Video: Suomen suurlähetystöön hyökättiin Moskovassa – taustalla juutalaisjohtoinen Wagner-ryhmä?

Suomen suurlähetystöön tehtiin erikoinen hyökkäys tiistaina. Joukko naamioituneita hyökkääjiä heitti lekoja suurlähetystön pihalle.

Ulkomaat

Parikymmentä hyökkääjää ryntäsi lähetystön portille, heitti lekoja aidan yli ja pakeni paikalta. Hyökkäyksen tekijöistä ei ole tietoa, mutta lekat ovat juutalaisjohtoisen Wagner-ryhmän symboliksi noussut elementti.

Monesti vihamielisyyden herättäminen toista valtiota alkaa pienemmistä teoista ja ”muistutuksista”, että tässä tapauksessa Venäjä ei hyväksy asioita, joita Suomi tekee. Samalla valtio tunnustelee oman kansansa mielipiteitä mahdollisen uuden rintaman avaamisen suhteen. Venäjä on viimeaikoina antanut muitakin suullisia uhkauksia Suomelle, mikä on herättänyt kansalaisissa maanpuolustusintoa.

Wagner-ryhmä on palkka-armeija, jota johtaa Putinin kokkina tunnettu Jevgeni Prigožin. The Times of Israel ‑lehden mukaan Prigožinin isä sekä isäpuoli olivat juutalaisia.

Lähteet: HS, The Times of Israel

Rotu Sionismi Ulkomaat Venäjä Venäjän juutalaisyhteisö Wagner

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  Suomen pahin virhe oli hakea natoon.
  Toisekseen kaikki ”kansainväliset sopimukset” on heitetty roskiin kun jatkuvasti lähetetään aseita Ukrainaan.
  Eihän me saada edes myydä aseita sotaa käyvään maahan, mutta nyt niitä lähetetään jatkuvasti ilmatteeksi, ilmeisesti vielä käärittynä miljardin euron seteleihin.

  • Observer

   Vastaa

   Mahtoikohan venäjä heittää hyökätessään jotain roskiin, se kun 1994 antoi turvallisuustakuut Ukrainalle sen luovuttua vapaaehtoisesti ydinaseista? 

   Ai niin, unohtui, eihän putainin tarvitse kun hän on Messias ja sehän taisi olla Ukraina, joka päätti yrittää Vladivostokin valtausta, ihan niinkuin Suomi 1939…

   • JFK

    Vastaa

    Britit antoivat Suomelle turvatakuut. Jos Suomi alkaisi rasistisesti vainoamaan kaikkia maassa asuvia brittejä, lentäisivätköhän turvatakuut roskikseen?

    • Plääh

     Vastaa

     No siellä voitaisiin tietenkin valehdella, että Suomi vainoaa rasistisesti. Ja panna kaikki kätyrit maailmalla ulvomaan tällaista

    • Observer

     Vastaa

     JFK, täällä missä minä asun, on runsain mitoin sekä venäjän- että bulgariankielisiä ukrainalaisia, joista valtaosa on Ukrainan venäjänkieliseltä alueelta. Jostain syystä he ovat kaikki pikkasen eri mieltä tuosta kieliryhmien rasistisesta vainoamisesta, vaan tietänet paremmin. Niinkuin kaikki kotisohva-analyytikot ympäri maailman.

    • Masa

     Vastaa

     Niinpä. Ero on siinä, että Ukraina ei ole aloittanut sotaa vaan puolustautuu hyökkääjää vastaan. Pahimmassa tapauksessa idän impearilistit hyökkäävät tänne. Parempi pysäyttää sekopäät ennen kuin sota laajenee muualle.

 • TT

  Vastaa

  Ammattimainen Wagner-ryhmä tuskin sortuu tuollaiseen. Asialla lienee joukko vastaavanlaisia urpoja, jotka Suomessa provoilivat Venäjää vastaan polttamalla maan lipun. Suomen Nato-päätös oli tietenkin se iso provokaatio, josta Venäjä on syystäkin käärmeissään.

  • Anonymous

   Vastaa

   Kyllä. He oikein häikäisevät ammattimaisuudellaan Ukrainassa raiskaten ja kiduttaen naisia, lapsia ja vanhuksia. Sota ”menestys” ollut mielenräjäyttäväviä tappioita toisensa jälkeen. Ryssiä kaatuu kuin arviolta tuhat päivässä ja tähän mennessä jopa 100 000 ryssän mongoloidia on listitty, mutta ei se mitään, kyllähän ryssiä riittää. Ukrainaan vaan tykinruuaksi! Julkaisevat teloitusvideoita missä lyödään lekalla pää paskaksi. Juutalaisjohtoinen Wagner värvää vankeja ja muuta roskasakkia tarjoten heille ilmaiset ruumisarkut palkkioksi. Ihan perusryssiä, jotka halveksuvat kristillisiä arvoja ja kaikkia moraaliarvoja ylipäätäänsä. Mikä vittu sun päässä on vialla, että kannatat ryssien raukkamaista invaasioo Eurooppaan ja tuollaista raiskailevaa ja murhaavaa roskajoukkoa? Kuolema ryssille ja ryssien hännystelijöille! Hyvää Joulua Partisaanin toimitukselle, kansallismielisille ja eritoten Euroopan puolustajille, urheille sankareille ja Ukrainan kansalle! Slava Ukrajini!

   • Nimetön

    Vastaa

    Ihminen on juutalainen jos hänen äitinsä on juutalainen. Ei isä tai isäpuoli.Mutta juutalaiseksi voi hakea seremonian kautta.

 • Ihan odotettua

  Vastaa

  No, tämä oli ihan odotettavissa kun tiedetään mitä politikkomme ovat suustaan päästelleet ja mitä ovat tehneet. Ja osaltaan tähän vaikutti varmasti se lipunkin polttaminen.

  Mutta nyt on suurlähetystön porukalla lekoja millä aloittaa ensin pystyynjääneiden raunioiden tuhoaminen jotta jälleenrakennus voi alkaa.

  • J P

   Vastaa

   Wagner juutalaiset taas vauhdissa. Varmaan jutkut seuraavaksi syyttää suomalaisia lipun poltosta ja provosoinnista

   • Suomen soturi

    Vastaa

    No kuinka sinä itse reagoisit jos Venäjällä olisi Suomen lippu poltettu?

    • J P

     Vastaa

     En yllättyisi ja tuskin tekisin mittään. Tai sitten polttaisin Venäjän lipun. Silmä silmästä jne.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Vituun Natosta!

 • Anti-zionisti

  Vastaa

  Wagner pelkkä palkka-armeija, mutta Azov oli se juutalaisjohtoinen ”uusnatsiryhmä”. Eli transgenderismia kannattava ja huumeitakäyttävä aseellinen juutalaisoligarkin yksityisarmeija.

  • Plääh

   Vastaa

   Juutalaisjohto oli nimenomaan Wagnerilla. Azovin juutalaisjohtoisuus on teikäläisten valheeksi osoitettu lukemattomia kertoja täällä. Se ei myöskään kannata transgenderismiä. Valitettavasti se ei ole uusnatsistinenkaan kuin Venäjän mölyssä

 • Nimetön

  Vastaa

  Toivottavasti tämä ei johda mihinkään ikävyyksiin Suomen ja Venäjän välillä. Mietin sitä kuvaa jossa Venäjän lippu laitettiin tuleen ja Suomen poliisi seisoi vieressä tumput suorina. Toisin sanoen tällä on valtionvirkamiesten hiljainen hyväksyntä. Valtio ei myöskään vastannut mitenkään Venäjän ulkoministeriön vaatimukseen rangaista tekijöitä, Meillä on valtava maanpuolustustahto ja olen kuullut uhoa valmiudesta taistella Venäjää vastaan. Taustalla vaikuttaa median luoma kuva äärimmäisen huonosta sotamenestyksestä. Asia ei ole suinkaan niin yksinkertainen kuin luullaan. Venäjä lähti Ukrainaan vähän vasemmalla jalalla ja tajusi että vastassa on sittenkin hyvin varustettu Ukrainalainen sotaväki ja joidenkin arvioiden mukaan paras ja toimintakykyisin armeija euroopassa jota NATO oli kouluttanut ja aseistanut vuosia. Kun Venäjä ymmärsi että täytyy ottaa tosissaan, alkoi kelkka kääntyä. Ennen mobilisaatiota Venäjä oli jokatapauksessa onnistunut valtaamaan 15% Ukrainen pinta-alasta. Heti anneksoinnin jälkeen joukot vedettiin puolustusasemiin ja Harkovaa ei koettu niin tärkeäksi että sitä olisi tarvinnut alkaa puolustamaan vaan asemiin jätettiin silmälumeeksi vain joitakin satoja miehiä jotka perääntyivät murskaavan ylivoiman edessä. Nyt mobilisaatio on suoritettu ja Kenraali Surovikin johdolla käydään hidasta mutta varsin tehokasta tykistösotaa johon kuuluu itsemurhadrone iskut. Joukkojen määrä on moninkertaistunut ja tällä hetkellä Venäläiset valvovat ilmasta käsin droneilla Ukrainan liikkeitä ja vastaavat kaikkiin vastustajan siirtoihin moninkertaisesti ylivoimaisella tykistöllä. Tämä kaikki on meiltä pimennossa kun nyt suu vaahdossa uhoamme että Venäjä murskataan jos se tänne yrittää. En usko että yrittää ellei syytä siihen anneta. NATO:n läsnäolo hermostuttaa kuitenkin Venäjää sen verran että se tekee siirtoja tänne suuntaan. Ikävältä näyttää. Olemmeko 10 vuoden päästä samassa asemassa, infra pommitettu ja värjötämme pommisuojissa. Mene ja tiedä. Miksei se olisi mahdollista.

 • Observer

  Vastaa

  No johan on taas Olginon äänitorvia sivu täynnä. Joo, rajat auki ja putainin pojat sisään, siitä se alkaa rauha, kukoistus ja rakkaus. Saatte aploodeerata kadun varressa, kun tsar putain saapuu ylväin askelin tarkastamaan lakeijoidensa hyvinvointia.

  Historia on sen jo moneen otteeseen osoittanut, että niin neukkulalle kuin nykyiselle putainistiliitolle painettu ja allekirjoitettu sopimus on vessapaperiakin vähäisempi arvoltaan, mutta kyllä vaan ihailijoita löytyy.

  Menkää sinne paratiisiinne, mitä te vielä odotatte? Saatte sankarin vastaanoton ja viihtyisän sellin jossain Siperian pakkolaitoksessa, ellette satu tipahtamaan ikkunasta.

 • Das Erbe von Heydrich

  Vastaa

  On se valtava häpeä, että tuollainen limainen ja sekarotuinen paskasakki käyttää maailmanhistorian suurimman esittävän taiteen neron sukunimeä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ryssien mielipiteellä ei ole mitään väliä.
  T. Georg Elfvengren

 • realisti

  Vastaa

  Mielenkiintoisia nuo juutalais-yhteydet sekä Wagner-ryhmään että ukrainalaiseen Azov-pataljoonaan. Päärahoittajana natsi-henkiseen Azov-pataljoonaan on ollut Ukrainan juutalainen miljardööri ja oligarkki Ihor Kolomoyskyi. Azov-pataljoona näyttäisi olevan vain viekkaan miehen työkalu globalistien tavoitteiden saavuttamiseksi Ukrainassa ja koko Euroopassa.

 • Bill The Butcher

  Vastaa

  Toi lekan heittäjä on selkeästi antifasisti, päätellen kohtuu queer-tyylisestä vaikutuksesta, tyttömäisen sipsuttavasta kävelytyylistä ja siitä että leka lensi vain nippanappa portin yli.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi