Video: 100 Hollantilaiskoulua opettaa lapsia syömään hyönteisiä

Kun kansa ei innostu hyönteisten syömisestä, eliitti alkaa syöttämään niitä lapsillemme.

Ulkomaat

Hollannissa sata koulua on lähtenyt mukaan projektiin, jossa lapsia opetetaan syömään hyönteisiä ja matoja vaihtoehtoisena proteiininlähteenä ”planeetan pelastamiseksi.”

Alun perin hollantilaisen RTV Oost median julkaisemassa videossa hymyilevä ”hyönteislähettiläs” ja hollantilaispoliitikko jakelevat ötököitä ala-asteen luokassa lapsille maistettavaksi.

Toiminta on osa Wageningen yliopiston kanssa tehtävää kampanjaa, jonka tarkoitus on opettaa ”ennakkoluulottomia” lapsia nauttimaan hyönteisten syömisestä.

RTV Oost oli itse kertonut kampanjasta: ”Koululapset altistettiin tänään uudelle kokemukselle osana opetuspakettia terveellisestä ja ympäristöystävällisestä ruoasta. Tarkoituksena on saada käytöksellisiä muutoksia ennakkoluulottomissa lapsissa, koska jos he arvostavat sitä, niin sitten sillä tulee olemaan tulevaisuus.”

Lähde: European Conservative

Hollanti Kulttuurimarxismi Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Elukoitten kuuluu elää, niinkuin elukat elää. Syö matoja ja torakoita, elä maakuopassa ilman lämpöä ja sähköä, sirutettuna, ilman omaa tahtoa ja kyvyttömänä lisääntyä.. Tai onhan toki vaihtoehtojakin: katko kaikki siteesi globoihin, älä seuraa heidän infosaastaansa. Aina kun mahdollista, tee heidät naurettaviksi. Huumori on parasta myrkkyä globoille.

 • tymä

  Vastaa

  Eat shit goyim

 • gg

  Vastaa

  Syöväthän simpanssitkin ötököitä. Niin miksei mekin.

  • Soros

   Vastaa

   Syöväthän kärpäsetkin paskaa. Niin miksei mekin?

 • TT

  Vastaa

  Kommunistien juonia taas. Uskomatonta p*skaa. Veganismihörhöily on ollut alkusoittoa tälle. Suomessakin ajetaan lihakarjamaatalous kokonaan alas ja tilalle tulee tehtaita, joiden kasvatuskaukalot kuhisevat ötököitä ja näitä hoitavat robotit. Siinäpä maalaisromantiikkaa teille. Olemme Lopun Ajassa.

 • Tura

  Vastaa

  Mitä luulette että Suomessa tulee tapahtumaan? Vuotta 2030 hehkutetaan nyt niin innokkaasti mediassa, ettei edes sokeinkaan pösilö voi olla tätä huomaamatta: polttomoottorit kielletään, Suomesta tulee ”hiilineutraali” tai jopa ”hiilinegatiivinen” jne. Vai mitä olette mieltä tästä: ”Maatalouden suurimmat päästöt tulevat lehmistä sekä niiden rehuista.” Vihreä teko on siis poistaa lehmien ja niiden rehujen päästöt. Suomi kituuttelee ja samaan aikaan USA, Kiina, Venäjä, Afrikka, Intia ja muut saastuttavat minkä kerkiävät. Ukraina ja Venäjä myös vilja-aitallaan ruokkivat Afrikan ja loput mustat sitten kätevästi Suomeen asumaan, jos Afrikassa ei ole kiva olla heidän. (Mistä Afrikka saa rahansa viljaan? Taatusti Suomen kautta fifflattuja EU-rahoja ovat ne.)

 • Minä

  Vastaa

  Ötököitä syödään maailmalla siellä täällä jo nyt ja on syöty iät ja ajat. Onko se sitten yhtään luontoystävällisempää tai ei, on oma kysymyksensä. Onhan niissä proteiinia ja ehkä muutakin. Tiedä sitten saako siitä kaiken sen tarpeellisen, mitä saa vain lihasta.

  Jos haluaa tietää miten lihan syöminen pelastaa maailman, voi katsoa tästä videon, jota viherpiiperöt eivät tule mainostamaan: https://www.youtube.com/watch?v=vpTHi7O66pI

 • juha II

  Vastaa

  Hollanti PAKOTTAA ainakin 600 maajussia lopettamaan elinkeinonsa. Tämä on johtanut suuriin varsin aiheellisiin maanviljelijöiden mielenilmaisuuksiin, jossa WEF:iin kuuluva rikollinen pääministeri ensin komensi mellakkapoliisit ja eräs tavis poliisi ampui kovilla 18-vuotiaan nuorenmiehen traktorin tuulilasiin reiän kun polliisi tunsi ahtistusta. Tämän jälkeen hakkaajat vaihdettiin armeijan sotilaiksi!!! Hollanti tuottaa suurimman osan EU:n lihatuotteet sekä oman osansa maidosta ja viljasta. WEF:n sekopäiden mukaan maanviljely ja pierivät lehmät + sonnit ovat vaaraksi??!!! ilmastolle. Uudessa-Seelannissa sikäläinen WEF:n vassari naispääministeri eli Marinin vastine on säätämässä lemmuille pieruveroa. Sama ämmä kertoi WEF:n kokouksessa ilosta hehkuen kuin hänen maassaan ovat itsemurhat kumuloituneet korona diktatuurin pahimpina aikoina. Tuo video hävisi YouTubesta alta aikayksikön. Eli ”iloa” EI haluttu jakaa tavalliselle rahvaalle. VALTAMEDIA kautta ”länsimaailman” on ollut maanviljelijöiden mielenosoituksista ja heidän mellakkapoliisin väkivallasta ”kuin kusi sukassa”! Maailma aiotaan nälänhädällä murhata eli ”DEPOPULATION” on tässäkin tavoitteena, jota ajaa NWO, Bill Gates, YK, WEF ja EU!!! Näin se vain menee, vaikka sohvaperunat pitäisivät tätä hullun houreina – siis Minun eikä noiden jotka edellä luettelin!

 • Nimetön

  Vastaa

  Sirkkapatukoita syöneenä en näe asiassa mitään erikoista. Hienoksi jauhetut sirkat eivät maistuneet millekään, mutta sisälsivät proteiinia yms.
  Luulisi että nuokin tuolla valmistavat ötökkäruokansa ennen kaikkea turvallisesti, muutenhan esim. etanoiden syöminen suoraan maasta voisi olla hengen vaarallista jos oikein huono tuuri käy…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi