Saksan tiedustelulla satoja ”äärioikeistolaisia” valeprofiileja verkossa

Samalla maan vasemmistohallitus väittää äärioikeiston olevan maan suurin turvallisuusuhka.

Ulkomaat

Sadat vihaan ja jopa väkivaltaan yllyttävät ”radikaalinatsit” ja ”äärioikeistolaiset” internetissä ovat todellisuudessa Saksan kotimaan tiedustelun agentteja. Agentit saavat työssään rikkoa Saksan lakia vihaan yllyttämisestä.

”Ollaksesi uskottava, ei riitä että tykkäät tai jaat toisten sanomisia, vaan sinun pitää myös itse tehdä lausuntoja. Tämä tarkoittaa sitä, että agentit myös itse kiusaavat ja yllyttävät muita,” eräs haastateltu agentti oli kertonut, joka sanoi alkaneensa virkaan ”tehdäkseen jotakin äärioikeistolaisille.”

Saksan liittotasavallan virasto perustuslain suojaamiseksi (BFV) sanoo näiden valeprofiilien olevan välttämättömiä äärioikeiston valvonnalle, monien kritisoidessa tätä sanoen, että agentit käytännössä yllyttävät ihmisiä radikalismiin.
BFV on panostanut vahvasti ”virtuaaliagentteihin” vuodesta 2019 lähtien, jotka palkataan veronmaksajien rahoilla.

Samaan aikaan, kun BFV:n toiminta on tullut tietoisuuteen, Saksan vasemmistohallitus on leimannut äärioikeiston maan suurimmaksi uhaksi, vaikka äärivasemmisto ja islamistit ovat tilastojen mukaan paljon suurempi uhka.

Lähde: Remix

Saksa Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mites Suomessa Brysselin hybridikeskus?

  Olen epäillyt, että tuolta hoidettaisiin ”uutiskommentointia” ainakin HS ja Reporadion juttuihin. Ehkä jopa Ylilaudalle nykyisin.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Täällä Suomessa on ihan sama meininki, ties miten monta agenttia TÄLLÄKIN sivustolla käy kirjoittelemassa. Pääsääntönähän on että mitä törkeämpää tekstiä kirjoittaa, niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä kirjoittaja on joku kotimaan tiedustelun agentti. TIETO EI OLE LUULON VÄÄRTI näissä asioissa, sillä eihän sitä koskaan voi tietää onko jonkun provosoivan kirjoituksen takana agentti vai eikö ole, niinpä kannattaa varmuuden vuoksi luulla että on!.

 • Antisionisti

  Vastaa

  Samaa tehdään täälläkin, se on aivan selvä. Ei kansallismielisten kenttä sattumalta ole hajonnut kiisteleviin blokkeihin, vaan asialla on ollut supo. Muistan miten jo SE-leirin aikoihin yhtä leirissä ollutta tyyppiä epäiltiin asiasta ja sitä lähdettiin kerran seuraamaan kun se poistui leiristä. Supon tiloihinhan se paskiainen meni.

  • Bella

   Vastaa

   Jotkut kertoivat vuonna 2o11, etta silloisen Vapauspuolueen pj olisi ollut agentti, koska tama ei missaan nimessa suostunut valokuviin. Esimerkiksi Tampereella vaalikopilla tyyppi sanoi minulle, etta ”en halua, etta minua kuvataan”, kun otimme kuvia toisistamme. Siis nain puolueen puheenjohtaja. En uskonut noita juttuja silloin. Vaikuttivat foliopaiden jutuilta. En vielakaan usko, etta Supo tekisi moista, joku toinen tiedustelu voi kylla tehdakin.

 • Yyber Johnsson

  Vastaa

  Veikkaampa että tämä sama äärioikeisto vouhotus on samaa kastia Saksan vastaavan kanssa. Kaikki joka ei myötäile EU:n ja lännen ”ARVOYHTEISÖÄ” on äärioikeistoa ja natsismia. Von Der Leyen kumppaneineen uhkailee ja kiristää kaikkia niitä jotka ei kulje talutusnuorassa. Jukka Savolainen, Pekka Toveri ja Mika Aaltola on tätä aparaattusta.

 • juha II

  Vastaa

  Tyypillistä saksalaista toimintaa, joka on lähtöisi aina WWII jälkeisestä ”kujanjuoksista”, jossa saksalaisia häväistiin, syyllistettiin, aivopestiin, halveksittiin ja heiltä kiellettiin heidän oma historiansa vieden heiltä ihmisarvo sekä avoin mahdollisuus jatkaa eteenpäin ”puhtaalta pöydältä”. Ja kaiken tämän henkisen kidutuksen mankelin läpi vetäjät olivat juutalaiset, jotka tekivät koko sodan aikakauden tapahtumista irvokasta liiketoimintaa ja anekauppa, jolla saksalaisten ja itse Saksan ”sielu” koskaan puhdistu eikä saa anteeksiantoa. Koska sen kiistäminen heiltä tietää kun ”yksikätisen rosvon” täyspotin rahankilinää. Ja tuo rahankilinä on juutalaiselle kansamkunnalle se kaikkein korkein arvo maailmassa loputtoman rasistisen itserakkautensa sekä sokean ylpeytensä lisäksi. Ja pieni suomalainen joskus perusluterilainen ihmettelee pienessä tyhmässä päässään: Mihin helevatan rakoon se HEIDÄN Jumalansa oikein mahtuu??? Sitä paisi maailmassa on teurastettu satoja miljoonia muita kansoja historian kuluessa ja HE ovat saaneen SYVÄN ”hautarauhan”!
  Mitä tulee WWII jälkeisen Saksan hallitukseen. Olisin Saksan Liittotasavallan Liittokansleri Konrad Adenaurenina vain todennut: Ettei tämä hallitus vastaa edellisen hallinnon tekemisistä tai tekemättä jättämisestä!

 • Mitä mikin tarkoittaa

  Vastaa

  Ihmettelen miksi aina puhutaan ”äärioikeistosta”. Sanahan on aivan väärä jos sillä tarkoitetaan kansallissosialisteja. Kansallissosialisti saa merkityksensä kun se jaetaan kahteen osaan: kansallis ja sosialisti. Kansallis tarkoittaa sen maan kansaa jonne maksaa verot ja jonka rotuinen on. Ja sosialismi tarkoittaa kansan työväenolojen parantamista. Paitsi SDP:n leirissä. 

  Näinollen, kansallissosialistit asettuvat poliittisesti keskustan liberaalien ja vasemmistoliiton välille. Ja Suomen liberaalejahan ovat Kokoomuksen edustajat. Ne kumartavat kaikille jos siitä on niille vähänkään etua.

  Ja Suomen poliittisessa järjestelmässä, äärimmäisen oikeallahan on Luterilainen seurakunta, ja RKP. Ne hauluavat pitää vallan vanhoilla instituutioilla kuten itsellään. Siitä keskustaanpäin tulee Keskusta, joka haluaa pitää vallan isännillä ja rahalla. Sekä siiä sitten keskustaanpäin tulee SDP. 

  Kun katsotaan oikeasti poliittista puolueiden jakaantumista niin Suomessa opetetaan puoluepolitiikka ihan väärin. Siksi MEP:it asettuvat EU:ssa joka kerta ihan outoihin ryhmiin.

  • ISDN

   Vastaa

   Hyvä pointti. Kokoomus on todellakin esim. Suomen maahanmuuttaja- ja homotusmyönteisin puolue. Mutta eipä vaikkapa PS:nkään linja näissä asioissa enää kovin kaukana tule. Aina vaalien lähestyessä sitten purrat, halla-ahot ja muut hieman röyhentävät rintojaan ja uskaltautuvat ”kritisoimaan” systeemiä tai jopa EU:takin. Ongelmalle eli avoimille rajoille tai eurolle tosin ei mitään tehdä, sillä mitään keinoja EU-täysjäsenellä ei siihen ole. Ja eihän kukaan EU-liittovaltiota tai USA:n globaalia hegemoniaa varsinkaan nyt enää voi ääneen vastustaa, sillä ethän sinä ryssäksi tahdo leimautua.

 • ISDN

  Vastaa

  Kyllähän se rakkauden uskonto eli islam on paljon suurempi ja todellisempi uhka. Kyllä varmasti äärioikeistollinen terrori-isku poliitikkoja kohtaan tjmv. tulee vielä silti tapahtumaan. Saksa on yksi aika todennäköinen paikka sille. Kun ihmiset ovat saaneet tarpeekseen, niin jotakin tapahtuu. Voihan se olla että muslimit laittavat todenteolla ranttaliksi ennen muita taas kerran. Ja islamistinen tai vasemmistolainen terrori eivät koskaan tule tuomituiksi samalla tavalla kuin muu vastaava toiminta. Islamin ja jihadin oikea paikka olisi Lähi-idässä/arabimaissa. Mihinkään muualle – eli Eurooppaan, Afrikkaan, Aasiaan – sitä ei mielestäni tarvittaisi.

  Muslimeilla on tässä touhussa sekin etu, että jos nyt vaikka Saksassa tai missä vain Euroopassa sattuisi oikein kunnon islamistinen häppening, jossa lahdattaisiin vaikka 1000 kafferia eli ei-muslimia/väärän islamin harjoittajaa, niin mihinkään suuriin toimenpiteisiin islamia vastaan ei ryhdyttäisi, eikä seuraavaa iskua tultaisi ennaltaehkäisevästi kovinkaan suurin ponnisteluin estämään, sillä se olisi rasismia, uskonrauhan & mielipiteenvapauden estämistä jne. Mikään muu ryhmittymä ei tällaista suojakorttia vastaavassa tilanteissa omaisi.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Netissä vellovan ”vihapuheen” takana olikin polpo. Kuka yllättyi?

  Helsingin poliisissa on Lokkaa vainonnut Tuisku-niminen lähes kääpiön kokoinen poliisi ja kommunisti, jonka työtehtäviin kuuluu mm. netissä roikkuminen ja sotarikosten keksiminen, jos hän näkee vääriä sanoja. Todennäköisesti Tuiskulla on monia valeprofiileja, joita hän käyttää provokatiivisiin operaatioihin.

  Junes Lokan lisäksi monet poliisit pitävät tätä Tuiskua täytenä pellenä. Tuisku tunnetaan myös siitä, että hän on epäsiisti ja ylipainoinen. Vaikea uskoa, että yksikään nainen huolisi Tuiskun kaltaista epäonnistujaa mieheksensä, joten Tuisku on todennäköisesti homo.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Äärioikeistolaisen ja rasistin leiman saa jo sillä että vastustaa nykyistä maahanmuutto/turvapaikkapolitiikkaa, tai vaatii että turvapaikanhakijoilla olisi velvollisuus vaikkapa opetella maan kieltä ettei kymmenenkin vuoden jälkeen olla vaatimassa tulkkia omien asioiden käsittelyyn.

  Jos juuri ennen eduskuntavaaleja sattuisi jossain päin Eurooppaa rekkaisku tms niin se vaikuttaisi selvästi tulokseen.

  • Nimetön

   Vastaa

   ”Jos juuri ennen eduskuntavaaleja sattuisi jossain päin Eurooppaa rekkaisku tms niin se vaikuttaisi selvästi tulokseen.”

   Niinkö? 😀 Miten Tukholman huhtikuun 2017 isku vaikutti Suomen kuntavaalitulokseen?

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Tukholman_isku_2017

   • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

    Vastaa

    Tiettävästi Pohjolan Valkeassa kaupungissa eräs ehdokas oli saanut varsin vähän ennakkoääniä mutta vaalipäivänä oli tullut niin paljon että pääsi 2 hengen listalla valtuustoon, eikä toinenkaan ollut hirveän kaukana. Suuri oli muiden puolueiden helpotus kun seuraavissa vaaleissa ei päässyt läpi, oli kai ”haitannut” valtuuston työskentelyä sen verran että useampi rakennusprojekti ei ollut edennyt ollenkaan.

    Kummissakin vaaleissa sillä äänimäärällä olisi päässyt ihan kirkkaasti läpi minkä tahansa ison puolueen listalla.

 • tymä

  Vastaa

  ei mitään yllättävää, ja samaan aikaan ihmetellään miksi skene hajallaan.

 • Jupi

  Vastaa

  ei mikään ihme että siellä on ongelmia äärioikeiston kanssa jos valtio kerran sellaisen on luonut

 • Salomon

  Vastaa

  Ullatuus! Samaan syssyyn voidaan päätellä ”agenttien” rotuperä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi