Maahanmuuton hintalappu Alankomaissa vuosien 1995–2019 välillä 400 miljardia euroa

Laskelmiin ei sisälly maahanmuuttajarikollisuuden kuluja.

Talous

Amsterdamin yliopistolla tehty tutkimus paljastaa kuinka kalliiksi maahanmuutto onkaan käynyt maan veronmaksajille miltei 25 vuodessa. Selvitys kumoaa väitteet siitä, että maahanmuuttajat toisivat lisätuloja länsimaille.

Tutkimus nimeltä ”Rajaton hyvinvointivaltio: Maahanmuuton seuraukset julkiselle taloudelle” osoittaa, että maahanmuuton tuoma hintalappu Alankomaiden julkiselle sektorille vuosien 1995–2019 välillä oli huikeat 400 miljardia euroa, tyypillisesti noin 17 miljardia vuodessa. Suurin huippu oli vuonna 2016 maahantunkeutujavyöryn aikaan, jolloin rotumuukalaiset kuormittivat julkista sektoria 32 miljardin edestä.

Hyvinvointipalvelujen kuormittamisen ohella tutkimuksissa ”ei-länsimaalaisten” maahanmuuttajien huomattiin maksavan hollantilaisia merkittävästi vähemmän veroja, ja monet etniset ryhmät kuluttavatkin verorahoja elämänsä aikana enemmän kuin tuottavat niitä. Kalleimmaksi käyvä ryhmä on marokkolaiset, joiden läsnäolo Alankomaissa maksaa 260 000 euroa per henkilö.

Uutisen lähteessä ei mainita mitään maahanmuuttajarikollisuuden aiheuttamista kuluista, joten oletettavasti sitä ei ole laskettu ja sisällytetty kokonaishintaan.

Lähde: RMX

Alankomaat Hollanti Maahanmuuton talousvaikutukset Maahanmuutto Raha Rotu Talous Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Heh, valemedia Ylen mukaan nämä voimavarat alkavat maksaa tuottoa yhteiskunnalle jo muutamassa vuodessa.

  Tämän takia veroja ja kaikkia maksuja korotetaan jatkuvasti, eurooppalainen väestö maksaa kiltisti kaikki viulut, saa kiitoksena vielä kaikki heidän mukanaan tuomat lieveilmiöt ja seuraavissa vaaleissa äänestää samoja petturipuolueita.

  Vaihtoehtojakin tälle kehityskululle olisi, se on vain valkoisesta väestöstä itsestään kiinni, onko uskallusta tai ymmärrystä toimia toisin muun muassa äänestämisen suhteen.

 • TT

  Vastaa

  Rikkaus ja voimavara eivät ole ilmaisia. Ilman matuja emme tietäisi miltä valkoisten kansojen kotimaiden pilaaminen tuntuu.

 • Kasaarit kaiken takana

  Vastaa

  Vahtera väittää että Suomen valtionvelasta 75% koostuu ählämien elättämisestä ja kehitysmaiden tukemisesta. Mies todennäköisesti tietää mistä puhuu.

 • Nimetön

  Vastaa

  On se järjetöntä ajatella miten rikkaita, menestyviä ja onnellisia maita Euroopan maat olisivat, jos kaikkea tuota mamutusta ei tehtäisi. Voitaisiin sitten aidosti auttaa Afrikan maita hiihtämään perässä ja kehittymään omillaan. Nyt rahaa lähetellään päättömästi Afrikkaan ja lähi-idän ja Afrikan rikolliset tungeksivat Eurooppaan keräten kaikki mahdolliset tuet, myös laittomasti ja kaupan päälle myyvät huumeita, ryötävät ja raiskaavat. Noiden rikosten hintalappu on karmaisevaa luettavaa, kun siihen tulee ylisukupolviset kustannukset, joita valkoiset uhrit aiheuttavat jälkipolvilleen. Ja kaikki tämä vain sen takia, että huonoitsetuntoiset vassarit matkivat amerikkaa siinä, että joka nurkalla täytyy tumman miehen seisokella, niin sitten mekin oltaisiin vakavasti otettava kansakunta.

 • Niinpä niin

  Vastaa

  Ei ole halpaa euroopan itsemurha. Idiootit vielä maksavat siitä ja kustantavat ilmaisen loisimisen. Naiset saavat rikastusta.

 • L.B.D.

  Vastaa

  Suomessakin kun katsoo julkisen talouden nettovaikutuksia, niin vain ruotsalaiset niukasti ja saksalaiset jäävät plussan puolelle maahanmuuttajina täällä. Jokainen ymmärtää kansantalouden pelastajien olevan oikeasti kuoliniskuja maallemme.

 • Jasna Hakala

  Vastaa

  Paljonkohan yhden mamun hinta on täällä meillä Suomessa?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi