12-vuotias lapsi raiskattiin, murhattiin ja sullottiin matkalaukkuun Ranskassa – epäiltynä algerialaisnainen

Epäilty pidätettiin elokuun 21. päivä lentokentällä. Hänelle ilmoitettiin karkoituspäätöksestä, jonka seurauksena hänellä on 30 päivää aikaa poistua maasta. Toisin sanoen hän oli laittomasti Ranskassa, minkä vuoksi hänellä oli mahdollisuus murhata valkoinen lapsi.

Ulkomaat

päivitetty

12-vuotias Lola on yksi monista monikulttuurisuuden uhreista.

Ranskaa kuohuttaa tapaus, jossa 12-vuotias ranskalaistyttö raiskattiin, murhattiin ja tungettiin matkalaukkuun. Epäiltynä on 24-vuotias karkotuspäätöksen saanut algerialaisnainen, jonka olisi jo pitänyt poistua maasta. Aikaisemmin poliisi epäili neljää algerialaista, mutta epäiltyjen määrä on nyt supistunut.

Lola-nimellä tunnettu koulutyttö löytyi auton takakontista. Hänellä oli kurkku viilletty auki ja häneen oli painettu tai poltettu jonkinlaisella esineellä numerot 1 ja 0. Virallinen kuolinsyy oli tukehtuminen.

Epäilty on kertonut kuulusteluissa vieneensä lapsen siskonsa asunnolle, jossa hän on pakottanut tämän suihkuun. Sen jälkeen hän on tehnyt lapselle seksuaalisia tekoja, joista ei ole tarkempaa tietoa, sekä väkivaltaa, joka on johtanut kuolemaan. Teko tapahtui viime perjantaina.

Lähde: OSINT

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Ranska Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva väkivalta Valkoisten kansanmurha

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  Länsimaat tekee kollektiivista itsemurhaa, mutta surullista että aina pienet viattomat lapset joutuu kärsimään.
  Jos maailmassa olisi oikeutta niin poliitikot olisi toreilla kidutettavana, kunnes kokevat saman mitä viattomat ihmiset on kokenut heidän päätösten takia.

 • Piikivi

  Vastaa

  Milloin lopetetaan näiden ihmispetojen haaliminen Eurooppaan? Ihmettelen vaan. Mitä tuo hirviö teki Ranskassa, jos oli jo karkoituksen saanut.

 • Maria Flinck

  Vastaa

  Suvakit tykkää. Suvakit riemuitsee. Suvakin sairaassa päässä kutsuvat tätä hienoksi kulttuuririkkaudeksi. Ihania pelihetkiä ja ruoanlaittoa. Työperäistä maahanmuuttoa. Ihqua! Itseasiassa vihaan lähestulkoon enemmän valkoista suvakkia/liberaalia. Vihaavat omaa kansaansa, omaa rotuaan ja kotimaahansa. Käsittämättömiä olioita!

 • Nimetön

  Vastaa

  Suvakithan on näistä täysin hiljaa, mutta jos joku erehtyy sanomaan esim. islamia paskaksi uskonnoksi, alkaa välitön kovaääninen paskamyrsky.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi