Amerikkalaispoliisi kertoi, että he eivät reagoi kaikkiin hätäpuheluihin koska bensa on niin kallista

Poliisi kertoi kuitenkin hoitavansa tehtäviään puhelimitse.

Ulkomaat

Eräs Michiganin osavaltion poliisilaitos antoi hiljattain lausunnon, jossa he kertoivat jättävänsä tulematta paikalle joissain tapauksissa saatuaan hätäpuhelun, koska heillä ei ole varaa bensaan.

Poliisi sanoi jo ylittäneensä bensabudjettinsa, joten he ”toimivat” joissain hätätilanteissa ainoastaan puhelimitse sen sijaan, että he lähettäisivät partion paikalle. Poliisi kertoi myös, että tulee kestämään useampi kuukausi ennen kuin uusi bensabudjetti on hyväksytty.

Bensan hinta on noussut Michiganissa ennätyskorkeaksi 5,2 dollariin gallonalta.

Lähde

Poliisi Polttoaine Talous Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eikka

  Vastaa

  Suomessa ei poliisilta rahat lopu kalliin bensan ostoon, mutta kansalta loppuu, tunnen useita jotka ovat hylänneet työtarjouksia liian pitkien matkojen takia.

  • Työtön

   Vastaa

   Ei liian alhaisella palkalla kannata tehdä töitä, varsinkin kun jää enemmän rahaa kun ei mene työmatkoihin päivittäin bensaa.
   Pitää yrittää etsiä töitä vaikka seuraavien eduskuntavaalien jälkeen, jos seuraava hallitus reagoisi paremmin bensahintoihin. Yli 100 000 ääntä kerännyt kansalaisaloitekin bensaveron alentamisesta hävisi kuin kehitysapu Afrikkaan.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Suomaliassa gallona maksaa + – 9.5€. Mut mehän ollaankin vihersiirtymässä. Joten maailma on joka päivä hitusen paskempi paikka elää.

 • Hullua touhua

  Vastaa

  Jännää kieroilua, koska poliisi edustaa julkista valtaa niin periatteessa bensavoiroilla yms. ei ole merkitystä. Ne on vain tehty köyhdyttämään meitä kansalaisia. Julkinen valta on niistä vapaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Suomi tuottaa miljardikiloa paskaa joka vuosi, kehutaan sitten myös oikein tätä maata kehittyneeksi.
  Pelkästään laitoksissa missä vuotuinen paska kierrätettäisiin sähköksi, tämä maa pyörisi pelkällä vuotuisen paskan määrällä 20 vuotta.
  Mutta tämä maahan onkin kehitysmaa missä ei osata tehdä noita laitoksia, tai sitten osataan mutta esteenä on joku muu tämän maan kusipää päättäjistä.
  Tuolloinhan polttoöljyä kuluisi vain noin 2 prosenttia siitä kun nyt.
  Joten minä kyllä käännän syyttävän sormeni kohti öljyn tuottajia sillä noiden korroptuitunut mahti ei anna kehittää mitään muuta muotoa maille pärjätä kuin öljy.
  Tuulivoimat, vesivoima, aurinkovoima on pelkkää paskaa jonka voisi lopettaa heti.
  Olen todistanut kyseistä voimalaa pienessä muodossa kun yksi kotikeksijä oli duunannut sen latoonsa, navetassa pyöri kaikki sähköätarvitsevat pelkän paskan voimalla kuten myös talossa, lisäksi myös mies oli tehnyt autoon muutoksia joten tuokin kulki paskasta jalostetulla polttoaineella, tosin tämän maan kusipäät ei tietenkään antaneet lupaa sillä ajaa. Näin sitä ei tässä maassa saa keksiä mitään jolla maa pelastettaisiin.

 • pertti grandell

  Vastaa

  sionistien corporaatiot omistavat 98% maailman rahoista/firmoist, jutkut ohjaa maailmaa, heitä ei saa arvostella, vaikka ovat maailman suurempia rasisteja. koska raha ohjaa kaikkea, kyllä aatu sen tiesi, mutt ainahan sodan voittaja kirjoittaa historian..aatun aikana saksassa ei tarvinnut maksaa ylitöistä veroa, sakut teki/rakensi uskomattomia juttuja maahansa, saksa kukoisti. suomessa taas verotetaan,multakin menee kaikkine samperin maksuineen yli puolet veroihin,maksuihin paska maa, jos fyrkat menis edes oman maan hyväksi, ei vaan hullu ‑marin heitti 11 miljardia italialle ihan ilmatteks, hulluja meidän ”päättäjät”

 • juha II

  Vastaa

  Niin. Härkävankkureilla olisi jo perillä!

 • TT

  Vastaa

  Polpolta ei bensarahat lopu ikinä. Uusimmat pelit ja vehkeet pitää olla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi