Orbán: ”Maa tarvitsee 500 000 uutta työntekijää mutta paikat täytetään unkarilaisilla, koska Unkari kuuluu unkarilaisille”

Joissain maissa keskitytään oman kansan työllistämiseen ulkomaisen halpatyövoiman haalimisen sijaan.

Ulkomaat

Viktor Orbán.

Unkari tulee tarvitsemaan 500 000 uutta työntekijää seuraavien parin vuoden aikana, mutta ulkomaista työvoimaa ei tulla silti suosimaan pääministeri Viktor Orbánin mukaan.

”Unkari kuuluu unkarilaisille. Emme voi sallia ulkomaisen työvoiman käyttöä vain kätevyyden takia. Muuten menetämme turvallisuutemme,” pääministeri lausui.

Maan työttömyystilastot ovat ennätyksellisen alhaiset, joten hallitus pyrkii hakemaan työvoimaa alueilta, joista vielä löytyy vapaita työntekijöitä, kuten Itä-Unkarista.

”Debrecen tulee pian olemaan täynnä ja Nyíregyháza vuoden sisällä. Békésin piirikunta on miltei myös täynnä, vaikka sieltäkin vielä löytyy sisäisiä reservejä,” Orbán mainitsi listatessaan potentiaalisia kaupunkeja, joista vielä voi haalia työläisiä.

Unkari näyttää muulle Euroopalle malliesimerkkiä siitä, kuinka väestön määrää saadaan kasvatettua panostamalla lapsiperheisiin ja kuinka työpaikat on mahdollista täyttää ilman ulkomaista halpatyövoimaa, vaikka esimerkiksi Suomen korruptoituneet poliitikot väittävät maahanmuuton olevan molempien kannalta välttämätöntä.

Lähde: Remix

Kansallismielisyys Politiikka Rotu Talous Ulkomaat Unkari Viktor Orbán

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Orban on loistava esimerkki valtionjohtajasta jonka ymmärtää perheen merkityksen yhteiskunnan perustana. Suomi on mädätetty ja jokaisen tulee ymmärtää pääministerimme vievän Suomen suoraan sotaan Venäjän kanssa!

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Orban on hieno mies. Tuollaista tarvittaisiin Suomessakin.

 • Rainer Schuttler

  Vastaa

  unkari onnistuisi luomaan kansallissosialistisen valtion jossa hyvinvointi rakennetaan työllä yhteisen hyvän ja lähimmäisen rakkauden ts. yhteiden rodun nimissä.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Siis seuraavien parin vuoden aikana Unkarissa on nollatyöttömyys. Kaikki saavat töitä.

  Itseasiassa työvoimapula mahdollistaa terveen talouden. Kaikki saavat töitä. Kilpailu työvoimasta poistaa yhteiskunnan tarpeen ylläpitää keinotekoisia työpaikkoja ja turhaa kouluttautumista. 

  Työvoimapulan vallitessa poistuvat työttömyydesta johtuvat sosiaalimenot. Organisaatiot, jotka eivät pysty kilpailemaan työvoimasta, joutuvat lopettamaan toimintansa. Mutta kukaan ei jää työttömäksi, koska on työvoimapula.

  Suomen tulisi asettaa tavoitteeksi miinustyöttömyys. Työvoimapulan tulisi olla jatkuva. Työvoimapula ohjaa yhteiskuntaa tehostamaan toimintaansa ja karsimaan tarpeetonta toimintaa.

 • Teemu

  Vastaa

  Suomessa on tilaa. Tulkaa tänne. Unkari voisi lähettää 2 000 000 mustalaistaan tänne myös. Rakennetaan junarata sieltä tänne tarkoitusta varten.

 • JFK

  Vastaa

  Suomessa on eduskuntavaalit tässä kuussa.… Haluatko lisää Marinia, vaiko olisiko jokin Orbanin tapainen parempi?

  • Tapiola

   Vastaa

   Ketä ehdottaisit? Mielikuvaleikit vain eivät ole todellisuutta. Eurolla ei voi ostaa kympin arpaa, ei edes yhdeksällä saa laillisesti kympin arpaa. Ainoa arpa jonka Suomi voi tällä hetkellä saada, on Riikka Purra.
   Luin jostain twitteristä Sinimustien ehdokkaasta, joka melkein näyttää aikuiselta. Kun Ville Tavio on twiitannut, että seuraavaksi Suomi tarvitsee kansallismielisen hallituksen, niin tuo ”melkein” aikuinen Sinimustien mies vastaa… että pitää äänestää Sinimustia jos haluaa kansallismielisen hallituksen!

   Mutta kun neljällä eurolla ei saa kympin arpaa! Heillä on vain neljässä vaalipiirissä ehdokkaita, mikä on hyvä taktiikka, sillä pohjimmiltani kannatan kyllä Sinimustia, mutta jokin järki pitäisi nuorillakin ehdokkailla olla. Neljällä eurolla ei saa kympin arpaa.
   Ainoa arpa jolla laillisesti voi olla mahdollisuus voittoon tässä hetkessä on Riikka Purra. Ketään muuta en tiedä kenellä se mahdollisuus tällä hetkellä olisi.

   • Nimetön

    Vastaa

    Purran tapauksessahan tili on miinuksen puolella. Ei sillä saada kympin arpaa!

    • Steve

     Vastaa

     PS on samaa paskaa kuin SDP, Kokoomus, Keskusta, Vasemmisto, KD, RKP ja Vihreät. Seitsemästä pökäleestä jos valitsee yhden, niin pökäle sekin silti on vain.

   • JFK

    Vastaa

    Tapiola: ”Mielikuvaleikit vain eivät ole todellisuutta”

    Mielikuvaleikkien avulla se Marinkin vallassa pysyy, joten on ihan todellisuutta.

    Eipä siellä paljoa ole vaihtoehtoja tarjolla. SML:llä on hyviä linjauksia, mutta heidän pitää ensin kerätä kokemusta eduskuntatyöstä ainakin yhden kauden ajan, ennenkuin näkee mihin asti paukut riittää. Purra taitaa olla ainut, joka pystyy tuomaan jotakin muutosta nykyiseen katastrofilinjaan. Mutta hänkin on vähän kuin Berner, kukaan ei tiedä minkälaista porukkaa siellä taustalla vaikuttaa.

    • Tapiola

     Vastaa

     Juu kyllä media ja Marinkultin uskovaiset varmaan elävät edelleen nielikuvissaan, mutta tuo kun viittaat Orbanin tapaiseen vaihtoehtoon. Se oli hyvä kysymys, ja muita en tiedä tällä hetkellä Suomelle laillisesti parlamentaarisin keinoin kuin Riikka Purra.
     Olen toisaalla todennut, että Halla-aho on kuin sopimuksella ulkona kaikesta vaalikampanjoinnista. Ehkä voisi Persujen kohdalla puhua jo Uuspersuista Purran johdolla. On siellä taustalla vaikka Niikko Natokriittisenä. Purra on itse todennut ihan äskettäin viimeksi, ettei hän ole kaikesta Persujen tavoitteissa samaa mieltä, mutta onpahan vain puheenjohtaja kuitenkin. Rivit on pidettävä ehjinä.
     Jos tosiaan edes yksi Sinimusta tulee valituksi, niin siinä on parhaimmillaan Persuille kärkevä tuki terästää omaa linjaansa

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Lopettakaa tuo juutalaisten mollaaminen ! Arabiperkeleet ja nekrut tämän maan tuhoavat, ei juutalaiset. Typerää vouhkaamista, Patrtisaani !
  Ja : Julkaiskaa tämä kommentti, jos uskallatte.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi