Saksalaispoliitikko syyttää ukrainalaisia pakolaisia ”turvapaikkaturismista”

Merz ei väittänyt samaa "Syyrian sotaa pakenevista" irakilaismiehistä vuonna 2015.

Ulkomaat

päivitetty

Saksan kristillisdemokraattisen unionin puheenjohtaja, Friedrich Merz, väitti pitämässään puheessa ukrainalaisten pakolaisten hyväksikäyttävän Saksan hyvinvointijärjestelmää ennen palaamistaan kotimaahansa.

”Koemme nyt sosiaalista turismia näiltä pakolaisilta. Meillä on ongelma täällä ja se on kasvamassa suuremmaksi,” Merz sanoi.

Merz ei kuitenkaan lausunut väitteitä turvapaikkaturismista, kun Saksaan saapui vuonna 2015 satoja tuhansia irakilaisia, afganistanilaisia, pakistanilaisia, nigerialaisia ja eritrealaisia miehiä, jotka väitetysti pakenivat sotaa Syyriassa.

Lähde: Remix

Rotu Saksa Turvapaikanhakija Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Voisitko koskaan luottaa kristillisdemokraateihin tai kokoomukseen seuratessasi näiden toimia elintasopakolaisten päästämisessä Saksaan ja Suomeen? Samaa sakkia ovat Saksan ja Suomen ns. oikeisto.

 • ISDN

  Vastaa

  Suomi ottaisi mielellään vaikka 400 000 ukrainalaista, sillä 40 000 saatiin Uudellemaalle sijoitettua (enimmäkseen kalustettuihin asuntoihin) oikein kivuttomasti. Vastaanottokeskukset 24/7‑palvelijoineen voidaan sitten säästää jatkossakin irakilaisille, afgaaneille sekä somaleille eli sille todelliselle kermalle. Ongelma Suomessa ei ole siis tilan tai verorahojen puute ”pakolaisille”, vaan se että ukrainalaisten sijoittamisessa täytyy miettiä sitä ettei naapurissa satu majailemaan jo entuudestaan näitä toisia, joiden passissa lukee syntymäpaikkana CCCP. Eli entisiä maanmiehiä ei missään nimessä saa sijoittaa samaan rappuun eikä mielellään edes rakennukseen tai kortteliin, sillä venäläiset tunnetusti saattavat raiskata ukrainalaiset heti tilaisuuden koittaessa. Näin Migri kohtasi jälleen uuden jännittävän haasteen, josta toki selvinevät puhtain paperein jo totuttuun tapaan.

  • Nimetön

   Vastaa

   Eli samalla tavalla kuin manneilla (tai joskus oli)?

 • Ilmari

  Vastaa

  On tässä sekin ero, että ukrainalaiset palaavat kotimaahansa heti, kun se on mahdollista, mutta nämä muut eivät koskaan.

 • Köyttä myytävänä

  Vastaa

  Erityisen vastenmielistä on kristittyjen ja katolisten hinku halata koko maailma terveeksi. Kehitysmaita ne kyllä auttavat kasvattamaan väestöä. Kehittyneitä maita opettavat vihaamaan omia geenejään ja jokainen ihminen on kuulemma syntinen ja huono luonnostaan. Hyvä itsetunto, vahvuus, älykkyys ja luovuus ovat syntiä. Järjen käyttö kiellettyä. Kaikkien pitää velloa omissa tunteissaan ja sitä tunnehöttöähän lampaille tarjotaan älykkyyttä lisäävien opetusten sijaan tuutin täydeltä. Jopa eutanasian haluavat kieltää, jotta ikälopun sairaan ihmisen kuolema olisi mahdollisimman tuskallinen. 

  Kirkko on mukana sukupuolettomuuteen ja munattomuuteen kannustavassa propagandassa. Vain muutama rohkeampi uskaltaa vastustaa feminismiä ja sateenkaariaatetta. Kirkolle on ok, että ihmistä pidetään elossa silloinkin kun hänen olisi armollisinta antaa mennä, mutta abortti voi nykykirkolle olla pelkkä ilmoitusasia. 

  Tämän maailman suurimpia ongelmia eivät ole kulkutaudit, sodat eivätkä nälänhädät vaan se, että ihminen on unohtanut todellisen luontonsa sekä paikkansa ravintoketjun huipulla. Sivilisaation sijaan on rakennettu globaali laidun, joka rappioittaa ihmiset henkisesti, fyysisesti ja älyllisesti.

 • Bella

  Vastaa

  Naisvihaajapaskiainenhan tama on: nyt kun Ukrainan sota syoksee Eurooppaan myos naisia ja lapsia, joita olisin halunnut nahda oikeiden sotapakolaisten keskella jo paljon aiempina vuosikymmenina, niin nama oikeasti puolustuskyvyttomat ovatkin ”jarjestelman hyvaksikayttajia”. Kun raavaat sotilaat ja muut pahantekijat valloittivatkin Euroopan naisten ja lasten tilalla aiemmin, niin nama valkoiset patriarkaatin ajajat osoittivat syyttavan sormen niita kohtaan, jotka kertoivat naiden rikoksista kansalle. Jos olit nainen kertomassa, rikoksesi oli kaksi kertaa isompi kuin vastaavan miehen, joka nakyi ainakin tuomion maarana verrattuna miespuolisiin, koska nama valkoiset patriarkaattia ajavat kusiaiset eivat voi sietaa naisia, jotka sanovat ”ei”, tai ovat alykkaita. Naita inceleja on muun muassa Hesarin paatoimituksessa. Hyi.

 • Tapiola

  Vastaa

  2015 ei tarvinnut olla köyhä ja kipeä kun Venäjän kaasulla kaikki pyöri euroopan navassa. Volkswageneita meni miljoonittain maailmalle vääriä päästöarvoja antavilla sähköillä. Mitä kaikkea huijasivatkaan? Sama se on täällä Suomessa. Koko vihervalhe pyöri ison naapurimme raaka-aineilla. Välillä aina pienessä piirissä saattoi pilkata, ettei se mikään suurvalta ole. Eihän sillä ole mitöööön.

 • juha II

  Vastaa

  Tuota samaa pirunviulua on vingutellut Ruotsissa vastaavassa asemassa olevat sossut, jotka samalla estoitta jakavat persettään mustille ja muslimeille olivatpa nämä sitten tehneet mitä karkeita ja julmia rikoksia tahansa. Keväällä SVT:n haastattelussa sossu naistoimittaja uteli ukrainainainalaiselta miespakolaiselta sitä miksi hän ei ollut jäänyt kotimaahansa taistelemaan sen puolesta. Ja WEF:n valtio-varattomuusministeri Annika Saarkko kaikkine hyllyvine varavarastoineen paheksi YLE:n Aamu-TV:ssä (kuulemma) etteivät ukrainalaiset pakolaiset ole työllistyneet Suomessa juurikaan!? Niinpä! Valkoiset ”negridit” (globalisti politrukit) ovat melkeinpä pahempia kuin ne oikeat. Ei muuta kuin ”kohtaamisia” niin kyllä se siitä urkenee tavallisten ihmisten elämän ”larppaaminen”!

 • Hh1488

  Vastaa

  kuolema tälle kommarille

 • Tottahan tuo on

  Vastaa

  Vuonna 2015 oli vallassa Mama Merkel joka tukki kaikkien kristillisten suut ja toimi Saksan liittovaltion, myös EU:n, diktaattorina. Mama Merkel sanoi mitä muut saivat ajatella.

  Nyt on tilanne muuttunut ja nyt kristillisetkin uskaltavat ajatella taas. Ja se mitä Hr. Merz sanoi, se on faktaa. Ei Ukrainassa kaikkialla taisella. Vain kapoisella rintamalla joka on valloitettu autonomisilta alueilta. Ja jotka nyt kansanäänestysten jälkeen ovat osa Venäjää. 

  Ukrainalaiset olisivat voineet/saaneet elää rauhassa jos eivät olisi aloittaneet slaavilaisen väestön holokaustia. Mutta näin saa asyyli-lotossa kupongin jolla voi vaikka voittaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi