Neljä brittikoulua opettaa lapsia syömään hyönteisiä

Kun kansa ei innostu hyönteisten syömisestä, eliitti alkaa syöttämään niitä lapsillemme.

Ulkomaat

Neljä isobritannialaista ala-astetta aikoo alkaa syöttämään oppilailleen ”vaihtoehtoisia proteiineja,” eli sirkkoja, toukkia ja matoja osana projektia, jolla opetetaan lapsia syömään matalahiilidioksidipäästöistä ruokaa vihreän siirtymän nimissä. Koulujen tarjoamalla ruokavaliolla toivotaan uudempien sukupolvien vaihtavan lihan hyönteisiin ja saamaan vanhempansa seuraamaan heidän esimerkkiä.

”Haluamme lasten ajattelevan vaihtoehtoisia proteiineja todellisena nyt, eikä tulevaisuudessa, ” kommentoi projektissa mukana toimiva Christopher Bear.

Vuoden 2020 tutkimus arvioi noin 9 miljoonan eurooppalaisen kuluttajan syöneen hyönteisiä vuonna 2019. Luvun on ennustettu nousevan 390 miljoonaan vuoteen 2030 mennessä Euroopan unionin hyönteisten syömistä tukevan järjestön, International Platform of Insects for Food and Feed:in mukaan.

Lähde: Free West Media

Britannia Euroopan unioni Maailman talousfoorumi Sionismi Talous Ulkomaat Vihreä siirtymä WEF

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eikka

  Vastaa

  Afrikassa on valtavia heinäsirkkaparvia eli ilmaista ruokaa lentää pilvin pimein, sen kuin poimii ja rouskuttelee hyvällä ruokahalulla. Luulisi kelpaavan, hyvää proteiinia kuulemma. Jälkiruoaksi sitten matoja ja toukkia maasta. Kehitysavun voi lopettaa tarpeettomana.

  • Anonymous

   Vastaa

   Niinpä. Ratkaisit juuri Afrikan nälänhädän. Ehdotan tälle kaverille Nobelin palkintoa.

   • Melina

    Vastaa

    Todellakin nyt on ratkaistu Afrikan nälänhätä! Tarvinee laittaa Afrikka konsultti mikä lienee, Jutta Urpiaiselle viestiä. Pesti peruttu sen jälkeen kun kertoo uutisen siellä että hyödyntävät itikat ja muut hyönteiset!

    • Viturpilainen

     Vastaa

     Urpilaisen vois jalkautua sinne ja näyttää mallia miten helposti ja ja vielä ilmaiseksi löytyy joka päivälle ateria. Saisi kerrankin jotain järkevämpää tekemistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ainoa hyönteinen minkä syön enkä sitäkään omasta halusta onjoku ötökkä joka lentää suoraan kurkusta alas, vaikka erittäin vittumainen banaani kärpänen.

 • Ilmari

  Vastaa

  Lihaa ne hyönteisetkin ovat.

 • Siitä sitten vaan

  Vastaa

  Sehän on hyvä. Saavat vielä itselleen heisimadon tai muita loisia. Toivottavasti tarjoilevat mediumina.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Suomessa ei sirkkabuumi kestänyt kauaa. Yksi tuttava joka oli saanut pienimuotoisen tuotannon käyntiin huomasi että jo siinä vaiheessa ei enää kysyntää ollut.

 • TT

  Vastaa

  Jutikoilta on ainakin hyönteisten syönti kielletty pois lukien heinäsirkat. Goyimien rehuksi hyönteiset kelpaavat kyllä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Sionisti ei koskaan lepää. Ahkerana hän kutoo, aamusta iltaan, narratiivia valkoisille ihmisille. Aamusta iltaan hyrrää sionistin narratiivimylly: torakoita, neekereitä, kurjuutta, sotaa, kärsimystä, meille valkoisille ja meidän lapsillemme.

  Samaan aikaan sionistin Sampo, ”Rahaa tyhjästä meille, velka Teille”-kone, jauhaa ei vain narratiivia, vaan puhdasta rahaa heille, ja velkaa meille. Oy vey! Narratiivi-ompelimo ja Rahakone. Arkipäivän sionismia.

 • Salomon

  Vastaa

  Rahaa riittäisi loputtomiin, asioiden korjaamiseksi, mutta ei, tehdään niistä vielä kieroutuneempia.

 • juha II

  Vastaa

  Herrat ja rouvat syökööt koppakuoriaiset aivan ITSE!!!

 • Suomen soturi

  Vastaa

  Ei kai toi mitään, jos ötökät olisikin vaan laajennusta valikoimiin, possun, naudan, kanan ja kalan kanssa, mutkun ei. Ne sen sijaan pyritäänkin tuomaan korvikkeina.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi