Pariisilaisen kaupunginosan lapset kulkevat kouluun poliisisaattueessa

Saattueita tarvitaan alueella kasvaneen rikollisuuden johdosta.

Ulkomaat

päivitetty

Lapset joutuvat kulkemaan Charles-Hermite ‑kouluun poliisisaattueen turvaamana Pariisin 18. arrondissementissä johtuen alueella lisääntyneistä huumekauppiaista, narkomaaneista ja huorista.

Poliisit saattavat lapset aamulla kouluun sekä iltapäivällä koulusta kotiin. Poliisitoimi on voimassa joululomiin asti, jonka jälkeen toimien tarpeellisuutta arvioidaan uudestaan. Mahdollisesti saattueita tullaan perustamaan myös muihin kouluihin meneville lapsille.

Ranska kärsii kasvavasta kodittomien crack-epidemiasta. Maassa on arvioitu olevan noin 40 000 crackin käyttäjää, joista noin 13 000 asuu Pariisissa. Crackin tiedetään olevan ainakin Amerikassa erittäin suosittu huume mustan väestön keskuudessa.

Lähde: Remix

Huumeet Monikulttuurisuus Ranska Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Asun alueella, jossa yhä näkee yksin tai pienissä ryhmissä kulkevia tai leikkiviä lapsia. Osaan totisesti arvista noita näkyjä. Mutta kuinka kauan? Myös pienemmät kaupungit ja taajamat Suomessa ollaan aikeissa tuhota. Ja jos niitä ei matuja tunkemalla saada tuhottua, niin asuminen niissä tehdään muuten mahdottomaksi esimerkiksi jatkuvasti kasvavien polttoaine- ja energiakustannusten vuoksi. Globalismi tähtää suurten ”smart”-kaupunkien muodostamiseen. Niistä tehdään avovankiloita mm. nimikkeellä ”15 minuutin kaupunki”, jossa ihmiset eivät voi liikkua omien asuinaluevyöhykkeidensä ulkopuolella kuin rajatusti tai eivät lainkaan. Kaikki tämä viherkommunismin nimissä, joka kuitenkin raahauttaa valtavasti väkeä etelästä kalliiden elinkustannusten Pohjolaan ja tukee niitä meidän maksamilla verovaroilla. Viherkommunisteista on pakko päästä pian eroon keinolla millä hyvänsä.

 • Observer

  Vastaa

  Työperäinen maahanmuutto nykymuodossaan toimii hyvin ainakin viranomaisten työllistämisessä.

 • Hämis

  Vastaa

  Hienosti taas ”ratkaistu ongelma” eli ihmetellään vasta sontien ollessa jo housussa. Eikä tuollainen kosmeettinen piipertäminen mitään auta, sillä edelleenkään kukaan ei tee ongelman ratkaisemiseksi eli poistamiseksi yhtään mitään. Tulee mieleen miten Suomi ”hoisi” sairaalat umpikujaan ja sähkövarmuuden karikolle.

 • Timppis

  Vastaa

  ai kun ihquu tätä pöhistä pitää saada suomeenkin ihan jokakolkkaan niemeen ja notkelmaan .muistakaa äänestää vihr.dem.vas.ja kokomustalaisia ja älkää unohtako valeoppositiota.

 • Topi

  Vastaa

  Turussa on jo virallisen määritelmän mukaan katujengejä: niillä on nimet, tunnukset jne. Taponen & Co. eivät hyväksy totuutta, vaan kääntävät katseensa vain tyynesti pois. Tosin poliisin virallinen kommentti on, että maahanmuuttajien ja varsinkin näiden II polven kunniakansalaisten touhuihin on otettu ”päättäväisesti ja voimallisesti” kantaa, mutta hyödyttääkö se enää mitään? Eivät nuo poliisia kunnioita ja poliisin kanssa kahnauksiin joutuminen vain nostaa heidän arvoansa jengeissään.

  Tampereella asia pyöritetään parhain päin näin Aamuledessä marraskuun lopussa: ”Jos Tampereen katuryöstöistä puhutaan nyt katujengien tekeminä, on ajatus helppo ampua alas. Katujengi-ilmiöön kuuluvat poliisin mukaan huumekauppa ja muu vakava rikollisuus sekä jengien väliset vakavat väkivallanteot.” AL jatkaa: ”Sekä Tampereen katuryöstöissä että pääkaupunkiseudun katujengeissä on niin ikään kyse muusta kuin alaikäisten keskinäisestä alistavasta väkivallasta.” Siinä kuulitte: kaikki on hyvin, Suomi. Kyllä tämä vielä taputellaan piiloon niin, ettei se ole KATUjengi, sillä ihmisiä puukotetaan & ryöstetään asemilla, puistoissa, alikulkutunneleissa, ostoskeskuksissa, silloilla, toreilla, pihoilla jne. Eikä se oli mikään katuJENGI, sillä jengiläisillä pitää olla päällään samanlaiset liivit tai värihuivit, heidän pitää seistä tietyssä muodostelmassa… Ai, tuossa kadulla oli äsken 17 somalia puukkojen kanssa? Ehei, ei se ollut katujengi! Katujengissä, näet, saa olla vain 15 somalia ja nuohan seisoivat aivan liian kaukana toisistaan ollakseen samaa porukkaa. Jos yhdenkään väli toiseen on enemmän kuin ½ kädenmittaa, niin silloin jne.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi