”SINÄ otat SINUN paikkasi” – Joe Biden paljasti vahingossa hänelle kirjoitetut toimintaohjeet lehdistötilaisuuteen

Seniili presidentti tarvitsee toimintaohjeet yksinkertaisille asioille.

Ulkomaat

Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin jatkuvana epäilyn aiheena oleva henkinen toimintakyky sai lisää syytä olettaa miehen olevan kyvytön toimimaan maan johtajana tämän vahingossa paljastettua yleisölle hänelle kirjoitetut toimintaohjeet lehdistötilaisuuteen.

Toimintaohjeissa oli sana ”Sinä” jatkuvasti korostettuna. Paljastuneet toimintaohjeet menivät näin:

-SINÄ astut Roosevelt-huoneeseen ja sanot päivää osallistujille
-SINÄ otat SINUN paikkasi.
-Lehdistö astuu sisään.
-SINÄ annat lyhyen kommentoinnin.
-Lehdistö poistuu.
-SINÄ kysyt Liz Shulerilta, AFL-CIO:n toimitusjohtajalta kysymyksen.
Huomio: Liz on paikalla virtuaalisesti.
-SINÄ kiität osallistujia.
-SINÄ poistut.

Toimintaohjeiden paljastumisen myötä presidentti joutui taas kerran pilkanaiheeksi sosiaalisessa mediassa. Hän on aiemmin muun muassa jatkuvasti kaatuillut yrittäessään nousta presidentin yksityiskoneeseen, unohtanut alaistensa nimiä ja titteleitä ja puhunut höperyyksiä, kuten Syyriasta Libyana ja Ukrainasta Iranina.

Lähde: Remix

Joe Biden Poliittiset viholliset Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eikka

  Vastaa

  Aikamoista alamäkeä tällä Yhdysvaltojen presidentillä ovat viime kuukaudet olleet, jatkuvaa kompurointia liikkumisen ja puhumisen suhteen. Veikkaanpa, että hänet vedetään julkisuudesta pois kiireen vilkkaa ja passitetaan viimeistään kauden jälkeen dementiayksikköön, ellei jo sitä ennen saa vaipat käyttöön henkilökohtaisen hygienian hoitoon tai tarvitse ruokailussa syöttöapua.

 • otto suni

  Vastaa

  Joe Biden on suomalaisen ”laatumedian” lemmikki ja jokainen voi vain kuvitella millä tavoin ovat ”meidän Sale” ja Biden neuvotelleet Suomen Natoon liittymisestä. Toinen seniili vanhus ja toinen ”kipapää”, kumpikaan ei tiedä mistä sovittiin!

  Joen Bidenin ura on ollut täynnä töppäilyjä ja sama tahti jatkuu, ”meidän Sale” jatkaa hyvänä kakkosena!

 • TT

  Vastaa

  Niinistöllä, marinilla lienee samanlaiset ”laput”. Maailman nk. johtajat ovat kuin robotteja, kaapattu ties minkä entiteetin ohjaukseen. Kansan parasta ja hyvinvointia eivät nämä oliot ole ajatelleet vuosikymmeniin. Meno on hurjistunut viime aikoina täysin järjettömäksi. Joe Biden ajaa alas Amerikkaa sellaista tahtia, että jopa suomalaista kommunistimaan asukkia hirvittää.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ja jotkut vielä uskoo, että tuo muistisairas seniili on rehellisillä vaaleilla valittu virkaaN.
  Hah, prosessi vain oli osa ”edustuksellista demokratiaa”.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Tämä kuvaa hyvin Yhdysvaltain hallinnon totaalista alistumista juutalaisen vallan edessä.

  Näin käy, kun kansakuntaa johtavat huorat myyvät itsensä, maansa ja kansansa juutalaisille. Kun tämä narsistinen eliitti saa otteen kansasta, seurauksena on asteittain tasaisesti kammottavampi vajoaminen suorastaan keskiaikaiseen feodalismiin, jossa jopa täydellisesti seniili nolla ja hänen narkkaripoikansa (isä-poika korruptio pahimmasta päästä) voidaan valita ”demokraattisesti” presidentiksi.

  Jos maailmassa olisi rehellinen ja objektiivinen media niin tämä kammottava farssi olisi paljastettu ja seniili, korruptoitunut pappa olisi passitettu eläkkeelle miljoonineen. Mutta kun media huoraa niin pahinkin valhe väännetään ”totuudeksi” ja kirkkainkin totuus väännetään valheeksi. 

  Tämä on juutalaista ylivaltaa.

  Maailman yksi vauraimmista valtioista on saatettu konkurssiin ja samalla juutalaiset oligarkit omistavat kohta kaiken. Presidentti on seniili idiootti, ja sotaa taotaan. Juutalaista ylivaltaa.

 • Salomon

  Vastaa

  Typerä neekeri

 • karrishamalainen

  Vastaa

  Muistettava että onhan siellä virkeä varapresidentti sitten

  • GLGL

   Vastaa

   Tuo on ainoa syy, miksi myös republikaanit toivovat, että Biden pysyy pyörän selässä. Se ”backup” on vieläkin pahempi katastrofi (yllättäen jopa demarien mielestä).

   Seuraavat pressanvaalit tulevat olemaan mielenkiintoinen episodi. Republikaaneilla on noin tusina hyvää presidenttiehdokasta, demareilla ei yhtään. 

   No Marraskuussa on välivaalit, jonka jälkeen USA:n globaalipolitiikassa nähtäneen uusi kurssi. Siksi Suomea natoon vievät ovat niin kiireisiä.

 • Ana

  Vastaa

  Kaikki vaihtoehdot Trumpin tilalle on ok. Jopa Biden

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Katselin FOXilta joku viikko sitten missä uncle Joe antoi lausuntoa Suomen ja Ruotsin NATO jäsenyydestä. Höppänä selitti keskustelleensa Ruotsin presidentin kanssa.

 • Pressa

  Vastaa

  Vieläkö te jaksatte jauhaa päivänselvästä asiasta. Rikollinen, valehtelija , vaimonsa pettäjä, verorikollinen, seksihurjastelija Venäjällä, ( jolla Putin kiristää Trumppia) , konkurssikypsä valehtelija hävisi vaalit. Hupakko seniili altshamertautinen ei tajua tätä päivää kuten ei Nationalistikaan. Herätkää tähän päivään, Ryssä on hyökännyt Ukrainaan.

 • Hh1488

  Vastaa

  Toi Ukrainasta iranina puhuminen ei edes pidä paikkaansa,katsoin kyseisen mv median uutisen siitä aiheesta ja sanoi ihan selvästi jukrainijan ‚niinku se englanniksi lausutaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi