Salaperäinen kasvu kuolleisuudessa ympäri Eurooppaa

Koronavirus ei ole ylikuolleisuuden aiheuttaja.

Ulkomaat

Euroopan maissa kuolleisuus on tällä hetkellä epätavallisen korkealla, eikä koronavirus ole virallisten tilastojen mukaan kuolemien syy. ”Ylikuolleisuutta” esiintyy tällä hetkellä ainakin Alankomaissa, Saksassa, Espanjassa, Portugalissa ja Iso-Britanniassa.

Kuolleisuus on kasvanut Euroopassa noin 11 prosenttia huhtikuusta lähtien ja asiantuntijat ovat ihmeissään siitä, koska kuolemien kasvu ei ole suorassa yhteydessä koronaviruspandemiaan.

Eräs Alankomaiden suurimpia medioita, de Volkskrant, uutisoi maassa kuolevan satoja ihmisiä normaalia enemmän viikoittain. Tutkijat yrittävät löytää syytä asialle mutta maan terveysviranomaiset eivät suostu luovuttamaan kuolemiin liittyvää dataa vedoten yksityisyyssyihin.

Kuolleisuuden kasvu on vielä korkeampi Espanjassa, missä tilastoitiin miltei 10 000 kuolemaa enemmän heinäkuussa, kuin samassa kuussa vuonna 2019. Näistä kuitenkin vain 1872 laskettiin koronaviruksen aiheuttamiksi ja myös yksi viidesosa poikkeuksellisen kuuman kesän aiheuttamaksi.

”Korona taikka helleaallot eivät selitä sitä, mitä täällä tapahtuu,” kommentoi Valencian yhteisön terveys- ja biolääketieteen tutkimussäätiön johtaja, Salvador Peiró, Espanjan ylikuolleisuutta.

Myös Saksassa tilastoitiin 12 prosentin nousu heinäkuun kuolleisuudessa verrattuna saman kuun kuolleisuuteen vuosina 2018–2021. Tutkijat eivät pysty tekemään päätelmiä kuolemien syistä, sillä myöskään Saksassa kuolemiin liittyvä data ei ole julkista tietoa.

Lähde: Remix

Hyvinvointi Koronavirus Tiede & luonto Tilastot Ulkomaat

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jännä juttu, että tätä huomattavaa ylikuolleisuutta ei ollut silloin, kun ketään ei ollut vielä piikitetty ja ”pandemia” oli pahimmillaan ainakin viranomaisten, poliitikoiden ja median mielestä.
  Nyt tästä ylikuolleisuudesta ei haluta käydä minkäänlaista tosiasiallista avointa keskustelua, ne samat tahot, jotka pakkopropagoi koronaa päivittäin, ovat aivan hiljaa.

 • otto suni

  Vastaa

  Viimeistään neljäs rokote on tappava useimmille yli 60-vuotiaille, joten nyt Bourlan putiikki saavuttaa vähitellen tavoitteensa vähentää valkoisten määrää mahdollsimman paljon.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Myös Suomessa ylikuolleisuus alkoi ajallisesti toisen rokotekierroksen käynnistyttyä viime vuonna. Mikäli asialla olisi yhteyttä rokotteisiin, tulisi jokainen asiaan liittynyt tuomita kuolemaan Nuremberg menettelyssä. Lieneekin siis itsestäänselvää, että viranomaisilta on turha odottaa ”yhteistyötä” asian selvittämiseksi.

 • Yrjö

  Vastaa

  Täytyy saada KESTÄVYYSVAJE kuntoon, jotta sijoittajat saavat rahansa.

 • Juha

  Vastaa

  Lampaat menivät vapaaehtoisesti piikille.. oikein jonottivat vuoroaan geeniterapiaan. Nyt näiden elimistössä on miljoonia soluja jotka tuottavat jatkuvasti piikkiproteiinia. Jossain vaiheessa elimistö sanoo sopimuksen irti. 

  En ihan ymmärtänyt tätä logiikkaa silloin.. vielä vähemmän nyt.. Miksi muuttaa vapaaehtoisesti omia geenejään kun haittavaikutukset ovat täysin arvoitus.

 • juha II

  Vastaa

  ”Paska alkaa osumaan tuulettimeen!” Aivopesun voima on valtava. Se on yhtä vaarallinen kuin meren raivoava ristiaallokko rantakallioita vasten. Kummastakin on syytä pysyä mahdollisimman kaukana.

 • Death by lethal injection

  Vastaa

  Hautaustoimistossa ja seurakunnan virastossa sanottiin jo alkuvuonna, että ihmisiä kuolee nyt poikkeuksellisen paljon. Hautaustoimisto vielä painotti, että kuolemat eivät johdu korona viruksesta.
  Saa nähdä, milloin meille uskalletaan kertoa totuus ja minkälainen paniikki siitä syntyy. Päättäjät turvasivat jo oman selustansa lakipykälällä, joka antaa heille vastuuvapauden. Kulisseissa mietitään varmasti kuumeisesti miten laajoilta korvausvaatimuksilta vältytään.

 • Late

  Vastaa

  korona rokote. maailman suurin ihmiskoe meni pieleen. kukaan ei myönnä eikä kanna vastuuta. mut se että tota myrkkyä vieläkin halutaan tunkee ihmisiin… montakohan miljoonaa euroa nohynek sai lobbauksesta

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi