otsaansa jotain merkkiä mutta nuo hullut ovat omaa luokkaansa ja saaneet vain vahinkoa aikaan.
    Mielestäni koko hömpötys LGPT ja pride ovat täydellisesti epäonnistuneet suvaitsevaisuudessaan eivätkä sitä edes tajua?
    Toisaalta asia ei kuulu minulle eikä hirveästi kiinnosta mutta surettaa vaan muutaman ystäväni puolesta jotka siis ovat homppeleita ja haluavat vain elää normaalia elämää ilman riehuvia hulluja eli siis ilman LGPT:tä ja pridepervoja.
    Nykyään nämä ystävät pelkää kai omaa varjoaankin ja kaikki vain LGPT ja pridepervojen vuoksi minkä tuhon ja tuskan heille aiheutti.

    • Todellisuus iskee

      Vastaa

      Samoilla linjoilla. Tunnen muutamia normaaleja homoja joita ottaa päähän tämä sirkus-pelleily. Ne haluaa elää ihan normaalia elämää eivätkä tee siitä sen suurempaa numeroa.

      Mutta että ehkä näillä pride-hulluilla on joku agenda loppuelämäänsä varten. En vaan vielä ole ymmärtänyt että mikähän se voisi olla. Kai ne ajattelee että oma talous jotenkin korjaantuisi… No, kuvitelmaahan sekin on. Pakoa todellisuudesta.

  • Pekko

    Vastaa

    On luonnollista että osa ihmiskuntaa on immuunia tätä rappiota kohtaan. Kansallissosialismi on rokote tätä saastaista käyttäytymistä vastaan. Kaikkia ei voi pelastaa, ne pelastuvat jotka kestävät tämän näkymättömän käden houkutuksen ja sen seireenin kaltaisen viettelyksen. Elämä on valintoja, valitsetko taistelemisen vai hedonistisen irstailun. Sen pekko voi luvata että helpot ajat ovat mennyttä, alkaa taistelu olemassa olosta.

  • Topi

    Vastaa

    Ei hätää! Suomi on maailman ykkönen homoilussakin. Kun kysyttiin kansalaisilta suhtautumista siihen, kun näkee kaksi hinttiä kävelemässä käsikädessä kadulla, niin Suomi ja Tšekki ottivat jaetun ykköspaikan hyväksyvimpinä maina.

    • Salomon

      Vastaa

      Vastaajiksi otetaan sellaisia jotka vastaavat oikein, ei sen kummempaa

  • Linainen puppu

    Vastaa

    Entäpä jos röyhkeyttä olisi vähemmän, olisiko porukka esimerkiksi Partisaanissa hyväksyvää homosuhteille.
    Niinpä, siispä röyhkeä myös jatkossa.

    • Nimetön

      Vastaa

      Kyllä teille on kerrottu jo kuusi miljoonaa kertaa, että homosuhteet ei kiinnostaisi ketään ilman pride-paskaa. Mutta eihän se ole kuin teiltä itseltänne pois.

  • Topi

    Vastaa

    Oma suosikkini on: ”Taas homot mielessä? Miksi mietitte AINA homoja? Taidatte ITSE olla homoja?”

  • Reiska

    Vastaa

    ei homot käyttäis sateenkaarilippua, jos niiden tarkoitus ei olisi houkutella lapsia

  • Amalek

    Vastaa

    Homot ja muut degeneraatit pilaavat sateenkaaren maineen.

  • Salomon

    Vastaa

    Massapsykoosia ja manipulointia olemme osanneet harjoittaa jo aikojemme alusta. Ikävintä näille havahtujillehan on se kun oma lapsi raiskataan tai silpookin itsensä peruuttomattomasti. Näin se vaan menee, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi