Britannian ilmavoimat keskeyttivät työtarjoukset valkoisille miehille – palvelevat nyt Kiinan armeijassa

Valkoisten heteromiesten syrjintä on luomassa turvallisuusuhkaa lännelle.

Ulkomaat

Brittipilotteja rekrytoineen eteläafrikkalaisyrityksen mainos.

Iso-Britannian kuninkaalliset ilmavoimat joutui aiemmin tänä vuonna kohun keskelle väitteistä, että he ovat keskeyttäneet työtarjoukset valkoisille miehille saadakseen enemmän töihin naisia ja ei-valkoisia ”monipuolistaakseen” ilmavoimia.

Eri brittiviranomaiset myöhemmin kielsivät väitteen olevan totta, mutta asian todellisesta laidasta kielii se, että Kiina on nyt palkannut monia britannialaisia miehiä palvelemaan heidän armeijassaan.

Kiina on rekrytoinut brittipilotteja eteläafrikkalaisen yrityksen kautta erittäin hyvillä palkkatarjouksilla ja noin 30 kuninkaallisissa ilmavoimissa palvelleen valkoisen miehen uskotaan nyt kouluttavan Naton ilmavoimien käyttämiä taktiikoita kiinan ilmavoimille.

Britannian asevoimien ministeri James Heappey on sittemmin vaatinut lakimuutosta, jolla kieltää kuninkaallisten ilmavoimien pilotteja viemästä eteenpäin osaamista Kiinalle.

Lähteet: 1, 2

Britannia Geopolitiikka Kiina Monikulttuurisuus Nato Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kuinka voit estää henkilöä viemästä osaamistaan eteenpäin jollekin, et mitenkään. Jos sinulle tehdään vieraasta maasta hyvä työtarjous niin kyllähän sitä voi lähteä ja antaa koulutusta. Mikä helvetin lakimuutos sen voi estää.

  • Observer

   Vastaa

   Lähdin minäkin Suomesta 2001, kun sain tarjouksen jota oli vaikea vastustaa. Samalla reissulla ollaan vieläkin.

 • otto suni

  Vastaa

  Woke-kulttuuri on jo tuhonnut länsimaat ja on erinomainen asia, että kiinalaiset saavat uusimman Nato-standardin käyttöönsä näiden brittilentäjien kautta. USA:n asema Tyynenmeren alueella on järkkyvä ja ”joonilaisten” johtama valtio menettää imperium-asemansa!

 • Nimetön

  Vastaa

  Sisältäpäin tuhoaminen saa päivä päivältä koomisempia piirteitä. Ei voi kun hymy huulilla seurata tätä kohellusta. Ja valkoihoinen, entinen mies, hyväksyy nämäkin toimet mukisematta. Kaikki asiat, mitä globon sormi koskettaa, muuttuu paskaksi.

 • Missä logiikka?

  Vastaa

  Heh heh hee… Ei siis saa työpaikkaa Isosta-Britaniasta mutta ei saa mennä muuallekkaan töihin. Ehkä USA:sta riittää riveihin niitä NATO-transuja. Nehän voisivat täyttää kiintiöt.

  Ihan sama kuin Suomen hallitus+eduskunta päättää ottaa lisää velkaa maallemme kun verokirstu on tyhjä. Sitten se ulkomailta otettu velka lapioidaan Suomen rajojen ulkopuolelle kaikenmaailman tupakanlopettamisen apuina ja ties minä ihmeellisinä avustuksina. Ja tässä on kaikki eduskuntapuolueet yksimielisesti mukana. Persut mukaanlukien.

 • TT

  Vastaa

  En ole koska ymmärtänyt, miksi nk. ”länttä’ ” pitäisi puolustaa. Komean historian ja eurooppalaisen rodun puolustamisen ymmärrän kyllä. Kiina voi olla näillekin uhka, mutta ei niinkään nyky-Venäjä tai Putin, joita vastaan koko läntinen globalistieliitti käy pakkomielteisesti uhraten omien kansojensa hyvinvoinnin tähän taisteluun.

  Britit ovat melkoisella varmuudella Nordstream 12 ‑putkien räjäytysten takana. UK on nykyisin täysi roistovaltio ja pääkaupunkinsa Lontoo on ruma harmaa ja ”mutainen” kaatopaikka. Tämä johtuu siitä, että Englanti on yksi kasaarimafian pääpaikoista. Englantilainen kansa on myös kaikista maapallon valkoisista kansoista tyhmintä ja kyvyttömintä puolustamaan itseään mutavyöryjä ja kasaarien nöyryytystä vastaan. Kovin hyvin tämä ei suju suomalaisiltakaan.

 • Valtiot ja hallitukset pahimmat rikolliset

  Vastaa

  Tahallaan aiheutettu turvallisuusvaje tai uhka. He tiesivät että näin tulee käymään.

  Toisen maailmansodan aikana Yhdysvallat antoi enemmän sotilaallista ja taloudellista tukea Neuvostoliiton kommunistidiktatuurille viikossa, kuin mitä se on antanut vajaassa vuodessa Ukrainalle.

  https://archive.org/details/scm-374339-jbcampbelljbcampbellextremism

  Kuinka monen miljardin arvosta Afgaanien talebaneille jätettiin aseita, kalustoa ja varusteita.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Ha ha. Noinkin voi käydä, kun aletaan valkoisia syrjiä. Kaikki eivät nöyrinä lambeina ”polvistu” ja tee katumusharjoituksia BLM aktivistien edessä. On varmasti ollut noillakin piloteilla koko palvelusaika Briteissä jatkuvaa syrjintää, kun puuttuu suojaväri.

 • Hh1488

  Vastaa

  haaha ihan oikein.

 • JFK

  Vastaa

  Kiinalaisten kannattaisi olla varuillaan. Nuo pilotit voivat olla vakoojia, joiden tehtävänä on raportoida kiinalaisten puolustusteknologiasta,

  Suomi on ulkoistamassa puolustuksen natolle. Sielä sitten tulee briteistä lentolaivueellinen transuja ja yön timoja. Mikä voisi mennä pieleen?

  • Tura

   Vastaa

   Eiköhän Kiina maailman suurimpana mahtina ole vakoilupeleissä askeleen edellä jo.

 • kullerwo

  Vastaa

  haahaa saatanan mokuttajakusipäät 👌 noin se kaksinaismoralismi iskee takasin ❤️❤️❤️

 • Tura

  Vastaa

  Mikseivät britit tahdo olla kiinalaisten kanssa hyvää pataa? Jos iso sota tulee, niin Kiinahan olisi juuri se paras liittolainen eli kannattaa antaa kaikki apu ja tietoutensa kiinalaistenkin käyttöön. Miettikää vaikka Suomea ja sen 6 000 000 asukasta: kehutaan milloin missäkin maailman kovimmaksi armeijaksi. En tosin tiedä mitä näyttöä meillä tästä on, mutta ilmeisesti niin bad-asseja olemme, ettei Venäjäkään ole uskaltanut hyökätä kovinkaan montaa kertaa, eikä ole edes voittanut meitä kovinkaan montaa kertaa. Kiina voittaisi Suomen sodassa yksinkertaisesti kokoylivoimansa takia. He voisivat marssia tänne Uralin yli ja hakata meidät puukepeillä. Edes Suomeen sijoitettavat NATO-ydinaseet eivät meitä pelastaisi: kiinalaisten lukumäärästä voit ottaa nollan perästä ja heitä on silti 25-kertainen määrä meihin verrattuna. Kaikki poliitikot kannattavat vimmoissaan NATO-ydinaseiden tuloa Suomeen, sillä noudatamme nyt NATO-sääntöjä, aivan kuten noudatamme EU-sääntöjäkin – emmekä siis Suomen lakeja. NATO:n ydinasepelote jyrää kaiken muun yli aivan kuten sitä ennen EU, euro, maahanmuuttajat, pakolaiset, monikulttuuri jne.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi