Juutalaiset raivoissaan Italian uudelle pääministerille – ei kieltänyt fasistista marssia

Marssi järjestettiin Benito Mussolinin valtaannousun 100-vuotisjuhlapäivän kunniaksi.

Ulkomaat

Kansainvälinen juutalaisyhteisö on raivoissaan Italian uudelle pääministerille Giorgia Melonille, koska hänen hallintonsa ei kieltänyt fasistijohtaja Benito Mussolinin kunniaksi järjestettyä tuhansien ihmisten marssia. Sionistien mukaan tapaus osoittaa, että Meloni ei ole katkaissut siteitään ”äärioikeistoon”.

Marssi järjestettiin Mussolinin valtaannousun 100-vuotisjuhlapäivän kunniaksi. Juutalaiset ovat nyt nostaneet esiin Melonin 19-vuotiaana antaman televisiohaastattelun, jossa hän kutsui Mussolinia ”hyväksi poliitikoksi, joka toimi Italian puolesta”. Juutalaisten mukaan Melonin neutraali suhtautuminen marssiin osoittaa hänen olevan edelleen mahdollisesti piilofasisti.

Pian valtaannousunsa jälkeen Meloni tosin pyrki mielistelemään eliittiä irtisanoutumalla fasismista ja muista ”epädemokraattisista” sekä ”rasistisista” järjestelmistä. Nähtäväksi jää, onko irtisanoutuminen pelkkä retorinen keino ja antaako Melonin hallitus fasistien ja muiden kansallisradikaalien jatkaa aktivismiaan tulevaisuudessa rauhassa.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Benito Mussolini Giorgia Meloni Italian juutalaisyhteisö Kansallismieliset Kansallismielisyys Politiikka Ulkomaat

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tuhansia ihmisiä km-marssilla Italiassa, tämä vaikuttaa lupaavalta.

 • society

  Vastaa

  Järki palannut Eurooppaan

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kun juutalaiset ovat raivoissaan, se on vain hyvä merkki ja osoittaa, että asiat menee oikeaan suuntaan.
  Onko niin, ettei sionisteilla ole kontrollia Italian uuteen pääministeriin? Mielenkiinnolla seuraan asioiden kehittymistä.

 • Holopainen

  Vastaa

  Italiassa voisin jopa kuvitella kansan nousevan systeemiä vastaan. Täällä EU-Hölmölässä ei kukaan nosta rikkaakaan ristiin.

  • Bella

   Vastaa

   Italia on karsinyt maahaninvaasioista paljon kauemmin ja brutaalimmassa muodossa kuin Suomi, koska Italia sijaitsee aivan Afrikan lahituntumassa. Tasta johtunee, etta italialaisilla on vaan tullut mitta tayteen tassa vaiheessa, kun Suomessa vasta heraillaan laajoissa kansanosissa.

  • Teme

   Vastaa

   Jep, kun kuhinat Euroopassa vääjämättä alkavat, niin Suomi on viimeinen paikka. Kun euro romahtaa pois käytöstä, niin Suomi hakee taatusti jonkun poikkeusluvan, jolla voi edelleen käyttää euroa maksuvälineenään ainoana valtiona maailmassa. Suomen itsetuhovimmalla ei limeksiä ole – tämä jo tiedetään vallan hyvin.

 • Vapauden Liitto

  Vastaa

  Eiköhän nyt ole paras mahdollinen pohja ja aika Italian kansallisradikalismin uuteen tulemiseen. Vituttaa jo judeja sekä kommareita valmiiksi tuolla. Positiivinen asia. Koska mafia lähtee taas pakoon tuolta? Mustapaidat ja armeija kaduille! Salvini pistää Legan hommiin kans!

 • juha II

  Vastaa

  Kun rupeaa hyppimään juutalaisten pillin mukaan. Siihen kuolee kuin ”tanssitautiin”! Ja sen he kyllä tietävätkin…

 • TT

  Vastaa

  Jaan fasistien kansallismielisyyden ja inhon rotumuukalaisten liikaa esiintyvyyttä kohtaan. Jaan myös kohtalaisen antisemistismin. Mädättäviä huijarijuutalaisia kuten kasaareita vastaan kohdistettava ”antisemitismi” pitää maan puhtaana. Itse en toisaalta hirveästi välittäisi autoritäärisestä hallintomallista tai jopa totalitarismista, johon fasismi pyrkii. Toisaalta hallinnon tiukka ote on kai tarpeen, että kansakunnan kalvajat saadaan kuriin. Valitettavasti useimmat johtajatyypit eivät löysytä otetaan siten kun kansakuntaa on puhdistettu. Puhdistus vain jatkuu ja jatkuu. Fasismi alkaa muistuttaa vihollistaan kommunismia, jossa pyritään poliittiseen puhdasoppisuuteen käytännön järki ja kohtuullisuus sivuuttaen. 

  Toisaalta median puhdistus juutalaismädätyksestä olisi nyt aivan välttämätöntä eikä sen suursiivous tämän nykyisen lumedemokratian avulla onnistu. Puolisotilaallisia joukkoja tarvitaan myös, sitten kun nykyjärjestelmä luhistuu siinä määrin, ettei järjestystä ja infraa ylläpitävälle virkamafialle ja poliisille voida maksaa palkkoja. Heitä ei kuitenkaan jää kukaan kaipaamaan tai ainakaan ei Polpoa.

 • Salomon

  Vastaa

  En tiedä, miten onkin? Aina tasaisin väliajoin maailman historiassa ihmisille alkaa tulla mitta täyteen ohimo pulisongeista. Benito ole yhtään sen hullumpi kuin joku lasten haistelia atlantin takaa. Ja vittuako järjestätte sotia, nälänhätää ja täytätte ja korvatte omat valtiot muukalais varkailla. Sitten kyllä anellaan kun ollaan hiekkamontulla ja raavit käsin omaa kuoppaas. Valtaa pitävien ote alkaa lipsua ja heidän agendaa voisi verrata siihen manneen auton alla. Ensin uhkaillaan, sitten selitellään ja lopuksi anellaan

 • ValhallaX

  Vastaa

  Me kaikki tiedämme, että juutalainen ihminen ja juutalainen yhteisö toimii aina ja vain yhden periaatteen mukaisesti: ”Onko se hyväksi juutalaisille?”

  Jos bolshevikkivallankumous tappaa 70 miljoonaa ihmistä, mutta ”on hyväksi juutalaisille”, juutalainen kannattaa varauksettomasti bolshevikkivallankumousta. Samaten, jos valkoisten maiden tuhoaminen massamaahanmuutolla alhaisen älykkyysosamäärän maista ”on hyväksi juutalaisille”, juutalainen seisoo moraalin esikuvana kädessään plakaati ”Jews for Refugees”. Tämä sama kaava toteutuu kaikessa. 

  Juutalainen ei koskaan tavoittele universaalista hyvää, hän tavoittelee aina, millä hinnalla hyvänsä muille ihmisille, vain omaa parastaan. Siksi juutalainen ei ole koskaan rakentanut tai luonut mitään universaalia hyvää. Hänen jäljiltään ei ole kulttuuria, hän ei tunnista kaunista, kaunista on vain se, joka ”on hyväksi juutalaisille”. Lisäksi hän tunnistaa ”kauneuden” kaikessa, joka on kallista ja jonka hän omistaa, mutta taiteesta, oikeast kauneudesta, juutalainen ei ymmärrä mitään, sillä paskakasakin on hänestä kaunis, jos siitä maksetaan hänelle (vrt. rappiotaide”), tai jos paskakasojen ylistäminen ”on hyväksi juutalaisille”.

  Siksi juutalaisuuteen ja juutalaisiin on vain yksi terveellinen ja rakentava asenne. Pitää aina kysyä ”onko se pahaksi juutalaisille”. Ja jos on se on varmasti hyväksi meille, valkoisille ihmisille. Joka kerta, ns. by swidun definition.

 • Evplasse

  Vastaa

  Muutoksen tuulet puhaltavat Suomeen päin etelätuuli voimistuu pian myrskyksi.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Pitää muistaa että Italia kuvitteli Mussolinin aikaan tulevansi uudeksi Roomaksi. Italia haali siirtomaita erityisesti Etiopian sota muistuttaa Putinin sotaa Ukrainaa vastaan.
  Niiltä ajoilta etiopialaisilla on edelleen liki vapaa pääsy Italiaan.

  Seppo Lehto historioitsija

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi