FBI vaati kongressilta oikeutta vainota lapsia ”terroristiepäiltyinä”

Yhä useampi amerikkalainen haluaa tavallisia kansalaisia vainoavan FBI:n lakkautettavan.

Ulkomaat

Yhdysvaltain liittovaltion poliisi (FBI) on vaatimassa Yhdysvaltain kongressia tekemään lakimuutoksia, jotka oikeuttaisivat heidät asettamaan lapsia syytteisiin ja luokittelemaan nämä kotimaisiksi terroristeiksi.

Kongressille lähettämässään raportissa, jossa lakimuutoksia samalla vaaditaan, FBI korostaa sitä, kuinka tutkinnat kotimaisesta terrorismista ovat kasvaneet ennätyslukemiin viime vuosina johtuen siitä, että Yhdysvaltain kongressin valtauksessa mukana olleita Donald Trumpin kannattajia on luokiteltu kotimaisiksi väkivaltaisiksi ääriajattelijoiksi.

Raportissa FBI sanoo vaatimusten olevan tällä hetkellä asetettu liian korkealle sen suhteen, milloin he saavat pidättää ja asettaa syytteeseen alaikäisiä kohteita.

”FBI työskentelee aktiivisesti oikeusministeriön kanssa laajempien lakialoitteiden suhteen, jotka voivat hyödyttää liittovaltiollisia tutkintoja ja syytteenpanoja, mukaan lukien niitä, jotka liittyvät kotimaiseen terrorismiin. On esimerkiksi meneillään jatkuvia keskusteluja lainsäädännön muokkaamisesta liittyen alaikäisten uhkatekijöiden luomiin haasteisiin viranomaistoimien kannalta. Tulemme tiedottamaan kongressia ja työskentelemään sen kanssa löytääksemme ne kriittiset aukot, joilla saattaa olla negatiivinen vaikutus tehtävämme suorittamiseen.”

Erilaiset lähteet ovat kertoneet FBI:llä olevan pakkomielle väkivaltaista ääriajattelua kannattaviin alaikäisiin.

FBI:n terrorisminvastaisen yksikön johtaja Robert Wells on maininnut, että monet heidän tunnistamansa alaikäiset ”kotimaiset väkivaltaiset ääriajattelijat” eivät riko mitään lakeja mutta he ovat silti ”lainvalvonnan väliintulon tarpeessa.”

Lähde

1984 Poliittinen vaino Ulkomaat Valvontayhteiskunta Yhdysvallat

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  FBI on muuttunut viimeisten 30 vuoden aikana ainoastaan poliittiseksi poliisiksi ja oikeusministeri pystyy viemään oman puolueensa agendaa täysin vapaasti eteenpäin käyttäen hyväkseen FBI:n lähes rajattomia taloudellisia resursseja. Oikeusministeri Garland on läpeensä korruptoitunut henkilö ja hän vainoaa erityisesti perinteisiä kristillisiä arvoja kunnioittavia valkoisia amerikkalaisia. Suomen valemedia on mukana tässä Magan vastaisessa kampanjassa ja erityisesti Sanoma Oy kunnostautuu lähes päivittäin mustamaalatessaan lakia kunnioittavia amerikkalaisia Trumpin kannattajia!

 • TT

  Vastaa

  Polpot pois.

 • Minä

  Vastaa

  Eivät rikoo lakeja, mutta ovat silti vangitsemisen tarpeessa. Terveisiä Neuvostoliitosta tai Pohjois-Koreasta.

 • juha II

  Vastaa

  Stalinin vastine ”Kotimaiselle terroristille” (oppositiopuolue) oli aikanaan ”Kansanvihollinen. Ja FBI:lle = KGB, STASI! Melkoisia paska raukkoja ovat kun Yhdysvaltain kokoiseen valtioon EI sovi K A H T A PUOLUETTA!!! Vaikka Ruotsissa muutkin puolueet ovat aika lässyjä ja vain vähemmän lässympi Ruotsidemkraatit heivattiin liki oppositioon. On kuitenkin jo tällä kokeµuksella sanottava, että sosiaalidemokraattien häviö parlamenttivaaleissa ja joutuminen oppositioon. On saanut aikaan raikkaan tuulahduksen aivan kuin pieru tunkkaisen huoneen ikkuna avattaisiin, että raikas ulkoilma pääsee sisään. Jos pahasti nyt ontuvaa demokratiaa pitäisi rukata. Niin kuin presidentin virkakaudetkin ovat rajatut kahteen. Saman pitäisi päteä myös hallituksen pääpuolueeseen eli pääministeripuolueeseen, jolla estettäisiin vallan turmeleva vaikutus ja poliitinen paikoilleen jämähtäminen. Lisäksi varsinkin sossuilla on tapana säädellä lakeja, (USA) joilla se vahvistaa omaa valtaansa ja pyrkimyksiä tekemällä heidän syrjäyttämisensä hankalaksi jopa perustuslaissa säädetyssä demokraattisissa vaaleissa. Puhumattakaan, että sossut politisoivat valtion rikoslaissa määriteltyihin rikosasioihin keskittyvät valtiollisen rikospoliisiin (vrt. FBI).

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi