”Rikkaaksi natsismilla” – SS-tunnuksia käyttänyt poliisipäällikkö ostettiin ulos virastaan 1,52 miljoonalla dollarilla

Miehen kerrotaan myös vitsailleen holokaustista.

Ulkomaat

Apulaispoliisipäällikkö Derek Kammerzell Amerikan Washingtonista tulee saamaan 1,52 miljoonaa dollaria korvauksia Kentin kaupungilta irtisanoutumisen seurauksena.

Kammerzell hyllytettiin virastaan, kun hänestä tehtiin useampi kantelu toisten poliisien toimesta, missä häntä syytettiin ”natsisympatioista” tämän vitsailtua holokaustista ja laitettua toimistonsa oveen kuvan Schutzstaffelin Obergruppenführerin kauluslaatoista. Miehen kerrottiin muun muassa vitsailleen isoisänsä kuolleen holokaustin yhteydessä tiputtuaan humalassa alas keskitysleirin vartiotornista.

Myös paikallinen juutalaisyhteisö alkoi painostamaan kaupunkia erottamaan Kammerzellin saatuaan tietää miehestä. Kaupunki kuitenkin pelkäsi Kammerzellin vievän asian oikeuteen ja sen sijaan osti miehen ulos virastaan 1,52 miljoonalla dollarilla.

Kentin poliisipällikkö, Rafael Padilla, kommentoi tapausta sanoen olevansa siitä ”äärimmäisen pahoillaan ja nolona” mutta korvausten olleen paras mahdollinen keino Kammerzellin pysyvälle poistumiselle. Hän ehti toimi virassaan 27 vuotta.

Lähde: The Guardian

Poliisi Poliittinen vaino Politiikka Talous Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Epäilen kyseessä olevan Kammerzellin suunnittelema jippo, jolla tienasi pesämunan eläkevuosiksi.

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Aivan samaa epäilen. 27 vuotta töitä takana ja eläkesäästöä ei ole ollut. Nyt se on. Hyvät vitsit suunnitellut, jos näin on. Ja hyvä, että suvaitsevat suututti.

   • GLGL

    Vastaa

    Myös tuo vartiotornista putoaminen on jo vanha juttu (alkuperäinen ”vitsi” tuli julkisuuteen jossakin radio-ohjelmassa, johon kuuntelijat voivat soittaa). Eli ei edes se osa ollut itse keksittyä, vaan alan vanhimpien kliseiden ei-niin-omaperäistä toistelua. Sai hyvät eläkerahat ja loppuvuodet voi toimia vielä yksityisellä puolella, jos haluaa. Toimisikohan Suomesssa sama?

    • Nimetön

     Vastaa

     Amerikassa monessa kaupungissa 25 vuotta palvellut poliisi saa täyden eläkkeen ja sen määrä on noin puolet peruspalkasta.

 • TT

  Vastaa

  Viherkommunistin saa raivon partaalle vitsailemalla holokaustista. Holokaustiselviytyjät ja näiden jälkeläiset ovat viherkommunistille jumalan asemassa. Viherkommunistin pää on täynnä sinne syötettyjä ajatuksia. Jos viherkommunisti saa ravisteltua nämä ajatukset pois, niin hän vapautuu viherkommunismistaan. Valkoinen rotu voisi vielä pelastua, jos näin kävisi riittävän usealle. Tällä hetkellä kuitenkin näyttää huonolta ja kaikki instituutiot halutaan täyttää nimenomaan aivopestyillä viherkommunisteilla. Muut savustetaan ulos.

  • Nimetön

   Vastaa

   Mitäs sitte tehhää kun kaikki holokaustisen uhrit ja Hitlerin kääpiöt ja naapurit ovat kuolleet eikä oikeita natsejakaan enää ole?

 • Hauptleiter

  Vastaa

  Ihan hyvä veto. Kaveri jos elää normaalia elämää ja vakuuttaa omaisuutensa niin eää lopun ikänsä hyvin. Ja jos on ”normaali” USA:lainen niin sehän tulee asumaan eurooppaan eläkepäivikseen. Sehän on poikkeuksetta niiden suurimpia unelmia.

 • Eikka

  Vastaa

  Tarinalla oli onnellinen loppu, vaikka 6 miljoonaa olisi kuulostanut mukavammalta summalta.

 • Ville

  Vastaa

  Tuo vartiotorni-vitsi on kyllä kuolematon klassikko!

 • Höpökausti

  Vastaa

  Mieluummin uskon tuohon vartiotorni juttuun, kun holokaustihuijareiden valheisiin

 • Jones

  Vastaa

  Oikeastaan SS-tunnus on alunperin seemiläistä alkuperää.
  https://twitter.com/BlogistiJones/status/1297490463033876483
  Hakaristikin on juutalaisten uskonnollinen risti.
  Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6

 • juha II

  Vastaa

  Kuten ”Eläinten vallankumous” ‑kirjassa: ”Toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.” BLM yhteydet olisivat johtaneet ylennykseen ja palkankorotukseen ja matkaa Valkoiseen taloon ihmettelemään huru-ukon polveilevia puheita. Jospa olisi emännänkin mukaansa ottanut olisi presidentillä ollut jotain nuuhkimista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi