Venäjä perääntyy nyt myös Harkovan ympäriltä

Venäjän mahtipontinen sotareissu Ukrainaan ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Nyt Venäjän joukot perääntyvät myös Harkovan ympäriltä.

Ulkomaat

Ukraina on saanut koottua joukkojaan sodan edetessä ja se on päässyt tekemään yhä enemmän vastahyökkäyksiä. Huhtikuun alussa Venäjän joukot pakenivat Kiovan ympäriltä ja samalla lähes koko Pohjois-Ukrainasta. Sama tappioputki jatkuu nyt Harkovassa, jossa Venäjä on perääntynyt kymmeniä kilometrejä. Harkova on yksi Ukrainan suurimmista kaupungeista.

Vaikka Venäjällä on paperilla yksi maailman mahtavimmista armeijoista, on Ukrainan sota kiusallisella tavalla osoittanut sen operatiivisten kykyjen realiteetit. Venäjä ei ole esimerkiksi saanut yli kaksi kuukautta jatkuneesta piirityksestä huolimatta saanut miehitettyä edes Mariupolia kokonaan. Huhtikuussa alkanut uusi ”suurhyökkäys” on jumittanut pahasti paikallaan ilman merkittäviä voittoja.

Samaan aikaan Ukrainaan valuu ympäri maailmaa ase- ja varusteapua niin valtioilta kuin yksityisiltä tahoilta. Ukraina alkaa kesää myöten saamaan järeää kalustoa taisteluun samalla kun se saa varustettua omia sotilaitaan paremmilla suojausvarusteilla.

Ukrainan mukaan sota loppuu, kun Venäjä on poistunut kokonaan valtaamiltaan alueilta. Venäjän mukaan sota loppuu, kun Ukraina on ”de-natsifikoitu” sekä de-militarisoitu, mikä lienee melko utopistinen tavoite tilanteessa, jossa käynnissä oleva sota herättää koko ajan vahvempaa puolustustahtoa sekä kansallismielisyyttä.

Politiikka Ukraina Ulkomaat Uutiset Venäjä

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • tutkija

  Vastaa

  Venäjä todennäköisesti venyttää sotaa ainakin tämän vuoden loppuun asti painostaakseen länttä, – Ukrainan sisäministeriön päällikön neuvonantaja

  Andrusivin mukaan Venäjä toivoo, että lähempänä talvea nouseva energiakriisi pakottaa lännen neuvottelemaan Venäjän kanssa sen ehdoilla.

 • tutkija

  Vastaa

  ”9 tuntia jonossa” – Kiovassa autonomistajien on käytävä läpi todellinen testi täyttääkseen autonsa

  Kiovassa ei ole juuri lainkaan bensiiniä ja dieseliä. Harvinaisilla huoltoasemilla, joissa on vielä ainakin vähän polttoainetta ja voiteluaineita, muodostuu kilometrien mittaisia jonoja.

  Ukrainan talousministerin Julia Sviridenkon arvion mukaan bensiinivarannot kestävät vain 5 päivää ja diesel – 3 päivää.

  Samalla Kiova on erittäin toiveikas 350–360 tuhannen tonnin polttoainetoimituksiin eri logistiikkareiteiltä toukokuun loppuun mennessä. Sviridenko totesi, että ukrainalaiset käyttävät nykyään keskimäärin 13 000 tonnia polttoainetta päivässä.

 • TT

  Vastaa

  Ukraina saa nyt mahtavia voittoja kuten Euroviisut.

 • Papi

  Vastaa

  Azov-natsit ovat uhanneet tappaa Zelensky:n jos ja kun heidän huumepäissään juhliviin johtajiin on uskominen? Obama, joka on rahoittanut ja kouluttanut Azov-joukot -, oppii pian kuinka oma koira puree ruokkivaa kättä! Itse en tässä Venäjä/Ukraina-case:ssa ole minkään median tiedottamiseen edes halunnut turhautua! Luulen, kuten kaikissa sodissa molempia osapuolia rahoittavat samat tahot, kuten Yhdysvaltain sisällissodassa: Pariisi:n juutalaismafia rahoitti Etelä-valtioita ja Lontoo:n juutalaismafia Pohjoisvaltioita! Ja sama on toistunut Napoleonin, Stalinin…ym ym … sodissa! PS: Itse en halua ainuttakaan ”sankarikuolemaa!” En venäläistä enkä Ukrainalaista! Ja en helposti usko, että tiedustelutietoja tai sotatragedioita tulee ilmi Timo Tavikselle ja Niina Normaalille. Ja lännen mediakartellit ovat myös vaihtoehtomedioissa -, niin tosiasioita voi vain aavistella! Ja kun sota Venäjän ja Ukrainan välillä alkoi 8:vuotta sitten -, siitä ei uutisoitu mutta nyt Venäjän hyökkäyksestä mediapoolit on ällöttävän yksimielisiä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Artikkeli kuulostaa enemmänkin joltain tajukankaan krapulahaaveelta.

 • Laivakissa

  Vastaa

  LUKEKAA JA TUUMAILKAA. MIKÄÄN LÄHDE EI OLE TÄYDELLINEN, mutta kun aikansa seuraa kaikenlaista, saattaa oppia yhdistelemään pisteitä ja kokonaisuus hahmottuu.

  toukokuu 9, 2022

  Justin Castro, Chrystia Freeland, Jill Biden ja muut pakenevat Ukrainaan KM:n romahduksen jatkuessa

  Benjamin Fulfordin viikkoraportit 

  Khazarian mafian agentit Justin Castro, Chrystia Freeland, Jill Biden ja muut ovat paenneet Ukrainaan KM:n vallan romahtaessa, kertovat CIA-lähteet. He ovat paenneet välttääkseen pidätyksen sotarikoksista, kun heidän rikoksiaan ihmisyyttä vastaan on mahdotonta salata, he sanovat. Siksi ”näyttelijät, näyttelijättäret, rocktähdet, koomikot ja maailman johtajat vierailevat Ukrainassa”, toteaa toinen CIA-lähde.

  Jos et vieläkään usko, että nämä ihmiset pakenevat välttääkseen pidätyksen, katso tätä Google Earth ‑kuvausta Guantanamo Bayn vankilasta. Se on selvästi laitos, joka on suunniteltu tuhansien KM-rikollisten pitämiseen.

  Siksi heidän yliherransa, Rockefellerin klaani, joka oli koko Bidenin valehallinnon takana, yrittää nyt neuvotella antautumisesta, sanovat aasialaiset salaisen yhteiskunnan lähteet. Euroopassa sillä välin heidän toiset isäntänsä, Rothschild-suku, yrittävät saada suojelua entiseltä orjasiirtomaaltaan Israelilta väittämällä, että heidän rikostensa paljastaminen on ”antisemitismiä”.

  https://www.timesofisrael.com/vienna-exhibit-explores..

  Ongelma on, että kriittinen massa juutalaisia on nyt tietoinen siitä, että heidän hallitsijasukunsa olivat syvästi mukana holokaustissa (polttouhrina Saatanalle) osana heidän messiaanista projektiaan ajaa juutalaiset pois Euroopasta ja Israeliin. He halusivat tulla juutalaisten kuninkaiksi, vastoin juutalaisen kansan tahtoa. Se, että Israel kieltäytyy tukemasta heidän kampanjaansa suuremman Khazarian luomiseksi Ukrainaan, on todiste tästä.

  KM:n vallan romahtaminen lännessä voi olla laukaiseva tekijä jollekin, mitä ei ole koskaan aikaisemmin tapahtunut historiassamme. Venäläiset, aasialaiset ja salaisen avaruusohjelman lähteet sanovat, että jonkinlainen maanjärisyttävä, tajunnan räjäyttävä tapahtuma voi tapahtua pian, ja jotkut ennustavat sen tapahtuvan tällä viikolla. Kuten tällaisissa ennusteissa on tapana, uskomme sen, kun näemme sen, mutta kuten jäljempänä kerromme, Etelämantereella ja muualla tapahtuu joitakin erittäin epätavallisia projektin siniseen säteeseen liittyviä asioita.

  Aloitetaan tarkastelemalla tilannetta Ukrainassa, jossa viimeiset KM:n johtajat etsivät suojaa. Länsimaisten asiantuntijoiden mukaan Ukraina on jo hävinnyt sodan, koska se hävisi:

  80 % öljy- ja kaasukentistä

  kaikki jalostamot ja suuret säiliölaitokset

  kylvöpellot

  hiilikaivokset

  neljä suurta satamaa

  Merkittävä osa ydinvoimasta ja merkittävä osa hiilituotannosta.

  Öljy- ja kaasukentät Mustanmeren hyllyllä.

  Siksi YK:n turvallisuusneuvosto antoi yksimielisen päätöslauselman, jossa vaaditaan Ukrainan ”kiistan” lopettamista. Huomatkaa, että he eivät käyttäneet sanaa ”sota”. Toisin sanoen he myöntävät, että kyseessä on Venäjän sisäinen asia. Se, että Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Ranska ovat mukana tässä päätöslauselmassa, kertoo paljon. Se on antautuminen.

  https://tass.com/world/1448153

  https://indianexpress.com/article/world/russia-ukrain..

  Ukrainaa paloitellaan nyt. Etelä- ja itäosista tulee osa Venäjää, kun taas Puola ja Romania ottavat haltuunsa suuria osia länsiosasta.

  Siksi Puolan presidentti vaati Ukrainan ja Puolan välisen rajan poistamista. ”Maidemme välillä ei enää ole rajaa. Jotta voimme elää yhdessä tällä maapallolla, rakentaa yhteistä onnea ja voimaa, jonka avulla voimme torjua kaikki vaarat”, Puolan presidentti Andrzej Duda sanoi.

  http://www.battleforworld.com/2022/04/25/global-confu..

  Kysymys on nyt siitä, antaako Venäjä pienen Ukrainan rumppavaltion toimia eräänlaisena reservaattina viimeisille khazarialaismafian jäsenille.

  Todennäköisesti ei, koska kuten Venäjän valtionduuman puhemies Vjatšeslav Volodin sanoi lauantaina: ”Yhdysvaltain johto olisi myös saatettava vastuuseen Kiovan natsihallinnon Ukrainassa tekemistä rikoksista, mikä laajentaisi sotarikollisten listaa”.”

  Heidän rikoksensa eivät ole suinkaan rajoittuneet Ukrainaan. Syyriassa KM:n sotilashaara, joka kulkee sellaisilla tuotenimillä kuin Al-Qaida ja IS, murhasi järjestelmällisesti miehiä saadakseen heidän lapsensa ja naisensa sotatrofeiksi, kertoo siellä ollut yhdysvaltalainen eversti Richard Black. KM

  (jotka haluavat orjuuttaa koko ihmiskunnan),

  järjestivät siellä orjahuutokauppoja, joissa korkeimmat tarjoukset koskivat lapsia, hän sanoo.

  https://www.youtube.com/watch?v=dcp0TYx_eUI&t=2108s

  Yhdysvalloissa FBI:n mukaan 40 000 lasta on kadonnut vuosittain vuosikymmenien ajan. Useimmat näistä lapsista kidutettiin todennäköisesti kuoliaaksi adrenokromin keräämiseksi, useat todistajat sanovat nyt.

  Kun tämä tulee julki, kuten nyt on käymässä, näillä rikollisilla ei ole enää piilopaikkaa tällä planeetalla eikä sen ulkopuolella.

  Rikollisten piileskelystä puheen ollen, katsokaamme vielä kerran Justin Castroa, vaaleja varastavaa mantsurialaisehdokasta, joka yritti tehdä Kanadasta totalitaarisen orjaleirin. Lähteemme Kanadan salaisessa tiedustelupalvelussa kertovat, että Kanadan joukkojen kansallinen tutkintapalvelu (CFNIS) on ollut

  on vaarantunut KM:n toimesta. He syyttivät useita huippukenraaleja epämääräisistä seksuaalirikoksista (jotka kaikki on kiistetty tai kumottu) yrittäessään estää armeijaa tekemästä työtään ja pidättämästä petturi Castroa. Viimeinen pisara Kanadan armeijalle oli se, kun Castro ja hänen KM:n kaverinsa näyttivät murhanneen kenraali Trevor Cadieun.

  Cadieun oli tarkoitus ottaa Kanadan armeijan johto ennen kuin hän liittyi niiden kenraalien pitkään luetteloon, jotka joutuivat syrjään valheellisten seksuaalisen häirinnän syytösten vuoksi. Nyt he yrittävät selittää hänen äkillistä katoamistaan julkaisemalla herjaavia raportteja, joiden mukaan venäläiset saivat hänet kiinni johtamasta bioaselaboratoriota Ukrainassa.

  https://ottawacitizen.com/news/politics/retired-canad..

  Kun otimme yhteyttä venäläisiin FSB-lähteisiimme sekä kanadalaisiin ja yhdysvaltalaisiin tiedustelulähteisiin, he kaikki olivat yhtä mieltä siitä, etteivät venäläiset koskaan ottaneet häntä kiinni. Tämä oli siis peitetarina, jonka tarkoituksena oli estää Kanadan armeijaa kostamasta huippukansanedustajan todennäköistä murhaa.

  Castro ja hänen KM-rikostoverinsa ovat epätoivoisesti yrittäneet neutralisoida Kanadan armeijan, koska heidän rokoterikoksensa ovat nyt täysin paljastuneet ja he pelkäävät sotilaspoliisin suorittamaa pidätystä.

  Rokoterikoksista on kirjoitettu laajasti muualla, joten esittelemme vain muutamia kohokohtia. Tärkein oli luultavasti Pfizerin asiakirjojen julkaiseminen, jotka vahvistavat, että 1223 ihmistä kuoli ensimmäisten 28 päivän aikana sen jälkeen, kun heidät oli rokotettu BioNTech Pfizerin rokotteella kokeilujen aikana – ja se oli edelleen hyväksytty käytettäväksi.

  https://thecountersignal.com/pfizer-documents-over-12..

  

  Tämä on jo aiheuttanut ensimmäisen dominon putoamisen. Pfizerin varatoimitusjohtaja Rady Johnson on pidätetty kotonaan, ja liittovaltion agentit ovat nostaneet häntä vastaan syytteen useista petoksista. Laulaako hän kuin kanarialintu vai hirttäytyykö hän selliinsä. Vai saako hän kenties äkillisen sydänkohtauksen stressistä?

  https://vancouvertimes.org/vp-of-pfizer-arrested-afte..

  Oli miten oli, yritys käyttää Covidia tekosyynä ihmiskunnan orjuuttamiseksi pysyvästi epäonnistuu. Kuunnelkaa esimerkiksi avatar Bibi Netanjahun toteamusta, että teillä ei ole mitään pelättävää koronalta, se on pelkkää hölynpölyä.

  Video Player = Netaynaha

  https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/0..

  Siksi Israel ilmoitti sunnuntaina lopettavansa pakolliset COVID-19-testit Tel Avivin Ben Gurionin lentokentälle saapuville.

  Jos haluat nähdä, mitä he suunnittelivat, katso tätä Covid-keskitysleiriä. Tämä sijaitsee Australiassa, ei Kiinassa.

  Kiinassakin on kapina siellä vallitsevaa raakaa Covid-totalitarismia vastaan. Kiina kohtaa jatkuvaa kritiikkiä ja yleistä tyytymättömyyttä lukitustensa vuoksi. Covid-purkaukset pakottavat puolueen valitsemaan yli neljän vuosikymmenen ajan legitimiteetin lähteenä toimineen talouskasvun ja Xin pyrkimysten välillä osoittaa, että Kiinan malli on länsimaista demokratiaa parempi.

  https://m.timesofindia.com/world/china/chinas-leaders..

  Kiinan historia on osoittanut, että kiinalaiset sietävät paljon sortoa ennen kuin he yhtäkkiä ja kollektiivisesti räjähtävät kapinaan. Alla oleva video on esimerkki tästä.

  Video Player

  https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/0..

  Kiinalainen ilmiantaja on lähettänyt meille todisteita siitä, että Covidin laajamittainen testaaminen oli vain Rothschild-suvun ranskalaisen haaran juoni lahjusten pesemiseksi kiinalaisille virkamiehille. Kiinassa tehtiin väärennettyjä Covid-testejä, ja hallitus osti ne kalliilla hinnalla teeskennellen, että ne oli tuotu Rochen kaltaisilta yrityksiltä, ilmiantaja sanoo. Tällä videolla näytetään epähygieeninen PCR-testi Kiinassa, jossa tehtiin ”kalliita ranskalaisia testejä”.

  Video Player

  https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/0..

  Tämä verenpunaisen taivaan näkyminen Shanghain yllä voi hyvinkin olla merkki siitä, että Kiinassa on tapahtumassa jotain.

  https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/blood-red..

  Aasialaiset salaseuralähteet lupaavat suuria muutoksia olevan tulossa. Filippiineillä Dragon-suvun jäsen Bongbong Marcos on nousemassa presidentiksi. Hän tekee yhteistyötä allianssin kanssa, ja asiakirjoja allekirjoitetaan, jotta rahoitus planeetan elvyttämiseen voidaan vapauttaa, lähteet lupaavat. Presidentti Rodrigo Duterten syrjäyttäminen merkitsee myös sitä, että David Rockefeller Jr. menettää suojelunsa siellä, CIA:n Aasian-lähteet lisäävät. Se on yksi syy, miksi hän yrittää neuvotella antautumisesta.

  Marcosin valinta on vain yksi tällä viikolla odotettavissa olevista suurista muutoksista. Yhdysvaltain salaisen avaruusohjelman lähteet sanovat, että jotain tapahtuu myös Venäjällä:

  Puheet siitä, että Putinin on mentävä sairaalaan leikkaukseen mahdollisen syövän vuoksi, ovat peitetarina. Putin on käynyt läpi päivityksen, kuten sitä voisi kutsua. Jos hän todella ilmestyy maanantaina 9. syyskuuta toisen maailmansodan voitonparaatiin, näette eron. Se tulee olemaan ilmeinen. Jos kaksoisolento tai CGI-hologrammi ilmestyy, tiedätte sen myös. Katsokaa hyvin tarkkaan, mitä uutisissa välitetään. Jos jälkimmäinen esiintyy juhlallisuuksissa, se tarkoittaa, että hänen päivityksensä ei ole valmis. Kun hoito on valmis, näemme nuoremman näköisen miehen jo maanantaina 9. päivä.

  Kun tämä raportti oli juuri lähdössä liikkeelle, tiedotusvälineissä julkaistut kuvat Putinista voitonparaatissa tekivät selväksi, että Venäjän edustajaksi on asetettu uusi ja paranneltu Putin. Jos siis lähteet pitävät paikkansa, Yhdysvalloissa, Venäjällä, Kanadassa ja muualla tapahtuu tällä viikolla alkava hallinnonvaihdos, jota seuraa aiemmin piilotetun teknologian paljastaminen.

  Esimerkiksi avaruusohjelman väki sanoo, että vauvoja tuotetaan nyt keinotekoisissa kohduissa. Tämä mahdollistaa ihmispopulaation massiivisen kasvattamisen, jotta voidaan valmistautua maailmankaikkeuden kolonisointiin, sanovat lähteet. Alla olevat videot havainnollistavat tätä.

  Video Player

  https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/0..

  Video Player

  https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/0..

  Sanomattakin on selvää, että tämä on mielestämme huolestuttavaa, mutta tärkeää kertoa ihmisille, jotta tästä teknologiasta voidaan tehdä kollektiivinen ja demokraattinen päätös.

  Katsotaanpa nyt lisää uusinta uutta projektista Blue Beam. Tässä korkean tason salaiset avaruusjoukkojen lähteemme kertovat meille:

  ”Etelämantereen itäpuolelta on löydetty massiivinen muinainen avaruusalus. (Alue, joka on ollut hyvin kuuma viime kuukausina). Sen arvioidaan olevan halkaisijaltaan yli 1 mailin kokoinen. Kaivaukset ovat edelleen käynnissä. Aluksen vieressä on jonkinlainen muinainen kaupunki. Tämä on täysin tutkan ulkopuolella. Tätä talteenotto-op:ta hallitsevat Trump, Putin ja Allianssi. Lisää löydetään lähes päivittäin. Kukaan ei saa mennä alueelle. Tiedemiehet, asiantuntijat, venäläiset/USA:n erikoisjoukkojen sotilaat eivät saa poistua paikalta ennen kuin toisin ilmoitetaan. Vaikenemiskielto on voimassa. Tämä näyttää olevan osasyy alueen lämmittämiseen. Käyttämällä napojen magneettista siirtymistä yhdessä avaruudesta tulevien DEW:ien kanssa, joita Allianssi hallitsee NYT.”.

  Lähteet jatkavat:

  Syvän jään alla on monia hyvin muinaisia ”asioita”, jotka ovat hautautuneet kymmenien tuhansien vuosien ajaksi. Aivan kuten valtava temppelikompleksi Kambodžassa, joka on haudattu metsän alle, mutta uudenlaisen tutkan, LIDARin, avulla TUTKIJAT löysivät sen. Se on suurempi kuin Angkor Wat. Se saattaa olla maailman suurin muinainen kaupunki.

  

  https://youtu.be/oLpGL4K3sJQ

  Yritämme tietysti saada luvan TV-ryhmälle ja toimittajaryhmälle vierailla Etelämantereella varmistaaksemme, että tämä on totta.

  Lähteet toimittivat meille myös videon ”Northrop Grumman Corporationin valmistamasta TR3B-anti-gravitaatiolaitteesta.” Se, että he tunnistavat valmistajan, on hyvä merkki siitä, että tämä teknologia on tulossa suuren yleisön saataville.

  https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/0..

  Lopuksi tällä viikolla näytämme vielä lisää projektin sinisäteeseen liittyvää kuvamateriaalia.

  Video Player

  https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/0..

  Video Player

  https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/0..

  Video Player

  https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/0..

  Yhteenvetona meille kerrottu tarina on, että kun KM on vihdoin kukistettu, futuristisen teknologian runsaudensarvi vapautetaan yleisölle ja karanteeni maapallolla päättyy.

  Kuten tavallista tällaisissa asioissa, uskokaa se, kun näette sen. Sillä välin meidän kaikkien on jatkettava taistelua, kunnes ihmiskunta on todella vapautettu.

  • Outoja aikoja

   Vastaa

   Sinulla on vähän sama ongelma kuin minulla, ajatusvirtaa tulee nopeammin kuin sormet ehtivät kirjoittaa ja aivot jäsennellä asioita kronologiseen- ja/tai syy-seuraus suhteisiin. Ehdotan että lasket vähän nopeutta ja järjestelet asiat vaikka riippuvuussuhteien mukaan peräkkäin. Hyvä siitä tulee.

   Toinen asia on se että ei pitäisi käyttää ei-vakioituja lyhenteitä kuten KM. Kultturi ministeriö? Kansallis mieliset? Kiovan muulit? Tähän syyllistyvät todella monet. Ja riippuen siitä mitä teet työksesi, lukemisen lopputulokseen vaikutavat oman alasi slangisanasto. Siksi tulisi käyttää aina suomen kirjakieltä, ei lyhenteitä eikä ainakaan englantilaisia sanoja. 

   Totta on kuitenkin se että Puola haluaa itselleen karpaattien alueen. Ja nyt kun Ukraina on lakannut olemasta Donbasin ja Luhanskin tunnustettujen valtioiden vietyä siltä osan pinta-alasta, niin lännen tulisi tunnustaa uusi tynkä-Ukraina ettei siitä viedä lisää paloja. Toisaalta, tunnustamalla uuden tynkä-Ukrainan, länsi tunnustaisi samalla Donbasin ja Luhanskin valtiot. Mikä on niille epämieluisaa. Mikä mahtava peliliike Putinilta, suoraan YK:n omilla säännöillä.

   Ukarinahan on käytetty rahanpesu-valtiona Janukovitzin vallastasyöksyn jälkeen. Bidenit ovat pesseet sielä koko ajan rahaa ja saaneet läntiseltä maanviljysalueelta käytännössä ilmaista viljaa. Itäinen teollinen alue jäi nyt uusien valtioiden kautta Ei-amerikkalaisille, joka niitä tietysti kismittää. Sielä kun on myös hiilikentät ja kaasukentät.

   Varmaa on että energia pistää Ukrainan polvilleen. Länsi tuo aseita ja armeijoita vastapainoksi viemälleen viljalle (noin 5000 000 tn/kk). Mutta ei öljyä eikä sähköä. Ja siksi me saamme tänne Suomeenkin noita koukkunokkia. Niitä samoja jotka eivät aikoinaan hyväksynet Krimin kansanäänestystä jäätyään vähemmistöksi. Ja joiden ”täytyi muuttaa pois kotimaastaan”. No, kai ne nyt on sitten onnellisia uudessä Ukrainassa. Vai ovatko ruvenneet mustalaisten kanssa vaelteleman pitkin maailmaa?

   Mitenkäs Sanassa sanotaan:”Me ihmiset olemme Jumalasta, mutta maailma on saatanan vallassa”. Sitä vain pitää tunnistaa ketkä ovat saatanan riivaamia.

 • Plääh

  Vastaa

  Benjamin Fulford on silkka humbuugimies ja selvää valeoppositiota. AIvan pelle äijä

 • Jurtsi

  Vastaa

  Muutama viikko vielä ukr:ta loppuu polttoaine miehet kudit ym. Turha harkovaa tuhota ja etteivät piiloudu siviilien sekaan kuten on nähty ja mariupolin aika hoitaa homman, mielenkiintoista nähdä mitä sieltä löytyy.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ukrainaan menee koko ajan lisää kuteja valtioiden avustuksena, joten tuskin ne ihan heti ovat loppumassa. Järeää kalustoa valuu myös koko ajan ja sitä on saatu jo rintamallekin saakka. Myös ympäri Eurooppaa on yksityisiä avustajatahoja, jotka ovat kuljettaneet ja kuljettavat koko ajan maahan suojausvaatetusta ja muuta sellaista sotilaskäytössä hyödyllistä, mitä yksittäiset kansalaiset voivat sinne kuljettaa.

   Haluatko kuitenkin lyödä lukkoon tuon väitteen, että 3 viikkoa ja Ukraina on nurin?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi