Poliisi lisää läsnäoloaan uimahalleissa Saksassa rotumuukalaisten aiheuttamien levottomuuksien takia

Saksan uintiliiton johtaja on kehottanut lapsiperheitä olemaan menemättä julkisiin uimahalleihin turvallisuussyistä.

Ulkomaat

Rotumuukalaiset riehumassa berliiniläisellä uima-altaalla.

Rotumuukalaisten väkivaltaisuus ja seksuaalinen ahdistelu Saksan uimahalleissa on kasvanut niin suureksi ongelmaksi, että jopa maan sisäministeriltä on pyydetty tekemään jotain asialle.

Saksalaisten pahaksi onneksi maan sisäministerinä toimii monikulttuurisuusfanaatikko Nancy Faeser, jonka ”ratkaisu” ongelmaan on jatkuvasti levottomuuksia aiheuttavien etnisten ryhmien karkottamisen sijaan poliisin läsnäolon lisääminen uimahalleissa. Tulevaisuudessa uimahalleissa saatetaankin nähdä uima-asuisia poliiseja

Monet ovat sosiaalisessa mediassa kyseenalaistaneet sitä, miksi Saksa tarvitsee yhä enemmän poliisin läsnäoloa uimahalleissa, jotka olivat ennen vanhaan rauhallisia paikkoja.

”Miksi poliiseja ei tarvittu uimahalleissa 15–25 vuotta sitten? Pitäisiköhän meidän korjata menneisyydessä tehdyt virheet? Asiaan on varmasti syynsä!,” eräs Twitter käyttäjä kommentoi.

Myös Saksan uintiliiton johtaja, Peter Harzheim, sanoi haastattelussa viime kuussa, että hän ei enää kannusta lapsiperheitä käymään uimahalleissa turvallisuussyistä, ja että hän itse toimisi vastuuttomasti jos hän veisi lapsenlapsensa moiseen paikkaan.

Lähde: Remix

Rotu Saksa Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Yhä useammat julkiset tilat tulevat olemaan ”no-go zone” saksalaisille lapsiperheille rotumuukalaisten hurjan määrän ja sairaan käytöksen takia.
  Sama tulee todennäköisesti eteen jossain kohtaa myös Suomessa.
  Potentiaali vastaavaan on monissa pk-seudun lähiöissä.
  Nyt jo on uimahalleja, joita tiedän joidenkin ihmisten välttävän, koska rotumuukalaisten määrä on huomattava.

 • Observer

  Vastaa

  Apinat tappelee leluista, sillä monikulttuuri on rikkaus.

 • enkeksinimee

  Vastaa

  Näin se väestönvaihto etenee kun muukalaiset alkavat ottaa julkisia paikkoja itselleen ja valkosten pitää tarkaan kattoa missä liikkuu

 • Tari Japonen

  Vastaa

  Noiden määrä on äkillisesti lisääntynyt joka puolella. Omassa kotikaupungissani on alkanut tulla helvetisti vastaan lähi-itäläisiä. Saa nähdä milloin täytyy alkaa olemaan huolissaan omasta ja läheistensä turvallisuudesta. NO, itse kuljen aina koiran kanssa joka paikassa joten hiekkaneekereiden läheisyys ei vaivaa koska pelkäävät helvetisti koiria. Ottakaa rakkaat kanssa suomalaiset koiria itsellenne. Ei tarvitse pelätä kun hauva pitää mutanaamat loitolla. Taponen on sitä mieltä että meillä ei ole infrastruktuuria mamujengeille mutta älkööt uskoko vuoden helsinkiläistä poliisia.

  • Minä

   Vastaa

   Vai on Taponen sitä mieltä, että meillä ei ole infrastruktuuria mamujengeille? Jos joku haluaa tulla Suomeen asumaan, tulee hänen sopeutua Suomeen, eikä suinkaan niin, että Suomen tulisi sopeutua häneen ja hänen tapoihinsa. Taposen ajatusmaailma on nöyristelevä ja alentuva. Hän on rasisti, koska hän ajattelee, että muiden kuin valkoisten edessä suomalaisten pitää kumartua syvään ja alistua.

 • Timppis

  Vastaa

  Ullatus ullatus eihän nää koskaan liikuskele yksinään aina laumassa,mitä isompi lauma sitä isompi älämölö äbläwäblä.

 • Riku Laine

  Vastaa

  Onko hauskaa onko, onko onko ihan hauskaa?

 • Julma Juha

  Vastaa

  Toivottavasti hukkuvat kuin Rotat.

 • Lartsa

  Vastaa

  Primitiivisten kehitysmaalaisten aivokapasiteetti ei riitä sopeutumiseen normaaliin Länsimaalaiseen elämään ja yhteiskuntaan.
  Tulevat tuottamaan ongelmia koko elämänsä ajan Euroopassa.
  Jos tekevät lapsia, sama persläpikulttuuri jatkuu toisessakin polvessa, kuten on havaittu useassa maassa.
  Rotumuukalaisten laajamittainen palauttaminen lähtömaihinsa olisi kiireellisesti pantava toimeen

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi