Video: Venäläissotilaat ryöstävät oman haavoittuneensa ja jättävät hänet kuolemaan

Venäläiset sotilaat vaalivat puna-armeijan perinteitä.

Ulkomaat

Videolla ukrainalainen drone pudottaa kranaatin venäläisten miehittäjien päälle, jolloin yksi heistä haavoittuu ja kaatuu tuskissaan maahan. Hänen ”toverinsa” auttamisen sijaan vievät miehen varusteet ja jättävät hänet kuolemaan.

Siviilien ryöstelyn, raiskaamisen ja murhaamisen ohella venäläissotilaat näemmä vaalivat puna-armeijan perinteitä myös omistansa välittämisen suhteen.

Lähde: Telegram

Historia Puna-armeija Ukraina Ulkomaat Venäjä Venäläiset

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Peisetti Venäjän arjalais-armeija matkalla vapauttamaan Eurooppaa siinä

 • Aina kuolee

  Vastaa

  Niinhän se on, sodassa pitää kerätä kaikki materiaali koska milloinkaan ei tiedä mistä/koska saa lisää tarvikkeita. Kyse on hengissä pysymisestä. Ja koska jokaisen pitäisi kantaa kaikki se materiaali kentälle mitä tullaan käyttämään, on kilomäärä rajattu. Varsinkin nykyisellä heikkokuntoisella varusmiesmateriaalilla. 

  Näin upseeriston edustajana voin kertoa että kannamme mukana aina ”piikkejä” haavoituneita varten. Jos kaveri haavoittuu niin ettei hänestä ole enää rintamalle, niin alijohajat vievät ryhmän eteenpäin ja upseeriston edustaja laskee seitsemän kylkiluuta alhaaltapäin ja lyö piikin sydämeen. Kaverin elämä päättyy siihen. Perästä tulevat lääkintämiehet keräävät sitten muovipusseihin nämä ”haavoitetut” ja ryhmälle sanotaan että ”se vietiin veksiin”. Suomen armeija on niin pieni ettei sillä ole varaa hoitaa henkilöitä joita ei saada rintamalle.

  Toinen asia ovat upseeriston käsiaseet. Merkittävin tehtävä on valvoa ryhmän kuria ja tarkkailla mahdollisia rikkureita/provokaattoreita. Ja jos tilanne menee siihen pisteeseen että rintamakarkuruutta uhkaa esiintyä, niin se provokaattori ammutaan. Ja tarkoituksellisesti porukan edessä. Niin että kaikki tietävät mitä tuleman pitää jos oma posti jätetään.

  Ja on paljon muitakin asioita joista ei jääkäreille kerrota. Porukka kuvittelee olevansa upseeriston suojassa mutta totuus on toista. He ovat upseeriston tarkkailussa. Ja varsinkin Suomessa on syytä pelätä omiaan. Jokainen RUK:n käynyt tietää nämä asiat.

  • Snif

   Vastaa

   Tuollaiseen sekapäiseen uneen ei viiti edes muuta kommentoida, kuin että, vedä pääsi pois persuksistasi.

  • FCKNWO

   Vastaa

   Ja sitten sinä heräsit… tylsä tarina.

   • Aina kuolee

    Vastaa

    Hyvä että kuitenkin luitte. Muistakaa kysellä onko atropiini piikkejä mukana kaasuhyökkäksen varalta. Muuten, tiesittekö että ranskalaisilla on kokovartalopuku erikoiskumista joka pitää pystyä pukemaan 10s:ssa päälle, muuten tilanne on menetetty? Nykyaikaiset kaasut tunkeutuvat lähes kaikista materiaaleista läpi. Ja meillä on atripiini-piikit yhdessä ydinviittojen kanssa.

    Ja siitä SA-koulutuksesta… Kuinka moni oikeasti voi sanoa että sai ”johtajakoulutusta”? Siis koulutusta jossa opetettiin miten käsitellä joukkoaan tai miten suhtautua erilaisiin tilanteisiin? Miten esim. suunnitella eteneminen tai miten toteuttaa perääntaminen. Saati sitten miten pitää rintamalinja maaston mukaan tasaisena? Ja miten välttää esim. miestappioita puutteellisen huollon vuoksi? Entä paras: Miten varustautua oman maaperämme säähän ja miten varustautua siihen?

    Maan rajojen puolustaminen ei ole sitä että patsastellaan kesäkeleillä kanervikossa puiden lomassa. Se on paljon paljon muuta.

    Esim. huolto on nykyaikana suurempi ongelma kuin rintamalinja. Tiedättekö mihin kategoriaan oma asemapaikkanen kuuluu huollon osalta? Tärkeisiin vaiko vähemmän tärkeisiin? Miten saatte luotettavaa tietoa muilta yksiköiltä ja niiden asemapaikoista? Miten ehdä yhteistyötä ja välttää ”Toimikaa…” käyskytystä ilman selkeää syytä/ajatusta tulevasta tai sen merkityksestä kokonaisuudessa. Sillä kysymys ”Miksi” on varmasti yleisin jonka kuulee.

    Yksi asia on se että miten pärjätä kerran viikossa saatavalla huollolla. Sillä siihen ollaan menossa. Ja jos asia enemmänkin kiinnostaa niin kannattaa lueskella asiasta lisää. Tässä pari linkkiä:

    https://ftp.idu.ac.id/wp-content/uploads/ebook/ip/BUKU%20TENTANG%20LOGISTIK%20MILITER/LOGISTIK%20PERANG/a405522.pdf

    https://logisticsinwar.com/tag/force-structure/

    Mutta… nuo eivät poista sitä tosiasiaa että jääkäreiden käsketään kaivaa juoksuhautoja ja kerrotaan niiden olevan sielä turvassa. Kun tiedetään että esim. puunlatvojen korkeudessa räjähtämä ammus repii sisuskalut paineaallolla rikki. Mutta jääkärit ovat onnellisia kaivellessaan juoksuhautoja.

    Ja kannattaa muistaa että viivytys, se tarkoittaa noin 1500 miestä vuorokaudessa. Siihen mennään vain ääriolosuhteissa, mutta joskus tarvitaan se pari päivää että saadaan taustat kuntoon.

    • Tapiola

     Vastaa

     Ihan hyvää juttua sulla. Olet varmaan Rukin käynyt, ehkä, mutta sulla on vähän liikaa vauhtia nyt: lainaus
     ” puunlatvojen korkeudessa räjähtämä ammus repii sisuskalut paineaallolla rikki. Mutta jääkärit ovat onnellisia kaivellessaan juoksuhautoja. ”
     Ei se noin mene. Poterot ja kaivannot on suoja sirpaleilta ja tarkka-ampujilta nyt vähintäänkin. Menee laukalle nyt liikaa

 • otto suni

  Vastaa

  Yksipuolinen propaganda jatkuu, joten sionistit ovat ”voittamassa”!

  • Snif

   Vastaa

   Partisaani on kylläkin laittanut uutisio molemmin puolin taistelutannerta. Mutta heti sitä ulistaan putinistin osalta jos ei koko aikaa nuolla ryssiä.

 • TT

  Vastaa

  Ukrainan paskasodassa menee heikosti puolin jos toisin. Rauhantilan varjelu olisi siis erinomaisen tärkeää. Suomen ja Venäjän Federaation välillä valitsi erinomainen rauhantila ennen vuotta 2014, jolloin EU-Suomesta alettiin rakentaa Venäjän vihollista sellaisten syiden vuoksi, jotka eivät koskettaneet suoraan Suomen ja Venäjän välisiä suhteita. Lopullisesti välit kuitenkin pilattiin vuoden 2022 aikana ja jälleen kerran mitään ratkaisevaa ei tapahtunut Suomen ja Venäjän kahdenvälisissä suhteissa. Mutta koska Suomi ei ole itsenäinen suvereeni maa, niin kahdenvälisillä suhteilla ei ole mitään merkitystä. Tästä on johdettu sellainenkin kierous, että Suomen suvereniteetin ja oman ulkopolitiikan palauttaminen olisi Venäjälle edullista eli putinismia. Jokainen Suomen itsenäisyyttä vaativa on siis putinisti. Putinismi on kauheampaa kuin sota, joka aikanaan vääjäämättä seuraa Suomen nykyisestä sitkeästä toiminnasta Venäjän turvallisuusetuja vastaan. Tervemenoa Suomen nato-armeijaan nauttimaan siitä rikkumattomasta yhteishengestä, jonka putinismin vastustaminen tuottaa.

 • Tango Foxtrot

  Vastaa

  you are fake military. you are telling bullshit.

 • Tapiola

  Vastaa

  Hieman vaarallista uutisointia, kun asia jätetään lukijan omien tunteiden ja kuvitelmien varaan liikaa. Varmaan noin on tapahtunut, mutta mitä on tapahtumien taustalla?
  Missä tuo kolmikko etenee? Ovatko kaikki vankeja vai onko edellä kulkenut haavoittuva ryhmanjohtaja, joka pakottanut toiset etenemään avoimessa maastossa vai mistä tässä on kysymys?
  Kun muistelee korona.aikaa Suomessakin, niin oli kyllä lähimmäisenrakkaus pahimmillaan kortilla, kun tuijotettiin vain maskin olemassaoloa.

 • Prigozhi

  Vastaa

  ”On May 20, 2023, today, at noon, Artemovsk was entirety taken,” Prigozhin announced in a video posted on Telegram.

 • Nimetön

  Vastaa

  Siinon poijjaat sitä ruski miriä jota itänaapuri varmaan meillekki tois. On ne hianoja miähiä.

 • bahmut

  Vastaa

  Wagner-ryhmä pysyy Artjomovskissa torstaihin asti, Prigozhin sanoi ja lisäsi, että tänä aikana rakennetaan linnoituksia eri puolille kaupunkia.

  Ohjaus siirtyy sitten Venäjän puolustusministeriölle, ja Wagner-ryhmän sotilaat jäävät lepäämään ja ryhmittymään uudelleen kuukausien intensiivisten taistelujen jälkeen.

  Prigozhinin mukaan PMC:n toiminta kaupungissa, jota hän kutsui ”Bakhmut-lihamyllyksi”, oli jatkunut 224 päivää. ”Olemme ottaneet koko kaupungin – jokaisen rakennuksen – jotta kukaan ei voisi sanoa, ettemme ottaneet pientä osaa siitä”, hän sanoi.

  Kiova on kiistänyt Prigozhinin väitteet Artjomovskin vangitsemisesta. Ukrainan armeijan tiedottaja Sergei Cherevaty sanoi Reutersille: ”Tämä ei ole totta. Yksikkömme taistelevat Bakhmutissa.”

  RT

 • rt

  Vastaa

  Donbassin tärkein kaupunki vangittiin – Wagnerin päällikkö
  Taistelu Ukrainan joukkoja vastaan ​​Artjomovskin puolesta on jatkunut viime vuodesta

  Venäjän joukot ovat vapauttaneet Donbassin avainkaupungin Artjomovskin, joka tunnetaan nimellä Bakhmut Ukrainassa, Wagner-yksityisen sotilasyhtiön päällikkö Jevgeny Prigozhin ilmoitti.

  ”Tänään keskipäivällä Bakhmut vangittiin täysin”, Prigozhin sanoi lauantaina julkaistussa videopuheessaan. 
  Hän totesi, että viimeinen osa kerrostalojen alueesta, jossa ukrainalaiset olivat piilossa, on nyt Venäjän joukkojen hallinnassa.

  Wagner-ryhmä pysyy Artjomovskissa torstaihin asti, Prigozhin sanoi ja lisäsi, että tänä aikana rakennetaan linnoituksia eri puolille kaupunkia.
  Ohjaus siirtyy sitten Venäjän puolustusministeriölle, ja Wagner-ryhmän sotilaat jäävät lepäämään ja ryhmittymään uudelleen kuukausien intensiivisten taistelujen jälkeen

  Prigozhinin mukaan PMC:n toiminta kaupungissa, jota hän kutsui ”Bakhmut-lihamyllyksi”, oli jatkunut 224 päivää. ”Olemme ottaneet koko kaupungin – jokaisen rakennuksen – jotta kukaan ei voisi sanoa, ettemme ottaneet pientä osaa siitä”, hän sanoi.

  Kiova on kiistänyt Prigozhinin väitteet Artjomovskin vangitsemisesta. Ukrainan armeijan tiedottaja Sergei Cherevaty sanoi Reutersille: ”Tämä ei ole totta. Yksikkömme taistelevat Bakhmutissa.”
  Wagnerin päällikkö puhui myös henkilökohtaisesti Ukrainan presidentille Vladimir Zelenskille sanoen ”ilman sarkasmia” , että Ukrainan joukot ”taistelivat rohkeasti, taistelivat hyvin” puolustaessaan Artjomovskia

 • Putinisti

  Vastaa

  Lyhyen 53 sekunnin pituisen mykän videon perusteella Partisaani osaa rakentaa kokonaisen tarinan, jossa on mainittu on ryssien tekemät ryöstöt, murhat, raiskaukset ja kuolemaan jättäminen. (((Stiven Spilberg))) olisi kateellinen!

  Kun katson tätä videota, kuvasta ei voi edes olla varma minkä armeijan sotilaat ovat, sillä mitään tunnuksia ei näy. Jos on ryöstö, miksi selkäreppua ei otettu? Ketkä ne ovat ja minne lähtevät – ei sitäkään saa selvälle. Jospa he ymmärsivät, että droonin seuraava kranaatti on tulossa niin olisi järkevä hajaantua ja hakea haavoittunut esim panssaroidulla ajoneuvolla? Tai jos he lähtevät hakemaan paarit? Mutta sellainen hypoteesi ei mahdu Partisaanin mieleen kun on siinä ”pyhä viha” ja tarinoita tulee sepittää vain tätä tavoitetta palvelle. 

  Sellaisella fantastisella analyysin tasolla, miten Partisaani yleensä kuvailee tätä USAn sotaa Venäjää vastaan, ei potkita pitkään. Se on kyllä harmi, koska kansallismielisten pitäisi olla ylitse muiden ensisijaisesti älyllisesti, ja ymmärtää osapuolten tavoitteet ja strategiat. Mutta ei, sionistinen narratiivi on niin lähellä kansallismielisten sydäntä, että kaikki keinot käy, jos vain se palvelee (((Setä Samulin))) ja (((NATOn))) tavoitteita ja näyttää ryssien pahuuden.
  Tässä ryssävihaajia odottaa se ikävä yllätys, että (((Setä Samuli))) häviää tämän sodan, vaikka julkisesti lupaa taistelemaan viimeiseen ”ukrainalaiseen”! (niin lupasi senaattori Lindsey Graham, ja muutkin), ja Venäjä palauttaa vuoden 1938 rajan, täten vapauttaen omat historialliset venäläiset maat.

 • Nimetön

  Vastaa

  paras ryssä on kuollut ryssä.

  • Tane

   Vastaa

   Tätä sivua kun lukee ja toimittajien tekstejä lukiessa ei jää epäilystä kuinka globalisti, usa ja natomielisiä nää tyypit on:D

   • Plääh

    Vastaa

    Venäjämieliset ovat itse globalisteja ja eivät ymmärrä, että kyseessä on hallittu konflikti. Juutalaismafia ei hajota Venäjää, koska nimenomaan Venäjän avulla estetään IVY-maiden nationalismin nousu ja pidetään kansallismieliset kurissa ja myös venäläiset jyrän alla

 • Jupi

  Vastaa

  ryöstää kuolevalta sotilaalta valtion omaisuuden ettei jää viholliselle. kansallismielisen suurin vihollinen on globalismia ajava eliitti eli sama taho jota vastaan venäjä sotii Ukrainassa. jos viitsii vähän tutkia niin se on ainoastaan juutalaisten omistamissa medioissa jossa Ukraina on voittamassa ja Venäjän kirstu on tyhjä.

  • äly hoi

   Vastaa

   jos viitsii vähän tutkia niin se on ainoastaan ryssien omistamissa medioissa jossa Venäjä on voittamassa ja erikoisoperaatio sujuu ihan saatanan hyvin.

 • Jupi

  Vastaa

  mitä sä kaveri laitat aamupuuroon? Putin juuri yhdessä chairman Xin kanssa julisti että luovat uuden moninapaisen maailman joka perustuu kauppaan ja yhteistyöhön tavalla jolla siitä hyötyy kaikki osapuolet, ja ilman jenkkien määräysvaltaa. BRICS tulee olemaan se mitä YK:n piti olla. 

  Tiesittekö muuten et Venäjän hallitus osti 50 tonnia kultaa vuonna 2022? 

  Suomi on tehnyt persnettoa vuodesta ‑95 eikä globalismi sitä ole parantamassa

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Jospa venäläisiä on määrätty ottamaan varusteet talteen niiltä, jotka eivät varusteita enää tarvitse. 

  Kentälle jääneet varusteet voivat hyödyttää vihollisia. Venäläisillä voi olla myös pula varusteista. Ja voihan olla, että esimiehet kyselevät missä ovat surmansa saaneen varusteet. Jos niitä ei ole otettu mukaan, voi tulla rangaistus. Se kuuluisa nappi….

 • Patriootti

  Vastaa

  Kaikki putinistit ja ryssien saappaiden nuolijat ovat kansanpettureita ja mielisairaita, ja tuohon vaivaan on sama lääke kuin suvakeille ja muille vajakeille = 9 mm Burana. Onko mvlehden kommenttiosio maksuesteen takana? Senkö takia noita kommareita tulee tänne uliseen vai miksi? Mitä he yrittävät tällä saavuttaa? Jokaikinen vähänkin itään päin tai Ukrainaan oleva uutinen täyttyy ryssäbottien ulinasta.

 • Ei sotaa enää

  Vastaa

  Minkä takia Ukraina ja Venäjä tappelevat keskenään? Lännen globalistien valtahaaveiden. Eihän kahden sukulaiskansan pitäisi tapella keskenään ollenkaan vaan ukrainojen olisi pitänyt vetää jutikat siellä kylmäksi, kuten tekivät natsien tullessa vapauttamaan kommatien ikeestä. Kannattaa muistaa että kaikki sodat ovat jutikoiden sotia ei tavallinen kansa niitä sotia halua. Paitsi ehkä ne jotka täälläkin sylkevät ryssävihaa tai ukrainovihaa ne on saatu sosan puolelle.

 • Timo Jokela

  Vastaa

  En ota kantaa videoon mutta äärettömän provo tyyli Partisaanilla. PAskatyyli ei pure varsinkaan kun tämä ”kuoleva” sotilas näyttää taistelevan aika kovasti manööveriä vastaan.
  eikö olisi parempi purkiä oikeaan journalismiin koska valtamdia syöttää paskaa tuutin täydeltä 247.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi