Juutalainen vandalisoi seurakuntansa tiloja – epäillään viharikoksesta

Juutalaisiin kohdistuvia rikoksia pyritään luokittelemaan viharikoksiksi silloinkin, kun tekijä on yksi heidän omistaan.

Ulkomaat

Amerikan Teksasin osavaltion syyttäjän mukaan juutalaisnainen nimeltä Ezra Law murtautui Emanu EI ‑juutalaisseurakunnan tiloihin ja aiheutti tuhansien dollarien vahingot. Paikallinen rabbi oli saapunut tiloihin ja löytänyt kyseisen naisen saarnatuolilta. Law pidätettiin tempauksen seurauksena.

”Useampia uskonnollisia esineitä oli vahingoitettu. Viinejä oli juotu ja sillä oli sotkettu paikkoja. Mikä pahinta, sulkakynällä ja musteella käsin kirjoitettu toorakäärö oli levitetty lattialle ja sitäkin oli sotkettu, eikä sitä pysty korjaamaan.”

Oikeuteen saapumiseen sijaan Law oli mennyt riehumaan uudestaan seurakunnan tiloihin. Nainen joutuu mielentilatutkimukseen ja on toistaiseksi rikoksista syytettynä. Viranomaiset yrittävät myös selvittää, onko hän syyllistynyt viharikokseen.

Lähde

Juutalainen rikollisuus Rikos Rotu Ulkomaat Viharikos Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jones

  Vastaa

  No jos geenitestien mukaan on vaikkapa 1% valkoista verta, niin silloinhan se on viharikos, eikä huolita enää juutalaiseksi. Aika kummalta kuulostaa, sillä hehän tuntuvat jatkuvasti paasaavan rotujen sekoittumisesta. Vaikka meille valehdellaan, että juutalaisuus periytyy äidiltä, niin se ei pidä lainkaan paikkaansa.
  Viides Mooseksen kirja:
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
  Nehemia:
  10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
  13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

 • otto suni

  Vastaa

  Varmasti selviää pian kyseessä olevan ”piilonatsi” ja AH:n lapsenlapsi! Kyllä AIPAC pian kertoo kaikille totuuden, että ko. naisen isoäidin selviäminen ”holocaustista” johtui siitä, että hän antautui Rudolf Hössille ja sai lapsen!

 • Antti fantti

  Vastaa

  Tais kuulua Antifaan ja toteutti agendaansa fasisteja vastaan.

  …ja sitten vielä puhutaan anteeksiannosta…

 • Jari Karkki

  Vastaa

  Oma koira puri?

 • TT

  Vastaa

  Ei kukaan valkoinen ole niin typerä, että menee tekemään tuollaista. Mutta uusmarxilainen valkoisia vihaava propaganda aivopesee ihmisiä luulemaan, että esim. valkonationalistit ovat jotain vandaaleja. Käsitteelle ’viharikos’ ei ole aitoa tarvetta. Sellainen kategoria on luotu vain väestönvaihtopolitiikan hegemonian ajamiseksi, mikä on käynyt ilmeiseksi nyt, kun puheestakin pyritään tekemään laitonta.
  Kaikki juutalaiset eivät lue Tooraa, vaan osa turvautuu Talmudiin, joka on melko kyseenalainen opus. Pahimpia ovat vasurikommunistijuutalaiset tai banksterit, jotka eivät uskonnollisia tekstejä lue eivätkä niiden moraalioppeja arvosta, vaan tuhoavat valkoisten kulttuuria säälimättä aina tilaisuuden tullen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi