Antifa hyökkäsi kriisiraskauskeskukseen Amerikassa, uhkaavat hyökkäävänsä kirkkoihin äitienpäivänä

Äärivasemmisto vihaa äitiyttä.

Ulkomaat

päivitetty

Varauksetta abortteja kannattavat antifasistit vandalisoivat hiljattain kriisiraskauskeskusta Oregonin Portlandissa, aikeinaan oletettavasti tehdä lisää vastaavanlaisia iskuja protestina sille, että vanha laki, jolla abortti on määritelty perustuslailliseksi oikeudeksi, saatetaan kumota korkeimman oikeuden toimesta.

Kriisiraskauskeskusten on tarkoitus auttaa yllättäen raskaaksi tulleita naisia pärjäämään lapsen kanssa, sen sijaan että he tekisivät abortin.

Äärivasemmisto ahdistelee tuomareita ja uhkaa kirkkoja

Äärivasemmistolainen järjestö ”Ruth sent us,” joka on nimennyt itsensä nyt jo edesmenneen aborttia varauksetta kannattaneen juutalaistuomari Ruth Bader Ginsburgin mukaan, organisoi Amerikassa tällä hetkellä protesteja vanhan aborttilain säilyttämisen puolesta. Ryhmä on muun muassa julkaissut konservatiivisten korkeimman oikeuden tuomareiden kotiosoitteita ja kehottanut mielenosoittajia menemään ”kohtaamaan” heidät.

Sama ryhmä on myös uhannut järjestävänsä hyökkäyksiä kirkkoihin tänään äitienpäivänä protestien yhteydessä Washington DC:ssä.

Lähde

Äärivasemmisto Abortti Antifa Maalittaminen Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Sionismi Ulkomaat Uutiset Valeoppositio Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Jaahas, kulttuurisota leimahti jälleen Amerikassa täyteen tuleen. Onko kyseessä demareiden epätoivoinen yritys saavuttaa menestystä syksyn välivaaleissa? Vai hämätäänkö porukoita sillä aikaa, kun USA viedään Venäjän vastaiseen sotaan Itä-Euroopassa? Suomi taistelee urheasti USA:n demareiden ja juutalaisten rinnalla.

  Jenkit riehuvat taas järjettöminä eivätkä osaa ratkaista aborttikysymystä siten, että se tyydyttäisi molempia osapuolia. Big Pharmaan kytkeytynyt aborttiteollisuus elinkauppoineen pitäisi saada ehdottomasti kitkettyä pois, sekä kovin myöhäiset raskauden keskeytykset.

 • Heh heh

  Vastaa

  Noo‑o, mikäs se kommnisteilta kerralla onnistuisi. Ei edes ajattelu.

  Kaikki on niiden mielestä pielessä mutta kun kysyy että mihin suuntaan pitäsi muuttaa maailmaa että se olisi parempi, niin niillä ei ole ajatustakaan. Ei sitten yhden yhtä.

 • Vasemmistoloiset ulos!

  Vastaa

  Tuo on ihan puhdasta terrorismia ja vasemmisto käyttäytyy kuin siinä ei olisi mitään väärää.

  • Jupi

   Vastaa

   Punaterroria, termiä käytettiin sisällissodan aikana kommareiden aikaansaamia tuhoja, kun ei niiden toiminta ollut millään tavalla sotilaallisesti organisoitua. Vähän sellaista Manskun tukkimista ja turhanpäiväistä älämölöä

 • Eikka

  Vastaa

  Antifa on hyvin naisvihamielinen liike kuten viimeaikaiset raiskaus‑, ahdistelu- ja pedofiliatapaukset osoittavat. Liike laajentaa nyt toimintaansa raskaana olevia kohtaan. 

  Antifan jäsenet koostuvat lähinnä seksuaalisesti häiriintyneistä miehistä, joilla on lisäksi lukuisia muita mielenterveysongelmia.
  Heidän älyllinen vajavaisuus ilmenee verbaalisessa kyvyttömyydessä tuottaa muuta kuin horinaa natseista ja solvauksia, joihin he saavat ideansa naisen sukupuolielimestä.
  Myös perushygienian ylläpitäminen on useimmille mahdotonta ja siksi pukeutuminen mustaan huppariin ja maskiin on säännönmukaista ettei eltaantuneet hiukset tai Turhapuromainen hammaskalusto paljastuisi ulkopuolisille.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mitäs jos vaan laittais jonkun suojan siihen kullin päälle, tai mikä lie vaahto sinne… lukuun. Tai miten olis ihan vastuullisuus. Mutta kun ei, mitä luulette, mikä tätäkin! Hassuttelua ajaa, että saataisiin meidät riitelemään keskenään

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Tekisivätpä vaan itselleen jälkiabortin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi