Yhdysvalloissa teloitettiin ensimmäinen transu

Yhdysvalloissa on teloitettu ensimmäistä kertaa transu eli tässä tapauksessa mies, joka pitää mekkoa. 49-vuotias Amber McLaughlin teloitettiin Yhdysvalloissa tiistaina 3. tammikuuta.

Ulkomaat

justice, statue, lady justice

McLaughlin tuomittiin murhasta, raiskauksesta sekä aseellisesta rikoksesta. Rikokset tapahtuivat vuonna 2003, mutta asianajajien laskutustunteja lisäävien valituskierrosten vuoksi teloitusta ehdittiin odottaa lähes kaksikymmentä vuotta.

Murhaaja itse kirjoitti viimeisessä lausunnossaan oleva ”rakastava ja välittävä ihminen.” Hänet tuomittiin siis tyttöystävänsä murhasta ja raiskaamisesta.

Valituskierroksilla kuolemantuomion perumista perusteltiin syillä, jotka ovat suorastaan kliseisiä transujen elämää kuvaavia syitä: hänen mielenterveysongelmia ei ole huomioitu oikeudenkäynnissä, häntä on hyväksikäytetty, häntä on laiminlyöty oman perheensä toimesta.

Mikäli perustelut olisivat menneet läpi, olisi se käytännössä tarjonnut vapautuksen kuolemantuomiosta transuille, sillä tilastojen ja maalaisjärjen mukaan edellämainitut ongelmat ovat valtavirtaa transujen joukossa.

Lähde: Iltalehti

Rappiokulttuuri Transut Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Miten tämä teloitus käy yksiin teidän väittämänne kanssa, että transihmiset ovat uhriutumishierarkian huipulla. Sattui vielä maassa, josta kaikki poliittinen korrektius ja woke on lähtöisin.
  Jos katsottaisiin väestöryhmien kokoa, niin transihmiset taisivat hypätä suunnilleen teloitettujen kärkeen tällä yhdellä tapauksella. Ylipäätään kaikki ryhmät mitä teikäläiset vihaavat ovat yliedustettuja vangittujen ja teloitettavien joukossa, paitsi ehkä juutalaiset.

  • Julli

   Vastaa

   Tekonainen keinovaginalla vai ihan peniksellä?

   No, nyt on yksi vähemmän.

  • Jns. Man

   Vastaa

   Varmaan tämä transu uhrattiin että voidaan juuri sanoa kuten sinä. Tämä ei poista woke-kastijärjestelmän olemassaoloa.

 • otto suni

  Vastaa

  Henkirikostilastoissa homojen tekemät ”rakastetun” murhat ovat erittäin yleisiä ja raakoja, joten on ilmeistä transujen toimien olevan hyvin samankaltaisia. Puolustavia seikkoja ei ole vaikka LGBQ-ihmiset muuta väittävät, kuolemantuomion täytäntöönpanon jatkuva lykkääminen on USA:ssa liian yleinen käytäntö, joten vauhtia vain lisää, kyllä sellitilaa saadaan!

 • TT

  Vastaa

  Juutalaisen aivopesun uhri oli pakko lopettaa.

 • IZMyTube Pöyristely

  Vastaa

  Taisi olla valkoinen ransu ja ruskettunut tyttöystävä.

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  ”poliittinen korrektius ja woke on lähtöisin” juutalaisista, eikä mistään tietystä maasta.

 • Teme

  Vastaa

  Taas yksi valkoinen CSI-heteromies tapettu. Toki hän tappoi ensin. Eli rangaistus oli varmaankin kohdillaan.

 • Salomon

  Vastaa

  Yksi vähemmin

 • Derp

  Vastaa

  Erikoista miten lgbtjfjhdhs-ideologiaa ja muuta woke-paskaa tukeva onnistuu tämänkin kääntämään mielessään noin.
  ”Jos katsottaisiin väestöryhmien kokoa, niin transihmiset taisivat hypätä suunnilleen teloitettujen kärkeen tällä yhdellä tapauksella.”
  Aivan samalla logiikalla pystyy väittämään mitä tahansa. 

  Jos katsottaisiin mielenterveyshäiriödiagnoosien määrää vuosien 1900–2023 välillä, niin transseksuaalisuus ei olisi seksuaalisuuden muoto vaan mielenterveyshäiriö.

  Jos 1 (yksi) transu on USA:ssa teloitettu ja yli 1000 muuta teloitettua on ollut enemmän tai vähemmän ”normaaleja” niin väität että teloitettujen kärjessä on transut?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  justice, statue, lady justice