FBI-agentit sanovat Bidenin hallinnon käskeneen heitä ”luomaan” äärioikeistolaisen uhan

Äärioikeistolaisen terrorismin uhka on vallanpitäjien luoma valhe.

Ulkomaat

päivitetty

Joe Biden.

Presidentti Joe Bidenin noustua valtaan Amerikassa, maassa on tilastojen mukaan ollut kasvava äärioikeistolaisen ekstremismin ja terrorismin uhka. Nyt monet FBI-agentit ovat nimettömissä haastatteluissa paljastaneet Bidenin hallinnon käskeneen heitä luomaan kuvan valkoisen ylivallan kannattajien uhasta.

”Vaatimukset valkoisesta ylivallasta ylittävät suuresti valkoisen ylivallan tarjonnan. Meillä on määrätty enemmän väkeä tutkimaan valkoisen ylivallan kannattajia kuin mitä heitä edes on,” eräs agentti oli kertonut.

Agentit joutuvat myös lokeroimaan ihmisiä yhä vähäisemmillä perusteilla yhteiskunnallisiksi uhiksi.
”Jos heillä on Gadsdenin lippu, he omistavat aseita ja ovat häijyjä kouluhallinnon tapaamisissa, niin he ovat oletettavasti terroristeja.”

Myös Saksassa paljastui viime kuun lopulla, että Saksan liittotasavallan virasto perustuslain suojaamiseksi ylläpitää itse satoja äärioikeistolaisia profiileja verkossa ja agentit saavat työssään rikkoa maan lakia vihaan yllyttämisestä.

Lähde

FBI Joe Biden Poliittinen vaino Sionismi Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Polpo ja valtakunnansekopää yrittävät meillä lähes samaa. Suomen pitää kenties lähettää Jasper Pääkkönen Amerikkaan näyttelemään valkoista ylivaltaa. Suomella on valkoisen ylivallan perinteet. Eheä etnovaltio pilattiin meillä vasta aivan äskettäin ja maatamme ”vaivaa” yhä nk. ”rasismi”. Taustalla on myös Natsi-Saksa-liittolaisuus tai skinhead Kekkonen, joka käytti järkeään eikä soijaillut. USA:n piti juonitella Nato Suomeen, koska pelkää maamme valkoista ylivaltaa. Saksassa vastaava miehitys on tehty jo kauan sitten

 • Nationalisti

  Vastaa

  Valkoisten vastainen hallinto pyrkii luomaan mitä mielikuvituksellisimpia ”uhkakuvia” jotta kansallismielisyys saataisiin näyttämään äärimmäisen järkyttävältä ideologialta.
  Syynä on se, että mm. väestönvaihtoa ajava ja erilaisia kriisejä aktiivisesti kehittelevä sionistieliitti ja heidän kätyrinsä pelkäävät kansallismielisyyden nousua, koska kansallismieliset ovat ainoa vastavoima pysäyttämään tämä vallitseva hulluus.

  Tuollainen touhu menee kategoriaan ”syylliset on löydetty, pitää keksiä rikokset”.

 • otto suni

  Vastaa

  FBI on jo ollut J. Edgar Hooverin jälkeen ainoastaan demokraattien ja neokonservatiivien käsikassara. Hoover tiesi kaikista politiikoista kaiken ja pystyi tarvittaessa kiristämään, vaikka häntä kiristi Mafia hänen homosuhteidensa vuoksi! FBI on ollut eräänlainen valtio valtiossa!

  • GLGL

   Vastaa

   Tästä tulee mieleen eräs T. Soini ja hänen takinkääntönsä.

 • Salomon

  Vastaa

  Ihan perus hassuttelua, ei mitään ihmeellistä saatika uutta

 • Bella

  Vastaa

  Kannattaa olla varuillaan, silla Suomessa todennakoisesti jokin taho yrittaa kayttaa noyryyttamisen psykologiaa valitsemiinsa ”aarioikeistolaisiin”. Tarkoitan tekniikkaa, jonka loi ”Harry” Murray, entinen OSS:n ( CIA:n edeltaja) psykologi, sittemmin Harvardin tutkija ja psykologian tieteen edellakavija persoonallisuustutkimuksissa. psykologian tieteessa ”kiusaantuneisuus” nahdaan tuskallisena, mutta tarkeana emotionaalisena tilana. Useimmat tutkijat arvelevat, etta kiusaantuneisuuden tarkoitus on saada ihmiset tuntemaan negatiivisesti sosiaalisista tai sisaisista virheistaan sisaisen tai yhteiskunnan palautteen muodossa, ”feedbackina”, jolloin ihmiset oppisivat olemaan toistamatta toimintaansa. Tama Murray teki naita kokeitaan sotilastiedustelussa sodan aikana ja jatkoi sodan jalkeen Harvardin huippulahjakkaiden parissa, joista yksi oli Ted Kaczynski. Yleisesti uskotaan, etta nama epainhimilliset psykologiset kokeet vaikuttivat Unabomberiin hanen ollessaan vasta 16-vuotias silla tavalla, etta hanesta tuli pommeilla salamurhaaja. 

  Tama taho, joka toimii nyt Suomessa, hyodyntaa Murrayn nykyaan epaeettiseksi katsotun tutkimuksen metodeja joiltain osin sopiviksi katsotuilla alustoilla, ja etenkin hyodyntaa taman tutkimuksen tanaan tiedettyja lopputulemia soveltaessaan naita metodeja ”aarioikeistolaisiin”. Kannattaa lukea tuon Murrayn tutkimuksia. Ja kannattaa ”katsoa eteensa” tarkkaan.

 • White lives matter

  Vastaa

  Juttu antaa aivan liian hyvän kuvan liittovaltion poliisista. John Bruce Campbellin mukaan FBI kuuluu Yhdysvaltojen suurimpiin terroristijärjestöihin. Tarkoittaen että se on itse järjestänyt ja lavastanut lukuisia pommi-iskuja sekä salamurhia.

  Kansallisten radikaalijärjestöjen pitäisi järjestää sisäänpääsykokeet uusille jäsenille. Koe pitäisi olla tentti Turnerin Päiväkirjoista. Oikeasti.

 • Timppis

  Vastaa

  Näinhän se menee eurooppa sai jenkeiltä lahjaksi woken europoliitikot veivät vastalahjaksi jenkkilään matutuksen miljoonia laittomiaatuja lennätellään ympäri jenkkilän kaupunkeja ja majoitetaan hotelleihin.kuulostaako tutulta? Samaan aikaan miljoonat erikan kodittomat maakaavat kaduilla ja tavankansa ihmettelee että mtä v..tua.

 • Setämies

  Vastaa

  Onhan siellä Usa:ssa eräällä ryhmällä ylivalta, ei kylläkään ns. valkoisilla.
  Sitä ei vaan sanoa ääneen.

 • Nussin mutsiis

  Vastaa

  missä lähteet?

 • Nimetön

  Vastaa

  Biden on pedofiili ja tekee mitä Fedin rahaherrat määrää. Varmasti Mossadilla paljon kiristysmateriaalia kyseisestä seniilistä varastossa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi