Järkyttävä kasvu Saksan ylikuolleisuudessa

"Yhtäkkisten ja odottamattomien" kuolemien määrä on viime vuosien aikana moninkertaistunut.

Ulkomaat

Afd-puolueen kansanedustaja Martin Sichert yritti saada monen kuukauden ajan käsiinsä aineistoa Saksan lääkärien organisaatiolta KBV:lta ”yhtäkkisistä ja odottamattomista” kuolemista, joiden määrä on kasvanut rajusti vuoden 2021 tammikuusta lähtien.

Sichert onnistui viimein tietopyynnön kautta saaman tilastot aiheesta käsiinsä ja niiden mukaan vuonna 2016 keskimäärin 17 ihmistä kuoli yhden päivän aikana ”yhtäkkisestä ja odottamattomasta” syystä, kun taas määrä on tänä vuonna jo miltei sadassa.

Sichert oli käsitellyt tilastoja tietoasiantuntija Tom Lausenin kanssa, joka oli kartoittanut niitä. Molemmat uskovat Mrna-rokotusten olevan perimmäinen syy ylikuolleisuuden kasvuun.

”Olimme todella järkyttyneitä. En odottanut noin silmiinpistäviä nousuja. Yritimme löytää samanlaisia tilastoja menneiltä vuosikymmeniltä mutta emme löytäneet mitään vastaavaa. Yritimme löytää jotain muuta syytä mutta emme onnistuneet siinä,” Sichert oli sanonut toimittaja Alexander Wallaschin haastattelussa, joka oli kommentoinut sanoen:

”Nämä lukemat ovat mielipuolisia! Seitsemästätoista sataan kuolemaan päivässä. Se tarkoittaa 36 500 kuolemaa vuodessa!”

Lähde: Free West Media

Rokotteet Saksa Tiede & luonto Tilastot Ulkomaat

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Saksan kansa on alistettu ottamaan rokotteita niin kauan kun yksikin on pystyssä, eli ihmiskunnan historian suurin järjestetty joukkomurha toteutetaan saman etnisen ryhmän toimesta joihin kuului Lazar Kaganovits jonka toimien seurauksena todellinen kansanmurha Holodomor ja 11.000.000 ukrainalaista kuoli nälänhätään!

 • Sairas yhteiskunta

  Vastaa

  koronapiikit tekee tekojaan ja meidän hallitus haluaa piikittää lisää.

 • Kaikuja

  Vastaa

  En sitten tiedä miten saksalaisten korkea ikä korreloi tähän. Ainakin Bayerin alueella ei ole tavatonta että suuret ikäluokat elävät 90-vuotiaiksi ja ovat omatoimisia asuen kodeissaan. Ja toisaalta, väkeähän on Saksassa noin 18 kertaa enemmän kuin Suomessa. Tai ainakin oli ennen suurta matu-agendaa. Mutta että kyllä nyt vaurautta siirtyy seuraaville sukupolville vauhdilla. 

  Sama on nähtävissä suomalaisissa hoivakodeissa. Kun niissä piikitettään viidensiä piikkejä niin poikkeuksetta asukkaat ovat niiden jälkeen vetämättömissä. Myös ne kaikkein virkeimmät.

  Käykää katsomassa omaisianne ja todetkaa itse.

 • pöh

  Vastaa

  Jo puolitoistavuotta sitten ihan maailman johtavat rokotetutkijat sanoi, että mRNA rokotteet tulevat tappamaan paljon ihmisiä. Heidät tietenkin vaiennettiin mediassa ja somessa.
  Nyt kun tilastotkin kertoo saman niin ihmetellään että mistäs tämä voi johtua? Missään tapauksessa ei saa mainitakaan että voisi johtua mRNA piikeistä.

 • Aatu vaan

  Vastaa

  Saksaan saapuu koko ajan uutta muslimitaakanjakoporukkaa auttamaan, ei hätää vaikka pientä nousua kuolleisuudessa alkaa näkymään. Ei mitään tekemistä piikkien kanssa .

 • Nationalisti

  Vastaa

  Mikään ei tietenkään liity mihinkään ja viranomaiset kiemurtelevat ja vaikenevat aiheen edessä.

 • TT

  Vastaa

  Aivan alusta asti on tiedetty uusien mRNA-ruiskeiden perinteisiin rokotteisiin verrattuna ylivertainen sivuoireiden ja kuolemien määrä. Muistaakseni jopa rokotekeisari Bill Gates mainitsi asiasta. Lietsottu korona-hysteria sekä vimma piikittää 7 ja puoli miljardia ihmistä on ollut kuitenkin niin suuri, ettei jo tiedetyistä tai sittemmin ilmenneistä sivuoireista olla piitattu. On ironista, että piikitysraivoa on perusteltu vanhojen ihmisten suojelulla, vaikka nämä ovat haitoille kaikkein alttiimpia.

  Itse olen hieman pettynyt mRNA-ruiskeiden tehoon. Paljon enemmän typeriä vihervassareita ja muuta low-IQ-porukkaa olisi joutanut mennä haittoihin. Lasten ja nuorten rokottaminen näillä sen sijaan on rikollista.

  • pöh

   Vastaa

   Bill Gates, nörtti joka ei siis käynyt edes collegea loppuun mutta tituleeraa itseään ”rokote-asiantuntijaksi”
   Hän sanoi muutama vuosi sitten näiden ”rokote-asiantuntijoiden” paneelissa, että ”jos tekevät hyvää työtä rokotteiden kanssa, niin maailman väestöä voidaan vähentää 10–15%”

   Miettikää nyt, ihmisillä on ajatus että rokotteet säästää ihmishenkiä, mutta ne haluaakin vähentää ihmisiä rokotteilla.

 • Juha

  Vastaa

  WEFn depopulaatio reset etenee. WEFn Jewal Harakirin mukaan maailmassa on liikaa hyödyttömiä syömäreitä. Suomessa Pinssi-Mika, Huussi-Lasse, Killer-Krista ja Jauho-Sanna tekevät parhaansa toteuttaakseen 99, 9%a kansasta kannattamaa kansallista itsemurhaa.

  • pöh

   Vastaa

   Kun valhe on tarpeeksi iso niin kukaan ei sitä usko valheeksi.
   Sanna Marinin wef kerho ei ole oikeastaan edes peitellyt tavoitteitaan.
   Se saksalainen wefin perustaja jopa kirjoitti kirjan ja lähetteli sitä Suomenkin ministereille.
   Klaus Schwab siis.

   Mutta jälleen kerran, media ei ole kirjoittanut juuri mitään wefistä, vaikka taatusti löytyisi kirjotettavaa.

 • Köyttä myytävänä

  Vastaa

  Suomessa on 5 miljoonaa asukasta. Vuosittain Suomessa kuolee noin 55 000 ihmistä. Saksassa on moninkertainen määrä ihmisiä. Vuosikuolemat vähintäänkin sadoissa tuhansissa oli Koronaa tai ei. 

  Mutta onhan se kiva tilastoista mitään ymmärtämättömän kauhistella näitäkin Saksan lukuja ja tehdä niistä harhaisia salaliittoteorioita.

  • Heinrich

   Vastaa

   Huomasitko, että uutisessa puhuttiin ”yhtäkkisistä ja odottamista” kuolemista? Parasta näin ”harhaisena salaliittoteoreettikkona” olemisessa on se, että ei tarvitse kuolla sydämen pettämiseen nuorella iällä, tai mainitun ”yhtäkkisen ja odottamattoman” syyn takia.

  • Pertti

   Vastaa

   ”Mutta onhan se kiva tilastoista mitään ymmärtämättömän…”

   Jos tilastoissa ei ole mitään havaittavaa muutosta, miksi niitä pitää salata? ”Salaliittoteoriat” olisi helpoiten ammuttavissa alas julkaisemalla tilastot. Miksi niin ei menetellä?

   Vihervasemmistolaisen tilastomatematiikan kruununjalokivi (kutsuttakoon sitä vaikka ”Iiriksen laiksi”): ”Saksassa kuolee enemmän ihmisiä, kuin Suomessa, koska Saksassa on enemmän ihmisiä”.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Oletko oikeasti noin tyhmä?
   Ymmärsitkö mitään tästä artikkelista?

   • Köyttä myytävänä

    Vastaa

    Ymmärsin oikein hyvin tämän artikkelin ja sen lähteen propagandaksi. Sinä et selvästikään ymmärtänyt.

    • Vittuuntunut

     Vastaa

     Idiootti sä olet, 6 vuoden aikana päivittäinen keskiarvo kuolemissa noussut kymmenkertaiseksi ja sä puhut jostain ikäjakauman aiheuttamasta tilastosta. Toivottavasti oot ittekin ottanut uhripiikit niin pääset joukkohautaan jossa ei tarvitse huilata yksin

 • Salomon

  Vastaa

  Onneksi ilta-päivä lehdet osaa jokainen uusi viikko kertoa, milloin kannattaa olla huolissaan mitä lie mistäkin oireista. Onse hyvä kun meillä on luotettava media. Ihan juutalais omistuksessa. mazeltov!

 • Hautausurakoitsija

  Vastaa

  Täältä ylikuolleisuutta seuraamaan. Valitsin graafiin Saksan, Suomen ja Ruotsin. Faktoja ei voi kiistää

  https://ourworldindata.org/grapher/cumulative-excess-deaths-covid?country=FIN~SWE~DEU

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi