Britannian terrorisminvastainen ohjelma varoitti Tolkienin ja Shakespearen teosten sisältävän äärioikeistolaista ajattelua

Entisaikojen valkoiset ihmiset olivat kaikki nykymääritelmien mukaan "äärioikeistolaisia."

Ulkomaat

Iso-Britannian terrorisminvastainen ohjelma Prevent oli julkaissut listan kirjoista ja elokuvista, jotka tulisi nähdä varoittavina merkkeinä ”äärioikeistolaisesta ajattelusta.” Listan kirjannut virasto toimii hallinnon alaisuudessa ja raportoi sille.

”Äärioikeistolaislistalle” pääty esimerkiksi William Shakespearen koko tuotanto, keskiaikaiset saagat, kuten Beowulf ja Canterburyn tarinoita, sekä tunnettujen brittikirjailijoiden, kuten Tolkienin, Orwellin, Huxleyn ja Burken teoksia. Listassa näiden klassikoiden kuvataan olevan ”valkoisten nationalistien avainteoksia.”

Terrorisminvastaisissa yksiköissä toimivat kulttuurimarxistit ovat sikäli täysin oikeassa klassikkokirjojen ”äärioikeistolaisuudesta,” sillä ennen vanhaan kaikki valkoiset ihmiset olivat äärioikeistolaisia nykymääritelmien mukaan ja tämä näkyykin näissä teoksissa.

Lähteet: Free West Media, Daily Mail

Britannia Kulttuuri Politiikka Terrorismi Ulkomaat Valkoinen rotu

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Jotenkin kuvaavaa, että George Orwell on mukana listalla.

  • Minä

   Vastaa

   Orwell on mukana, koska se kertoo suvakkilan luonteesta. Siksii se pitää vaieta kuoliaaksi.

 • Että näin

  Vastaa

  Vasemmistolaiset eivät kestä ajatusta siitä, että heihin kuulumattomat ajattelijat, filosofit yms. valkoinen älymystö on tuonut esille jo satoja vuosia sen dystopian joka odottaa totalitaristisen ”punavihreän siirtymän” tien päässä.

 • Nimetön

  Vastaa

  orwell ja huxley nyt ainakin olivat kyllä demokratian puolustajia, sattuivat vaan olemaan valkoisia. Sairasta vainoamista

  • Suvakki123

   Vastaa

   *Minäkin luin Huxleyn teoksen kymmenenvuotiaana, ja sen jälkeen se on ollut top ten fiktiivisten teoksen listallani. Jo lapsena tajusin teoksen olevan kritiikki siitä, että mitä tapahtuu, kun demokratia syödään. Tämä lie syy, miksi se on äärioikeistoretoriikan listalle päätynyt.
   *Transformoituuko muuten äärioikeistoasiantuntijaksi, jos oma tutkimusaihe sattuu olemaan Beowulf tai Shakespeare. Vai joutuuko silloin tiedustelujen eliminointilistalle ”äärioikeistolaisena tutkijana”.
   *Luitteko titityystä Taposen postauksen siitä, että kuinka suomen kieli on kuulemma maailman 11. yleisin kieli internetin äärioikeistoretoriikassa. Nyt alan ymmärtämään, jos keskiaikaiset saagatkin ovat jo ”äärioikeistoretoriikkaa”.
   *Keskiaikaisten saagojen tutkijat, varokaa!

   • Jussi

    Vastaa

    tätäkin sivustoa pikku rapparit seuraavat aivan varmasti ja raportoivat sitten isompia rappareita siitä, ketkä tätä lukevat ja mitä kirjoittelevat. Kuvittelevat tietävänsä kaiken vaikkeivat tiedä mitään.

 • Ehkä sittenkin

  Vastaa

  Jos mietitään mitä ”äärioikeistolainen” tässä tapauksessa voisi tarkoittaa niin kyllähän tilanne on se että tolkien teoksessa nimenomaan pienet valkoiset taistelevat suurta sekasikiöiden armeijaa vastaan. Jota johtaa ”kaikinäkevä silmä”.

  Otetaanpa siitä rinnakkaisveto nykypäivään: Kabbalistit hallitsevat ”kaikkinäkevällä silmällä” niin mediaa, musiikkia, elokuvaa, lääketeollisuutta, utoteollisuutta, energiateollisuutta ja ihmisten arkea. Mitä muuta esim. Applen tuotteet ovat kuin tämän kabbalistisen ryhmän tuotteita? Logona se ensimmäinen käärmeen tarjoama omena. Ja meillä on suuri joukko sitä ”tyhmää massaa” joka ei vain tajua kenen puolella se on tai kenen hyväksi se toimii. 

  Jos tästä kulmasta katsellaan niin joo‑o, me vähemmistö ja Tolkienin hobitit yhdessä pienen ryhmän kanssa, olemme äärioikeistoa kun taistelemme pahuutta (viher-vasemmisto) vastaan.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  VMP! Tolkieninhan katsotaan pitäneen natsi-Saksaa ja sen politiikkaa Sauronin / Sarumanin ja örkkien esikuvina [vaikka taisi kysyttäessä torjua tämän rinnastuksen]. Sauronin ja örkkien roolin ovat nykyään omineet Putin ja Venäjän armeija. Nämä Sauronin törpöthän ne äärioikeistolaisia nationalisteja tuossa tarinassa ovat, eivätkä rauhantahtoiset, kaikesta kasvavasta, oluesta ja piippukessusta pitävät Konnun hobitit. Lukutaito, luetun ymmärtäminen ja ylipäänsä omaehtoinen ajattelu eivät mahda olla kulttuurimarxistien keskuudessa mitenkään arvostettuja taitoja.

 • Witte Bollen

  Vastaa

  Aku Ankka se vasta on whitepoweria.

 • TT

  Vastaa

  Just joo, lytätään klassikot samalla kun kulttuurimarxistien oma kirjallinen tai elokuvallinen tuotanto on lapsellista kökköä tai kömpelöä subversiivista roskaa. Suvakkien propagandassa ”äärioikeisto” on milloin mitäkin: ensin se on kouluttamatonta roskasakkia ja nyt se on kaikki klassikot huolellisesti läpikäynyttä lukeneistoa.

 • Paholainen

  Vastaa

  Nyt kun tämä oikeistovasemmisto asia on kääntynyt päälaelleen siten että oikeisto on vainojen kohteena samaan tapaan kun mitä se oli vaikkapa kun vainottiin jazz muusikkoja tms ja natsit on nyt niitä jotka puolustaa vapautta niin ainut tapa vapautua on se sama kun millä oikeistodiktatuurit kukistettiin ennen vanhaan.

  Esm punkkari oli ennen se joka vastusti totalitääristä diktatuuria. Nyt se on joka haluaa alistaa kaikki johonkin yleisen hyvän ideologiaan. Jopa niitten musa on ruikuttautunut haamuvalitukseksi.

  Ääretön joulu oli jotakin ja nsbm alkaa olla yhä paremman kuulosta.

  Köykästä tavaraa ihmiskunta tahdon edessä.

  • Pertti

   Vastaa

   Noinhan se on.

   Politiikkaa ohjataan täysin samoin metodein, kuin muotia, uskontoa.
   Punk oli/on muotia, ei mitään sen syvällisempää. Kiinalaisista ilmapalloista ahdistuminen on muotia. Demokratia on muotia. Fasismi on muotia.
   25% ihmisistä ei altistu massapsykoosille, mutta se loput 75% riittää.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ennen punkkarit kehottivat ajattelemaan omilla aivoillaan, ja vastustivat totalitaarista diktatuuria ja ihmisten aivopesua, nyt he vaativat niitä. Kovin ovat ajat muuttuneet.

 • Party-stepper

  Vastaa

  Kohta poltetaan kirjoja, muttei hintti- ja transukirjoja, kuten viimeksi. Mustat keksijät, filosofit ja ajattelijat korvaavat toksisen valkoisuuden.

 • Salomon

  Vastaa

  Ai saatana! kunnon räkäpaska nauru pääs

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Jos Tolkienin tuotantoa pidetään äärioikeistolaisena ja hänellä antoi vaikutteita kalevala niin onko ymmärrettävä että myös meidän kansalliseepos on vaarallista äärioikeistolaista luettavaa ja onko kalevalanpäivän vietto äärioikeistolainen juhla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi